panduan kelentit: semua yang anda perlu tahu untuk mengambil keseronokan - Tips Wanita

Photo: Thinkstock

Kelentit, misteri besar ini sains dan kemanusiaan, adalah bahagian yang sangat penting dalam seksualiti wanita. Mengetahui bagaimana ia berfungsi dan bagaimana merangsang ia boleh menjadi senjata yang kuat dalam masa yang seronok. Sebaliknya, tidak tahu atau tidak faham boleh berakhir meninggalkan kehidupan seks yang tidak lengkap mereka, dan anda tidak puas hati.

Ramai wanita bergantung kepada rangsangan klitoris, selain daripada penembusan, untuk mencapai kemuncak. Malah, menurut pakar, semua orgasme wanita adalah dihubungkan dengan kelentit. Ini kerana ia mempunyai saiz dan tahap yang lebih besar daripada yang dapat dilihat, dan ia melibatkan banyak kawasan kemaluan.

kelentit mempunyai peranan yang besar dalam perbuatan seksual. pembiakan manusia adalah salah satu daripada hanya sifat yang termasuk keseronokan sebagai ganjaran. Dalam pengertian ini, kelentit adalah organ wanita yang bertanggungjawab untuk orgasma. Ia adalah satu-satunya badan yang mempunyai fungsi tunggal menyediakan keseronokan. Bagi kebanyakan wanita, kelentit adalah sumber yang paling konsisten syahwat dan merangsang semasa hubungan mungkin laluan yang singkat untuk sampai ke sana.

Serta semua yang berkaitan dengan seksualiti wanita, kajian saintifik pada kelentit dan ciri-ciri dan ciri-ciri yang miskin dan tidak lengkap. Keadaan ini akhirnya meninggalkan orang jahil operasi dan bahagian-bahagian yang membentuk organ kemaluan wanita, dan membolehkan banyak perkara yang tidak benar diberitahu dan berulang.

Deva Sangito, pakar dalam terapi Tantrik, yang bertujuan untuk membuka ungkapan dan emosi melalui meditasi, senaman dan urut, menjelaskan bahawa "kita tidak diajar bagaimana untuk berurusan dengan organ-organ seksual dengan betul. Tidak sebilangan kecil lelaki dan wanita yang berfikir bahawa kelentit adalah terhad kepada kelenjar klitoris, bahagian tubuh yang terdedah. hujung saraf beliau berjalan di seluruh tepi faraj dan berhubung terus dengan kelenjar pineal. Dirangsang dengan cara yang betul, Kumpulan otot ini mampu menghasilkan bioelectricity cukup untuk klimaks, kuat dan terapeutik ".

kelentit begitu berhubung dengan kerelaan perempuan bahawa dalam sesetengah masyarakat konservatif ia dipotong atau dicacatkan untuk mencegah kepuasan wanita yang selalunya berkaitan dengan junub. Amalan ini, walaupun ciri-ciri budaya, dianggap oleh dunia sebagai tidak bertamadun. Badan dan seksualiti wanita masih sarat dengan banyak pantang larang. Ia adalah penting untuk memberi perhatian untuk memecahkan ini konvensyen sosial supaya wanita akhirnya memenangi hak untuk menjadi seksual gembira. kelentit adalah hanya satu lagi sebahagian daripada kehidupan seks wanita keseluruhan yang sedikit dikatakan atau yang berkata. Ramai lelaki dan wanita tidak tahu di mana dia atau kelebihan mengetahui dia.

Anyway, dirangsang secara langsung atau tidak, kelentit sentiasa hadir dalam syahwat wanita. Kajian menunjukkan bahawa kelentit tidak pernah tua, iaitu, tidak kira umur, ia akan beroperasi baik sekali itu. Nikmati!

ciri-ciri fizikal

panduan kelentit: semua yang anda perlu tahu untuk mengambil keseronokan - Tips Wanita

Photo: Thinkstock

Kelentit adalah nama organ seks, berbentuk seperti piramid, yang adalah bahagian atas vulva. Beliau dianggap bersamaan wanita zakar dan mempunyai fungsi tunggal keseronokan seksual. Perbandingan dengan zakar bukan semata-mata ilustrasi, kedua-duanya mempunyai banyak persamaan biologi. Zakar dan kelentit terbentuk oleh tisu sama semasa mengandung. Sebagai organ pembiakan lelaki, kelentit datang dengan kulup, kulit yang melindungi dan yang sering meninggalkan tersembunyi. Digalakkan, tetapi mengenyangkan dengan darah, tumbuh dan mengeras, seperti ereksi sedikit.

kelentit memenuhi kira-kira lapan ribu hujung saraf, lebih daripada lidah atau zakar, yang berkumpul dalam apa-apa saiz yang kecil, membuat ia amat sensitif. Ini sensitiviti keseluruhan boleh menjadi baik atau buruk. Terlalu banyak tekanan, serta apa-apa yang boleh mencalarkan atau cedera boleh, bagaimanapun, menghalang masa yang cukup menyeronokkan.

