olika idéer för att göra ett engagemang - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

En förlovningsfest är oftast intim sammankomst för att fira beslut av paret gifta. Det finns regler om stil, vad som bör eller inte bör vara på festen eller ditt schema, och detta firande av yttrandefriheten i framtiden paret.

De äldsta traditioner fastställt att förlovningsfest erbjöds av brudens familj, som hölls i hans hem och att endast vid detta tillfälle fanns utbyte av allianser, men dessa obrigatoriedades inte längre existerar, inklusive de flesta hästskötare föredrar frihet organisera denna händelse för sig själva, var de vill, eftersom din smak och sätta ringen på ett finger i taget andra två.

Tendensen mot mindre traditionella partierna har också orsakat många nygifta fira sitt engagemang i två separata möten, ett med familjen och med andra vänner, för de anser lättare att hantera miljön som intresset för varje grupp.

Oavsett det faktum huruvida integrering av familjemedlemmar och vänner till paret, eller för att spara eller inte aspekter av gamla traditioner; det viktigaste är förlovningsfest är en glad tid som kommer att göra dem minnas engagerade och dela med gäster ursprung hans kärlek kommer att framgå snart i union. Här är några olika idéer om hur det kan göras firandet:

Lunch eller middag engagemang

Den traditionella versionen görs av brudens mor i hemmet eller bruden i hennes framtida hem, som betjänar formella måltider - med förrätt, varmrätt med smårätter och dessert; eller informell - med bara en skål och en efterrätt. Dessa måltider kan vara förenliga med ursprung i familjen eller från olika kulturer.

För dem som inte vill arbeta mamman och inte slits ut i köket finns det möjlighet att upprätthålla traditionen av mest praktiska sättet genom att välja en sofistikerad restaurang att hålla evenemanget.

Den avslappnade version av lunch eller middag engagemang kan vara en grill eller en pizza rotation gjord av familjen hemma, grillar eller entreprenörer pizzaiolos eller stekhus och pizzerior.

Engagement Cocktail

Engagemanget cocktail kan vara klassisk, serverar plockmat och drycker, eller tabeller av kalla och vin; eller enklare, med snacks, smörgåsar och flera tunnelbane drycker. Mat och dryck kan göras av familjen, bruden eller en kontrakterad tjänst; och prestation kan vara i brudens familj hem, hus framtida par eller i en balsal.

Brunch eller afternoon tea Engagement

Brunch eller engagemang eftermiddagste i gammal stil, kan utföras av brudens mor, bruden eller av ett företag. Maten som serveras inkluderar bröd, pålägg, kryddade stekar, sallader, pajer, bakverk, kaffe, juice, te och läsk. Denna händelse kan inträffa i fd eller framtida hem till bruden i balsal eller en elegant konditori.

Grooms som föredrar en mer modern alternativ för brunch eller afternoon tea kan förnya genomföra denna händelse i picknick-format i en vacker park i din stad.

På alla möjliga parti modeller, vilket ger tårta och champagne att konsumeras för parti med ett tal av paret är en bra sak. Bara vara noga med att förlovningsfest är inte divergent bröllop stil, inte alltför precis vad du vill erbjuda på dagen för bröllopet inte förstöra överraskningen.