strumpbyxor Mode - Kvinnor Tips

I år strumpbyxor kom med allt i vinter mode. Och tror inte att hon återvände bara i traditionella nyanser av beige, som är förvirrad med huden. Strumpbyxor fick intressanta versioner, med färger, mönster och texturer varierade, som förtjänar att paraded runt på de kallaste dagarna. Trots att inom mode, att komponera en visuell elegant utan att förlora elegans vi måste vara uppmärksamma på några tips för att göra ful. Kolla vilka modeller är trend och hur man kombinerar den bifogade filen på rätt sätt.

färgad

De färgade strumpor lämnar roligare look. De frågar kombinationer med fler kläder i neutrala färger, att inte låta den visuella laddad. Svarta skor eller liknande toner med mitten är de bästa alternativen för färg strumpbyxor. Både mörka färger (plommon, vin, mossgrön, grått, blått olja) ljusa färger (kunglig blå, röd) är alla med på vintern.

Stämplade - schack, band, blommor, geometriska

Eftersom utskrifter är redan ganska slående, lämna höjdpunkten av produktionen till mode strumpbyxor. Kombinera kläder och skor med tonerna av tryckta strumpbyxor. Om du vågar, du väljer att använda kombinationer i en kontrasterande färg till hälften.

lacy

Lacy strumpbyxor värderar ben och lämnar den sexigaste kvinnan. Den är idealisk för användning på natten i klubben, till exempel. Kombinera modell med enkla bitar och neutrala färger. Inte ha fel, tilltala den lilla svarta klänningen och skapa en mer sofistikerad version av utseendet.

Tips inte missa

- Kvinnor med tjocka ben bör undvika strumpor med många detaljer och utskrifter. Strumpor med vertikala ränder, som kritstreck och pastiller ritningar med mörkare och ogenomskinliga färger är de bästa alternativen.

- För att dölja smala ben, missbruk av strumpor med texturer, geometriska mönster och starka färger. De ger intryck av att benen är mer skrymmande.

- Vem har långa ben eller är för hög, bör du undvika strumpor med vertikala ränder inte se ännu större.

- Om du vill använda tunn strumpbyxor, vård i tonen i valet. Det ska vara så nära hudfärg eller ljusare eller mörkare.

- sandal med hälften kan göra. Välj mer slutna skor och strumpor utan dessa förstärkningar i fingrar och häl.

- Tråd strumpbyxor 40 är perfekt för en mer klassisk look. Eftersom viran 70 och 80, är ​​mer sport. Eftersom de är tjockare, byt byxor och passar bra ihop med kjolar, korta klänningar och även shorts.