Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Vill du lära dig att dansa och bli en verklig smärta vals? Tekniken och smartphones tillsammans kan vara ett bra alternativ för detta. De app butiker operativsystem iOS och Android erbjuder flera alternativ från hip hop till salsa för dem som vill bli en riktig dansare.

1. Zumba Dans

Foto: Thinkstock

Foto: Upplysningar

Känd för bränna massor av kalorier samtidigt är mycket underhållande, kan Zumba också utnyttjat genom mobila applikationer. Finns både för iOS-plattformen, som för Android, ger Zumba dans app olika träffar i den aktuella pop för alla som vill lära sig dansa och ger också feedback om dansarens prestanda vid slutet av varje.

Hur mycket? R $ 11,55 i Play Store och USD 4,99 (cirka US $ 7,50) på Apple Store.

Om att ladda ner? Den Zumba dans kan köpas här för Android smartphones och surfplattor, och denna länk för iOS produkter.

2. Hur till Tap Dance

Foto: Upplysningar

Foto: Upplysningar

Med mer än 60 steg stepp, ger Hur steppa värd den berömda kranen dansaren Tahlia Morgan. Den stora nackdelen med det är att vara alla på engelska, men det kan kompenseras tack vare den stora visuella tydligheten i instruktionerna i filmerna. Appen ger löftet att genom att följa instruktionerna på rätt sätt, kan du lära dig att dansa som de storheter som Fred Astaire och Ginger Ross. Tror du kan möta denna utmaning?

Läs också: Dancing fördelar för kropp och själ

Hur mycket? R $ 4,60 i Play Store, som också har en testversion gratis, och USD 1,99 (ca $ 5) på Apple Store.

Om att ladda ner? Ansökan kan hittas i Play Store och Apple Store.

3. Dans BBoy

Foto: Upplysningar

Foto: Upplysningar

Finns på Play Store, var BBoy dans utvecklats speciellt för dem som vill lära sig stegen i Break Dance. Appen ger filmer med handledning i videoformat med steg på olika svårighetsgrader, från klassiskt till de mest avancerade.

Hur mycket? Gratis.

Om att ladda ner? Ansökan kan hittas i Play Store.

Läs också: Möt Zumba: den klass som blandar dans och gymnastik flyttas

4. Pole Motion

Foto: Upplysningar

Foto: Upplysningar

Med video tutorials för dem som vill lära sig dansa pole tekniker hemma, är Pole Motion ett fritt val och det är endast tillgänglig på Apple Store. Även på engelska och erbjuder en rad steg danssteg av steg som sträcker sig från de mest grundläggande till avancerad. Men se upp för det faktum att programmet har inom det köper så att du kan låsa upp alla de lärdomar och priset kan nå upp till USD 9,99, eller cirka R $ 13,00.

Hur mycket? Ursprungligen gratis. Inköp inom programmet för att förbättra det är möjligt.

Om att ladda ner? Ansökan kan hittas i Apple Store.

5. balett dans

Foto: Play / Play Store

Foto: Play / Play Store

duty dansare kan också ta smartphone eller surfplatta för att utföra stegen av klassisk dans. På engelska är tillämpningen finns i Play Store och innehåller tutorials allt från grundläggande ställningar till piruetter och mest kompletta rörelser.

Hur mycket? Gratis.

Läs också: Fördelarna med magdans

Om att ladda ner? Du kan köpa appen från Play Store.

6. balett Lite

Foto: Uppspelning / PlayStore

Foto: Uppspelning / PlayStore

Om du bara kan lita på iOS-systemet, behöver du inte oroa dig. I Apples App Store hittar du Ballet Lite, där klassiska balett klasser erbjuds. Det är också gratis och har ett antal steg, ställningar och danspositioner separerade med namn och handledning.

Hur mycket? Gratis på Apple Store.

Om att ladda ner? Om du gillar programmet, kan du hitta det på denna länk.

7. Salsa Anywhere

Foto: Upplysningar

Foto: Upplysningar

Om din avsikt är att lära sig ett annat dans och flytta din kropp mycket, helst ansökan Salsa ett alternativ. Inledningsvis har 90 olika åtgärder för att göras i par och om du vill specialisera lite mer, kan du köpa mer än 300 kombinationer för upp till USD 5,99 (cirka R $ 8,50). Appen ger handledning i videoformat som gjorts av tre par av lärare.

Hur mycket? Ursprungligen gratis. Inköp inom programmet för att förbättra det är möjligt.

Om att ladda ner? Användare av Android-systemet, kan köpa appen på denna länk, medan de som använder iOS hittar den här.

Liksom tips? Nu är det bara ladda ner den på din telefon eller surfplatta och för att fullända stegen!