Lihat bahagian 5 youtube rambut tutorial - Tips Wanita

Photo: Thinkstock

Rambut adalah salah satu perkara pertama dalam senarai penjagaan hampir semua wanita, dan tidak boleh berbeza bukan? Lagipun ia menyampaikan identiti yang berbeza untuk setiap orang. Kami mempunyai orang-orang yang takut gunting, takut pewarna, rambut mengubah berani setiap bulan, akhirnya, ia adalah penting untuk memastikan mereka mencari yang baik.

Menukar rambut sendiri, ia boleh menjadi satu tugas yang sangat sukar bagi mereka yang tidak mempunyai pengalaman. Tetapi untuk membuat hidup lebih mudah, menjimatkan masa dan wang, lima tutorial berasingan gaya rambut yang banyak boleh membantu dalam rutin harian anda dan acara istimewa anda.

Semak berikut bahagian tutorial 5 rambut untuk pemula.

1. rambut ikal dengan besi rata

Untuk memberi lebih kelantangan untuk rambut besi rata adalah cara yang paling mudah dan paling cepat untuk membuat gelombang dalam wayar. Rambut ikal dan penampilan yang kemas sehingga musim ini.

Dalam video itu kita ada langkah demi langkah untuk curl rambut anda menggunakan besi yang rata. Ingat bahawa gadis-gadis rambut kerinting berharap kesan video perlu membuat berus sebelum rambut untuk memberi lebih semula jadi untuk rambut.

Teknik ini adalah sangat mudah dan dengan sedikit latihan anda sahaja boleh memberi kesan yang menakjubkan kepada rambut anda. Jangan lupa untuk menggunakan krim atau semburan antipiretik untuk melindungi wayar sebelum melakukan prosedur.

2. Kelompok ditakrifkan dengan besi lencong

Meninggalkan wayar dengan aspek bulkier dan bergolek boleh menjadi tugas yang sukar bagi wanita rambut nipis, tetapi ia tidak mustahil. Saya percaya bahawa semua telah mendengar besi lencong, alat elektronik yang membuat keajaiban jika digunakan dengan betul. Untuk memberi kesan yang lebih semula jadi untuk rambut, seperti dalam video berikut memerlukan besi lencong tidak terlalu halus. Dia mesti mempunyai purata dua inci untuk keriting tidak sangat ditakrifkan.

Perlindungan sebelum prosedur adalah sama untuk semua prosedur di mana rambut akan dipanaskan. Menggunakan antipiretik yang adalah penting untuk mengelakkan kerosakan kepada rambut. Dalam kes ini tertentu ia juga menunjukkan penggunaan jumlah semburan untuk keriting kelihatan lebih bersenjata. Blogger Camila Coutinho mengajar anda bagaimana untuk membuat ikal anda dan cantik dengan besi lencong:

3. Coke dengan tocang

Coke adalah salah satu cara yang paling mudah untuk mengubah rupa anda. Jika pemberontak rambut anda bersetuju melalui dan anda perlu memberi cara yang cepat yang adalah pilihan terbaik. kok boleh dilakukan dalam beberapa cara, contohnya: bun rendah, bun tinggi, bun dengan aspek kemas, antara lain. Dalam blogger video berikut Mariah Bernardes mengajar cara untuk menghidupkan kok asas anda dalam gaya rambut yang lebih terperinci menggunakan tocang. Bun dengan tocang boleh digunakan pada hari-hari, seperti dalam pengeluaran yang lebih kemas.

4. Braid herringbone

The herringbone tocang bertukar demam dalam dunia gaya rambut. Ia adalah jalinan yang sedikit lebih rumit daripada biasa dan kesan yang lebih glamor. Untuk melaksanakan prosedur yang betul, anda perlu sedikit latihan. Dalam blogger video berikut Karol Pinheiro mengajar cara yang funky untuk membuat tocang tulang ikan untuk meninggalkan wajah anda lebih moden.

5. Dipercantik parti

Kadang-kadang kita terkejut dengan peristiwa dan perayaan di mana kita tidak bersedia tanpa peratus bukan? Dan tidak mendapat dengan rambut yang normal sebelum ini, video berikut menunjukkan satu parti gaya rambut mudah bagi anda untuk melakukan bersendirian dan menyamaratakan pengeluaran. Blogger Camila Coelho menunjukkan langkah demi langkah dalam bun yang mudah untuk parti yang boleh dilakukan dalam hampir semua jenis rambut. Trik untuk membuat gaya rambut yang lepas sepanjang malam adalah untuk sentiasa ada di rumah kotak Pengapit kualiti yang baik dan semburan dengan penetapan tinggi.