10 tanda-tanda bahawa anda mungkin tidak baik di tempat tidur - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

Anda mencurigakan bahawa kehidupan seks anda tidak berjalan dengan baik kerana anda? Percaya bahawa hanya berehat dalam erti kata seksual dan kiri jatuh seks ke dalam rutin? Semak 10 tanda-tanda yang boleh memberi isyarat kepada anda untuk prestasi yang lemah yang mungkin di tempat tidur dan juga melihat beberapa tips untuk menyelesaikan setiap masalah.

1 - Katil anda dan bilik anda kelihatan seperti pejabat

Bagaimana akan "memberi iklim" tinggal di sebuah bilik di mana anda bekerja dan bahan-bahan perkhidmatan anda tersebar? Jika ia tidak dapat dielakkan untuk mengambil kerja ke bilik, sertakan masa dan ruang untuk itu dan menyimpannya selepas digunakan. Tidak ada yang lebih broxante yang merenung timbunan perkhidmatan yang akan dilakukan.

2 - Anda tidak melakukan seks oral ke atasnya

Ia boleh dikatakan bahawa setiap, atau hampir setiap orang suka seks oral. Ini adalah besar awal untuk walaupun saat-saat yang paling hangat. Jika anda tidak suka untuk melakukan ini, mungkin sesuatu yang hilang untuk melengkapkan kepuasan kucing anda. Jika masalah ini adalah rasa, cuba menambah pudina untuk membuat segala-galanya lebih menyeronokkan dan memuaskan hati anda lebih.

3 - Anda lari dari katil sebaik sahaja transaksi berakhir

Satu lagi perkara yang boleh berakhir memotong mood di antara kamu adalah hakikat bahawa anda lari dari katil selepas transaksi. Menikmati mereka minit selepas perbuatan untuk memeluk pasangan anda dan kekal bersama. Ini adalah penting untuk tidak membiarkan perkara sejuk antara anda dan bahawa seks tidak menjadi mekanikal dan sejuk.

4 - Anda adalah "santai" di rumah terlalu

Meletakkan baju lama pada hari itu anda bosan, okay. Sekarang mengambil rupa "melonggarkan" setiap hari dalam seminggu boleh mempunyai pengaruh yang negatif kepada kehidupan seks anda. Cuba untuk mencari dan menghasilkan lebih sedikit pada beberapa hari dalam seminggu untuk merawat pasangan anda dan gewang dia lagi.

5 - Anda mengambil masa yang lama untuk mendapatkan bersedia untuk seks, daripada mengadakan hubungan seks

Memberus gigi, meluruskan rambut anda, mencukur, meletakkan pakaian dalam ... baik, yang rutin pra-seks yang ramai wanita mahir mungkin berakhir mempunyai kesan yang sebaliknya daripada yang dijangkakan. Semasa dia berbaring menunggu untuk anda jika anda mengambil masa yang lama, dia boleh akhirnya kehilangan kemahuan untuk pergi menyerang.

6 - Anda harus melakukan sepanjang masa dan membimbing

Jika anda tidak mengawal keadaan itu, dia boleh berakhir mendapat bosan perlu melakukan segala-galanya sentiasa sahaja. Jangan lupa bahawa seks adalah satu tindakan yang memerlukan pelaburan kedua-dua beliau sebagai beliau. Jadi apa-apa untuk meninggalkan dia dalam kawalan selama-lamanya. Dan pastikan anda mengambil inisiatif apabila mood menyerang.

7 - Anda sangat tidak selamat tentang badan anda

Satu lagi masalah yang boleh menjejaskan kehidupan seksual mana-mana wanita rendah diri dan imej negatif badan anda sendiri. Malu dengan keluk mereka boleh menyejukkan kehidupan seks anda dan akhirnya sedikit demi sedikit. Jadi, melakukan yang terbaik untuk menjaga dan kasih sayang - di atas semua.

8 - Anda tidak pernah menyentuh sex subjek

Selain yang telah disebutkan, satu lagi tanda yang anda boleh menjadi buruk adalah bahawa anda tidak mahu bercakap mengenainya seks. Walaupun ramai wanita mempunyai rasa malu dan beberapa rakan kongsi tidak menggalakkan perbincangan ini, bercakap tentang ia menghampiri pasangan itu, memecahkan halangan dan pantang larang dan boleh memberi kesan yang positif kepada kehidupan seks kedua-duanya.

9 - Anda mahu seks sentiasa cepat

Satu lagi isyarat yang boleh menunjukkan bahawa anda tidak sebagai kekasih yang baik adalah hakikat bahawa anda sentiasa mahu untuk menamatkan sex dengan cepat. Kita tahu bahawa rapidinhasf azem sebahagian daripada kehidupan pasangan itu, tetapi melabur dalam masa yang lebih sedikit memakan hubungan dan menikmati setiap saat masa intim ini juga penting.

10 - Ia seolah-olah telah berhenti mencari anda secara seksual

Akhir sekali, tanda yang paling jelas bahawa perkara-perkara yang tidak berjalan dengan baik secara seksual, adalah apabila dia mula berhenti mencari anda untuk bertindak. Jika keadaan telah mencapai tahap ini, ia mungkin masa untuk anda untuk membincangkan perkara itu dan cuba untuk mencari cara-cara untuk menyalakan semula semangat di antara kedua-dua.

Jika anda mengenal pasti dengan mana-mana tanda-tanda, jangan panik atau berfikir anda tidak baik di atas katil. Ambil nafas dalam-dalam dan pergi menyerang. Betul: seks untuk menjadi baik, anda perlu mengamalkan. Berhenti membaca dan pergi mencari pasangan anda untuk seketika sahaja. Dan jika anda sedar bahawa ia juga tidak menjadi cukup baik di tempat tidur, ketik dan menggalakkan beliau untuk mengambil penjagaan yang lebih dan melabur dalam kehidupan seksual anda.