Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Petit-pois, prickar eller Poá är de namn som den berömda mönster av punkter som ofta används i 50-talet, gick aldrig ur modet och det är en trend för sommaren 2011. Varje säsong stämpel bollar återkommer mest slående i samlingar.

Genom att göra retrostil, petit-eftersom det är synonymt med elegans för dem som gillar att vara på modet. Oavsett om kulorna är större eller mindre, vit, svart eller färgat i någon form och färg petit-pois mönster ger en hel del delikatess och kvinnlighet till utseendet, kan du skapa produktioner från romantiskt att en sexigare look i bästa stil PIN upp.

Bevis på att petit-it är en stark tendens är att det har framgått av stämpling underkläder, kjolar, klänningar, blusar, strumpor, bikini, skor, halsdukar, pannband, armband, halsband och till och med naglarna av kycklingar. Varje kvinna kan satsa på print petit-pois, bara vet hur man använder.

Använda utskrifts petit-pois?

Det finns flera alternativ för hur man använder petit-pois mönster. Det finns utskrifter av olika färger bollar, men om du är osäker, är det bästa alternativet alltid att satsa på den grundläggande kombinationen av svart och vitt. Kvinnor är något överviktig bör välja för mindre bollar att dölja överdrifter. Redan smala kvinnor missbrukar större bollar, de ger mer volym till kroppen.

Om du vill bryta allvaret i en grundläggande utseende, satsa på detaljer med polka dot utskrifter. Det kan vara en påse tryckt med POA, en scarf knuten i nacken eller hår, en sko. Om du föredrar en titt petit-pois total bör skor och accessoarer vara grundläggande för att ge en balanserad. En prickig klänning, till exempel, går mycket bra med tillbehör i rosa eller rött, har en kjol bollar går bra med en vit blus.

Alternativen är många, det är bara att veta gripa utvecklingen av mönstret av bollar och ha roligt med det.

Foto: ReproduktionFoto: Reproduktion

Foto: Reproduktion