Helah untuk meningkatkan pigmentasi bayang-bayang - Wanita Tips

Anda tahu apabila anda hanya percaya kepada bayangan naungan hanya untuk pembungkusan dan apabila ujian produk pada kulit, ia tidak sama sekali apa yang anda harapkan? Nah, ini adalah sangat sering berlaku. Beberapa make-up seolah-olah mempunyai nada biasa, tetapi pada masa penggunaan, kemasan dan pigmentasi kekurangan.

Tetapi tidak perlu untuk menegaskan tentang hal itu, lebih kurang menghilangkan bayang-bayang, mengikut mana-mana yang boleh diselesaikan. Untuk anda yang masih mempunyai berharap satu hari nanti akan dapat menggunakan bayang-bayang malap dilupakan dalam nécessaire, belajar tip solek yang digunakan walaupun oleh golongan profesional.

Trik untuk meningkatkan pigmentasi dari bayang-bayang adalah untuk warna gelap seperti coklat dan hitam, dan juga untuk yang paling sengit dan bersemangat.

Sapukan beberapa titik air di bawah naungan atau melembapkan berus dan bercampur dengan produk untuk membentuk "Sludge" warna.

Kemudian memohon berus seluruh bimbit bayangan kelopak mata esfumando untuk memastikan kesan lebih cantik di mata dan bersedia. Bahawa bayang-bayang hambar dan pigmentasi sedikit lebih hidup dan penuh dengan warna.

Air tidak merosakkan produk hanya membantu untuk membuat bayang-bayang lebih berpigmen dan juga membantu dalam permohonan itu. Selain membuat ia lebih mudah untuk menyebarkan bayang-bayang pada kelopak mata, silap mata juga memastikan penetapan berpanjangan.

Untuk mengekalkan bayang-bayang, ia adalah disyorkan untuk mengeluarkan air yang berlebihan ditinggalkan dalam produk dengan bantuan kertas tisu. Jika bawah naungan adalah dalam bentuk serbuk, hujung tidak merosakkan produk ini ialah untuk campuran air dan bayangan dalam kuantiti yang kecil dan dipisahkan dari yang lain daripada produk sebaik-baiknya dalam bayang-bayang pakej cap yang sama atau bekas lain.

Berus yang digunakan juga perlu dibasuh untuk membuang bayang-bayang melebihi bulu dan memastikan hayat produk lebih lama.