Photo: Thinkstock

Photo: Thinkstock

Walaupun ada sesetengah orang menghabiskan banyak masa untuk menjinakkan rambut dan berjuang untuk mengatasi lebihan rambut kelantangan, yang wayar sangat kurus tahu layu rambut dan pergerakan tidak menjalankan sebarang visual. Tetapi anda boleh mempunyai rambut besar sekali dan pergerakan berikut beberapa petua.

Menggunakan dan penyalahgunaan mousse

Finishers, terutama mousse, adalah ideal bagi mereka yang ingin kesan ini. Tidak ketinggalan dalam kuantiti, mempertimbangkan Panjang lembar. Jika rambut anda pendek, bersamaan dengan walnut yang mencukupi, dua kali adalah benar untuk rambut sederhana dan tiga bahagian untuk rambut panjang. mousse perlu digunakan untuk rambut masih lembap dan dari akar, gunakan jari anda untuk tarik sehingga hujung dan biarkan udara kering.

Bet pada luka tidak berstruktur

Sebagai jumlah rambut - Wanita Tips

helah lain sebagai jumlah rambut adalah pertaruhan pada luka dengan kunci pendek dan lain-lain lagi atau merendahkan.

Rambut yang dicincang memberikan ilusi bahawa terdapat lebih wayar dan selain memenangi jumlah yang didambakan, luka tidak berstruktur adalah super bergaya.

Bobs, Liss bayi dan pengering

Untuk mendapatkan rambut gemuk, Valley bobs curl atau Liss penggunaan bayi, sentiasa memohon semburan untuk "memegang" tujuan. kunci juga boleh menjadi cara untuk mengeringkan kunci menggunakan pengering lama yang baik. Belajar daripada video di bawah langkah demi langkah untuk membuat berus kemas dan jumlah rambut.