8 tanda-tanda bahawa dia menggoda dengan anda - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

Ia mempunyai perkara paling panas untuk bermain-main? Semua ritual menggoda adalah menarik dan menyeronokkan dan membuatkan kita mahu menjadi cantik dan menarik. Anda sudah tahu apa yang perlu dilakukan, walaupun tidak sedar, tetapi apa tentang dia? Bagaimana untuk pastikan jika dia menggoda dengan anda?

benar-benar yakin anda tidak boleh mempunyai. Ia juga boleh menjadi agak jarang berlaku, tetapi ada orang yang boleh mendekati hanya dengan kepentingan mewujudkan persahabatan, dan beberapa bukti boleh mengelirukan. Banyak akan bertanggungjawab persepsi anda.

Setiap orang mempunyai cara untuk mendekati dan hadnya, dan hubungan juga tidak mempunyai cara untuk mengikuti corak. Tetapi sentiasa terdapat beberapa tingkah laku umum yang boleh mencirikan permainan mata a.

Pamela menjelaskan Magalhães, pakar psikologi pada hubungan, "oleh yang berminat untuk seseorang, badan kita cenderung untuk mencetuskan hasrat kami, semakin hampir, lebih terbuka, mencari kenalan." Perhatikan bahasa tubuh yang lain adalah langkah pertama untuk mengetahui tentang rancangan anda dengan anda.

Berikut adalah beberapa tanda-tanda bahawa dia mungkin menggoda dengan anda

 1. Ia menjemput anda untuk meninggalkan sahaja
 2. Tiba-tiba dia menjemput anda untuk meninggalkan hanya dua daripada anda, ini adalah petunjuk besar bahawa dia mahu sesuatu daripada anda. Jemputan kepada pihak kawan-kawan, makan malam atau hanya sebuah kafe, ia sudah pasti sikap yang menunjukkan dia mahu syarikat anda dan lagi, bahawa dia mahu mempunyai masa khas, tanpa campur tangan orang lain. Mengambil peluang untuk menunjukkan apa yang anda perlu untuk menjadi lebih baik dan mengelak daripada membuat charminho untuk menerima jemputan itu, jika anda mengambil berat, pergi untuk itu.

 3. Ia mengambil detik-detik hak untuk menyentuh anda
 4. Dalam masa-masa apabila perbualan lebih dekat dia mengambil untuk menyentuh anda ringan? Apabila seorang lelaki agar dia biasanya mengambil masa untuk menyentuh anda pada masa yang tepat. Mengambil tangan anda, menetapkan rambut anda atau membuat anda beberapa kasih sayang menunjukkan penjagaan dan keinginan untuk mewujudkan keintiman dengan anda.

 5. Dia memuji anda
 6. Jika dia mempunyai tabiat mengarahkan anda pujian dan pujian, dia boleh menjadi berminat untuk anda. Selain menunjukkan bahawa dia kagumi anda, orang akan tahu dengan baik bahawa kita suka menerima pujian. Dan yang tidak? Adakah pujian mengenai penampilan mereka atau cara mereka berfikir, sekurang-kurangnya dia akan menunjukkan bahawa orang seperti anda dalam beberapa cara.

 7. Dia berminat untuk berdiri oleh anda
 8. Pada parti, bir di bar atau di kolej. Mana-mana jua, jika ia sentiasa di sebelah anda dan berakhir lebih suka peristiwa mana anda pergi, ia adalah jelas bahawa dia suka syarikatnya. Jadi untuk dia mahu menjadi dengan anda adalah lompat! Apa yang mungkin perkara lebih dalam hubungan daripada keinginan untuk menjadi antara satu sama lain sepanjang masa?

 9. Ia membayangkan dan membuat jenaka dengan anda
 10. tingkah laku ini dijelaskan oleh Pamela Magalhães psikologi: "Kadang-kadang kita mempunyai perasaan bahawa rakan atau rakan sekerja memutuskan untuk mengambil kambing hitam. Tetapi sebenarnya ia begitu menarik dan tidak boleh mengendalikan hakikat bahawa satu-satunya cara adalah untuk melampaui faedah itu 'patut kaki anda.' Dengan baik, ada orang-orang yang mempunyai masa yang sukar berurusan dengan hawa nafsu mereka, ingat bahawa frasa terkenal, 'Siapa yang berpaling, ingin membeli? "

 11. Dia kelihatan anda amat
 12. Apa yang lebih baik untuk memahami apa yang berlaku di dalam seseorang daripada rupa. Cara dia memandang anda, melihat tempoh masa dan juga berkilat di matanya boleh memberitahu banyak perkara mengenai niatnya ke arah anda. Jika tuannya itu mengambil masa untuk melihat anda secara mendalam, atau adalah bahawa muka bodoh apabila mata mereka bertemu, bijak, ia mungkin bahawa dia mahu anda.

 13. Ia memberikan anda keutamaan
 14. Dengan lebih daripada satu peristiwa atau pilihan di mana untuk pergi, dia memberikan keutamaan kepada di mana anda berada? Dia bertanya apa rancangan anda dan dijemput untuk pergi bersama-sama? Jika dia mengutamakan syarikat dan beliau kehendak-Nya pasti dia cuba untuk menggembirakan anda dan menghabiskan semua masa yang mungkin dengan anda. Pada masa perjalanan adalah anda dia memanggil untuk pergi bersama-sama? Ini boleh menjadi satu petunjuk yang besar bahawa dia sukakan anda.

 15. Dia mendapat sedikit gementar apabila anda berada di sebelah anda
 16. Manusia tidak begitu yakin diri mereka pada masa menggoda. Jika dia mendapat usang sedikit dan tidak banyak memberikan perhatian kepada apa yang orang lain katakan, melulu dalam masa untuk mendapatkan sesuatu atau membuat keputusan yang cara untuk pergi, mungkin dia suka anda begitu banyak yang anda tidak boleh menjejaki. Dan ia tidak menggembirakan apabila ini berlaku?

Mempercayai gerak hati anda dan dengan bantuan tips ini, menyelesaikan sekali dengan keraguan tentang kepentingannya ke arah anda.