12 jenis wanita tunggal - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

bujang adalah peringkat yang hebat dalam kehidupan mana-mana wanita. Sebelum anda membuat keputusan untuk menyertai berus gigi kami dengan beberapa hunky sekitar, kita pergi melalui peringkat yang terdiri daripada jumlah daya tarikan dengan kebebasan yang hidup tunggal memberikan kita, melalui peringkat penerimaan keadaan bersendirian, untuk melengkapkan kemurungan - yang biasanya berlaku apabila semua rakan-rakannya sedang berpacaran, dan pas supaya mereka kembali untuk tinggal tunggal dalam kitaran yang (hampir) tidak berkesudahan.

Apabila wanita berada di luar hubungan, mereka cenderung untuk bertindak dalam pelbagai cara. Michelle Cove penulis baru sahaja mengeluarkan satu buku yang bertajuk "Mencari bahagia selama-lamanya: mengemudi turun naik yang tunggal tanpa kehilangan fikiran anda (dan mencari cinta yang berkekalan sepanjang jalan)" - atau, dalam Bahasa Portugis, "Meminta 'bahagia sentiasa ': mengemudi turun naik yang tunggal tanpa kehilangan kepala anda (dan mencari cinta yang berkekalan di sepanjang jalan) ".

Untuk menulis, penulis ditemuramah lebih daripada 100 wanita mengenai hubungan dan apa yang mereka harapkan daripada mereka dan apa yang membuatkan mereka tidak berpuas hati apabila mereka terlibat dengan orang lain. Pada akhir proses menemuduga, Cove akhirnya datang kepada kesimpulan bahawa kebanyakan wanita saya menghubungi patut ke salah satu dari 12 profil wanita tunggal.

1 - pasangan jiwa The hunter

wanita ini menunggu untuk berjalan ke seorang lelaki yang telah direka khusus untuk itu. Beliau berharap muka "O".

2 - phoenix The

Wanita Phoenix baru-baru ini mengalami akhir yang pedih. Sekarang dia mahu melakukan apa saja untuk mengatasi krisis dan keluar di atas.

3 - Natural

Beliau lebih suka untuk mengikuti kehidupan normal mereka bukannya mencari lelaki yang sesuai. Beliau percaya bahawa nasib akan membawa secara semula jadi kepadanya.

4 - Puteri menunggu Prince Charming

Wanita dengan profil ini pasti menunggu putera untuk menyelamatkan.

5 - Apa yang ada dalam "stand-by"

Dia tidak memulakan apa-apa dalam hidup anda sehingga rakan kongsi yang sesuai untuk muncul.

6 - A "semangat bebas"

Dia takut memilih antara satu atau yang lain: kehidupan yang bebas atau hubungan. Oleh itu, memilih untuk kemerdekaan.

7 - Terdesak untuk perkahwinan

Selepas menghabiskan 70% daripada kehidupan mereka tanpa memberi sialan tentang perkahwinan subjek, makhluk ini tiba-tiba mendapati dirinya terdesak untuk mencari seorang lelaki untuk memanggil anda sendiri.

8 - pemberontak ini

Dia tidak mengharapkan untuk mempunyai untuk mengambil gaya hidup tenang dan tidak asli yang dipilih oleh ahli-ahli masyarakat, kerana sudah berpengalaman sekali.

9 - mencipta ritual baru

wanita ini suka untuk mewujudkan tradisi mereka sendiri. Walaupun benar-benar ingin berkahwin, dia mempunyai pandangan yang sangat kuat untuk memegang satu majlis yang di luar kotak.

10 - Siapa tahu ibu masa depan

Dia juga berfikir tentang mempunyai anak-anak suatu hari nanti, tetapi tidak akan berasa banyak tekanan biologi untuk melakukannya awal.

11 - The "perlahan dan mantap"

Perkahwinan adalah dalam kerja-kerja, tetapi hanya apabila tiba masa yang sesuai. Sementara itu, dia cuba untuk tidak memberi pengumpulan keluarga, masyarakat dan juga rakan-rakan.

12 - penjinakan The

Bagaimana anda tahu bahawa kehidupan suami isteri tidak bermaksud untuk dia, wanita ini cuba untuk mencari laluan baru untuk kebahagiaan.

Tidak kira yang mana satu kategori ini sesuai dengan anda, apa yang penting adalah untuk menikmati dan menerima "musim off" hubungan untuk mencari semula dirinya, memuaskan semua kehendak anda semasa anda tidak mempunyai sesiapa yang menjaga.