Ia adalah penting untuk tidak mengelirukan kelentit ke titik G. Kedua ini, menurut beberapa pakar, adalah di bawah kelentit, dan kedua-duanya disambungkan. Apabila teruja, ia membuatkan vulva untuk berkembang dan terbuka, yang juga boleh meningkatkan keseronokan lelaki pada masa penembusan. Selepas puncak syahwat, otot kelentit tidak berehat merta, dan memang itulah apa yang membolehkan wanita klimaks berganda.

Saiz kelentit mungkin jauh berbeza. Ada wanita yang mempunyai sangat kecil dan tidak boleh dilihat walaupun dalam keseronokan. Dalam kes-kes lain yang mungkin lebih tinggi. variasi saiz adalah biasa dan tidak boleh menimbulkan ketidakselesaan fizikal atau psikologi.

Kerana ia adalah demikian, kita akan belajar semua tentang perkara ini dan bagaimana untuk menggunakannya untuk kesenangan kita.

kelentit manual

panduan kelentit: semua yang anda perlu tahu untuk mengambil keseronokan - Tips Wanita

Photo: Thinkstock

1. Rangsangan dan lebih rangsangan

Merangsang kelentit dengan tangan dan jari boleh agak memuaskan. gerak isyarat bulat adalah yang paling sesuai. Tetapi berhati-hati dengan sensitiviti laman web ini. pergerakan lemah boleh terlalu penting dan terlalu kuat boleh mencederakan. Ia adalah penting bahawa kawasan dilincirkan tidak mencalar atau cedera. Sesetengah wanita juga suka yang ringan pat. Isyarat kepada pasangan anda apa yang anda rasa menarik yang perlu dilakukan.

2. Tiada tergesa-gesa

Biarkan kelentit kepada peringkat kedua perbuatan seksual. Mahu merangsang sebelum ia juga boleh merosakkan mood kerana jumlah yang besar hujung saraf di kawasan itu. Ia adalah lebih baik untuk menggerakkan kawasan erogenous lain untuk meninggalkan kelentit disediakan. Seperti zakar, kelentit mengkukuhkan dalam keseronokan - dari sana ia akan bersedia untuk menerima pelukannya.

3. Seks Oral

Seks oral adalah yang sangat baik taktikal rangsangan klitoris. Menjadi lembap dan lembut, menggunakan bahasa dengan lancar pada permulaan dan sedikit lebih kuat maka, adalah kemuncak bagi ramai wanita. seks oral tidak semestinya semata-mata pada kelentit. Bahagian-bahagian lain, seperti minora labia juga boleh dipertimbangkan. Tetapi sudah tentu, lidah dalam hubungan dengan kelentit boleh membawa anda di awan.

4. kedudukan seksual

Terdapat beberapa kedudukan seksual yang boleh membantu dalam rangsangan untuk membolehkan kawasan geseran oleh badan pasangan atau menyediakan akses dari tangan. Klasik "ibu dan ayah" sudah menjamin geseran pada kelentit. Yang lain membolehkan rakan atau diri anda merangsang kawasan kelentit dengan tangan, kerana perjalanan dengan wanita di atas, atau duduk depan atau belakang.

5. Tiada rasa malu

Benarkan diri anda untuk mencuba tanpa rasa takut. Memberitahu pasangan anda atau cuba untuk membuat dia memahami apa cara yang betul untuk pergi. Mengarahkan diri tangan dan badan. Lelaki yang berminat dalam memenuhi wanita suka menerima tips bagaimana untuk bertindak rakan kongsi.

6. Latihan meninggalkan anda disediakan

Terdapat latihan yang menyediakan dan mengukuhkan kelentit dan kawasan erogenous keseluruhan secara umum. senaman pelvik atau berjalan kaki yang mudah boleh meningkatkan keupayaan seksual anda. Ahli terapi Tantrik Deva Sangito, menambah bahawa "salah satu punca utama anorgasmia (kekurangan syahwat) di kalangan wanita adalah betul-betul hipotonificação otot klitoris, iaitu, wanita tidak mempunyai ini otot maju. Oleh itu, seperti di gym, jika anda tiba dengan otot menggeleber tidak akan dapat untuk mengangkat banyak berat badan, dengan otot mundur klitoris anda tidak akan dapat mengekalkan tahap yang tinggi biotenaga yang kelentit mampu menghasilkan. Kadang-kadang jahat akan dapat mencapai dataran tinggi keseronokan perlu untuk orgasme. "

7. Melancap yes

Melancap adalah sentiasa pilihan yang baik untuk mengetahui kelentit dan seluruh badan anda. Jadi, anda sudah tahu apa yang anda suka. Jika anda tahu ia adalah penting untuk mengetahui berseronok. Jadi mendapatkan untuk bekerja!