L'Oréal Professionnel lanserar toner som täcker grått hår - Kvinnor Tips

L'Oreal Professionnel Richesse färg vård utan att skada gängorna. Foto: Upplysningar.

L'Oréal Professionnel Den specialiserade sortiment av produkter för professionell användning i salonger, lanserar ytterligare två nyheter i världen av toners: DIA Richesse Richesse och ljus, som båda blivit en del av den befintliga linjen kallas Richesse varumärke .

L'Oréal Professionnel lanserar toner som täcker grått hår - Kvinnor Tips

De två nya produkter: DIA Richesse Ljus och dag. Foto: Upplysningar.

Den anrikade formeln har Richesse DAG utan ammoniak, och täcker det första garnet som uppträder, som är semipermanent och 70% täckning av grått hår. Produkten mindre skada fiber än de permanenta färgsättningar, plus möjligheten att neutralisera säkringar, som har befogenhet att ljusare eller mörkare en ton 4 baserat på den aktuella tonen i håret.

Redan dagsljus är ännu mer känslig för kemiskt rätas hår och hur man har pH som liknar den naturliga garner, orsakar mindre skador och även gör det möjligt att ändra färg och jämna ut håret på samma dag. Dagsljus fungerar också reparera håret, för att avsluta den elastiska effekten.

Om vita trådar börjar dyka upp, konsultera din frisör om behandling och testa effekterna av ny lösning L'Oréal Professionnel och inte glömma att dela dina erfarenheter med oss.