Seed Sucupira - Kvinnor Tips

Konsumtionen av Sucupira frö har varit populärt mer varje dag genom örtmedicin. Man tror att Vita Sucupira-extrakt har många positiva egenskaper för hälsan, inklusive några redan bevisats vetenskapligt.

För länge sedan, indianerna redan använt Sucupira för behandling av olika sjukdomar, med te eller vin infusion av denna anläggning. För närvarande erbjuder örtmedicin för Sucupira kärneextrakt i kapslar men te kan också framställas i hemmet.

Vad är Sucupira frö?

Dess eterisk olja används allmänt som aromatisk olja. Denna olja tas från bark och utsäde Sucupira. Dessutom är det också troligt att de eteriska oljor av Sucupira kan vara bra allierade i kampen mot prostatatumör.

Studier visar också att oljan utsäde Sucupira har antiinflammatoriska, antibiotikum, antioxidant, bedövningsmedel och anticarcinogen. Därför, hjälper deras intag bekämpa reumatiska och inflammatoriska sjukdomar såväl som övervägs antissifilítica och energi.

Konsumtionen av Sucupira fröextrakt är väl lämpad för dem som lider av reumatism, artrit och ben och ledvärk i allmänhet. Dess användning är också indicerat efter långa perioder av intensiv fysisk träning, eftersom det har antioxiderande egenskaper.

Sucupira Seed Tea

Den Sucupira frö te kan beredas hemma och har smärtstillande och antiinflammatorisk effekt. Det rekommenderas för te, fortfarande färskt, vilket var tredje timme och konsumera vatten under denna period.

Sucupira Tearecept

ingredienser

  • 12 frön Sucupira
  • 3 liter vatten

Hur man förbereder te Sucupira

  1. Knåda fröna tills den inre hartset som skall visas;
  2. Placera fröna i kokande vatten under en och en halv minut och sedan bort från värmen;
  3. Låt svalna med ett lock över pannan.

Te konsumtion kan kombineras med intag av Sucupira extrakt kapslar för behandling av mer svår smärta. Det är dock rekommenderas att det inte tas för mer än femton dagar i följd, trots att de har inga biverkningar eller kontraindikationer.