Hur man bär jeans på jobbet - kvinnor Tips

den jeans Det är en mångsidig pjäs som matchar alla stil och ser bra ut på varje organ och kan inte missa i garderoben. Med undantag för mer formella evenemang och fester black tie, kan jeans bäras på något tillfälle.
Det finns många typer och jeans modeller, som i kombination med de rätta delarna, kan användas även på arbetsplatsen.

perfekta modeller jeans att bära på jobbet De är bekväma med en mer grundläggande tvätt och mörka färger. Låt mer laid modeller med detaljer som nitar, revor och fläckar för mer informella händelser.

Rättvisare kroppen jeans, mager typ, bör användas flera larguinhas och avlånga tröjor täcker höften. jeansmodeller med bredare mun bör väljas utan större överdrift.

För att matcha jeans på jobbet, satsa på silke skjortor, som lämnar den formella och chic look helt rätt, dipensando användning av tillbehör. Skjortan i byxorna gör också utseendet med en allvarligare luft, men utan att förlora den informella jeans.

ett annat tips hur man bär jeans på jobbet Det matchar beskurna jacka och kofta, som är bra alternativ för dagarna inte så kallt. På kallare dagar, jeans sitta bra med skinnjackor, tyngre och kappor.

Att bära jeans för att arbeta, använda mer slutna skor på vristen, med medel klackar eller skor. Förutom att vara det bästa valet för användning på jobbet, de passar bra ihop med någon jeans modell.