en gravid bride Du kan vara så vacker och elegant som någon brud. Men många mammor som är på väg att gifta sig svårt att hitta den perfekta klänningen för den stora dagen. Även med den stora magen på displayen, kan du välja den modell av drömmar precis rätt för din kropp, bara följa några tips.

brudklänning för gravida kvinnor - kvinnor Tips

På grund av att volymen av magen, den ideala modellen klär sig för bruden gravid Det ska vara enkelt och utan överdrift i Program stenar och broderi. Förutom skönhet, bör bruden också oroa sig med hjälp av en modell som ger komfort, frihet i rörelse och mjukhet till utseendet.

Klänningarna i lättare modeller, ostrukturerade och med de rakaste linjerna är de mest lämpliga. Valet av tyg för brudklänning för gravida kvinnor Det bör också beaktas. Föredrar bra passform och är lätta att inte ge mer volym till kroppen. Organza, Georgette och silke är bra alternativ.

Undvik snäva och mycket åtsittande klänningar mage, välj en större modell som kan justeras vid behov.

brudklänning för gravida kvinnor - kvinnor Tips
brudklänning för gravida kvinnor - kvinnor Tips

Avleda uppmärksamheten magen välja modeller där den övre delen av klänningen har fina spetsar, broderier eller skilda detaljer på bysten. För att dölja sina armar, modeller med ärmar är det bästa valet.

Färgen på brudklänning för gravida kvinnor Du kan följa den traditionella vita, men kan också ha mjuka toner med en touch försiktigt pearly.