Det är dreglande! - Kvinnor Tips

Vem gör inte fortfarande inne i sommarmodetrender, måste hålla kontakten: the krage är stark, mycket stark. Trenden med super feminina detaljer, särskilt delar med mycket rörelse, levereras med allt.

För att spela Trendy krage och sätta ihop en look helt rätt, är toppen för att undvika överdrift. alltför RYNKAD lämnar tunga visuella, så den ideala är alltid att förena en bit med volang med en annan slät.

Frill för alla

Även delikat, gör krage mest omfattande silhuett. Därför, för att förhindra halka och uppmärksamma de kroppsdelar som du vill dölja, måste du följa några tips om hur du använder krås. Den viktigaste är att veta exakt vilken kroppsdel ​​du kan markera.

Grönt ljus för dem som är mager och har smala höfter: bruk och missbruk av krage utan begränsningar. Effekten lämnar kroppen ännu vackrare. Satsa på blusar, kjolar och klänningar med volanger lager eller endast i detaljerna. Redan knubbig behöver uppmärksamhet. Inte varje outfit med volang faller väl på vem som har kroppen mer knubbig. De delar som är tillverkade med volanger i tunna tyger i kombination med andra mer sequinhas är idealiska.

Den knubbig med överdimensionerade höfter bör undvika bitar med volanger längst ner av kroppen och satsa på blusar eller klänningar där detaljen ska visas på topp, axel eller mage, smidigt. Dessa tips om hur du använder volang hjälp avleda uppmärksamheten från höfterna, dölja slappa armar och utskjutande mage.

Den krage är ett utmärkt val för dem som har små bröst. Blusar och klänningar med volanger på bysten ge intryck av större bröst. För kvinnor med överdimensionerade bröst, breda axlar, är toppen att satsa på baksidan av utseende för dem med mindre bröst. Välj jämnare blusar och portionsbitar som visas volanger vid midjan eller höften.

De ser med volang kan vara ännu mer romantiskt och delikat om delarna har tyger i mjuka färger och blommiga tryck, inspirerade av girlie eller dam som stil.