Photo: Main semula / Hanya Girls

Photo: Main semula / Hanya Girls

Pada zaman kemampanan yang tinggi, menghias rumah dengan kitar semula sebagai titik permulaan adalah cara yang elegan untuk bekerjasama dengan alam sekitar dan planet ini dan memberi sentuhan baru kepada alam sekitar.

Gulung kertas tandas dan kertas tuala adalah pilihan terbaik untuk membuat keping, lukisan dan panel mega menarik dan penuh dengan perbelanjaan gaya sedikit. Di samping itu, hiasan kepada mereka adalah praktikal dan mudah untuk dilakukan.

Untuk semua yang anda perlukan adalah sedikit kreativiti dan inspirasi dengan beberapa langkah demi langkah dan idea-idea yang benar-benar sejuk.

1. panel hiasan

/>Photo: Main semula / Goods Home Design

/> Photo: Main semula / Goods Home Design

Dengan beberapa luka dan beberapa dakwat, gulung kertas boleh bertukar menjadi panel hiasan indah. Kesannya adalah cantik dan membawa rasa kehangatan dan keanggunan kepada alam sekitar. Selain semua mereka adalah pemasangan super praktikal. Semak langkah demi langkah di laman web ini.

2. Meja

Photo: Main semula / 365 Hari 2 Simplicity [/

Photo: Main semula / 365 Hari 2 Simplicity [/

Campuran seni dengan gulungan kertas dan bingkai bersedia, atau juga boleh dibuat dari gulungan kadbod, adalah super halus dan membawa rasa ringan kepada ruang untuk pelakon dan struktur halus. Jadual adalah pilihan yang menghias hebat untuk membuka lebih luas kemungkinan untuk penyesuaian ruang dengan kesukaran sedikit atau pengubahsuaian. Anda boleh mengambil lihat pada langkah demi langkah di sini.

3. Vessels

Photo: Main semula / Carolyns Homework

Photo: Main semula / Carolyns Homework

Mewujudkan dan kapal halus dan pilihan yang membolehkan pelbagai penyesuaian, model dilakukan dengan gulung kertas mampan, murah dan tahan apabila digunakan bersama-sama dengan bunga tiruan. Berikut adalah cara untuk membuat model yang indah dipenuhi dengan akhbar laman web itu.

Krismas 4. Kanak-kanak

Photo: Main semula / Molly Moo

Photo: Main semula / Molly Moo

Ini adalah idea yang sejuk untuk lakukan dengan kanak-kanak. perhiasan kanak-kanak dilakukan dengan gulung kertas adalah pilihan yang baik untuk menambah personaliti dan memberikan sentuhan yang berbeza ke bilik kecil. Lagipun, mereka boleh mengambil bahagian dalam perhimpunan itu, yang mudah, tidak memerlukan penggunaan bahan-bahan berbahaya dan menyebabkan objek untuk menjadi lebih istimewa.

Semak langkah sebagai langkah untuk melancarkan Minions, filem Despicable Me, kadbod di laman web ini.

5. Rak

Photo: Main semula / Kraf dan Kraf

Photo: Main semula / Kraf dan Kraf

Satu lagi cara untuk menggunakan semula gulung kertas adalah menunggang rak bergaya mega. Boleh disesuaikan dengan lapisan dan kertas cat, rak kadbod dipasang adalah sesuai untuk mereka yang ingin menambah beberapa organisasi untuk ruang dan menjimatkan perhimpunan. Anda boleh belajar untuk menunggang satu di laman web ini.

pelabuhan 6. napkin

Photo: Main balik / Two Sendiri

Photo: Main balik / Two Sendiri

Untuk memberikan sentuhan khas untuk hiasan meja untuk makan malam yang lebih halus atau makan tengah hari keluarga, hujung adalah dengan menggunakan gulungan kertas costumizados untuk melibatkan tuala tisu. Semak bagaimana untuk membuat kurungan indah di sini.

7. Pemegang yg ditandai keluar dan penganjur

Photo: Main semula / LE Recre Art Delfie

Photo: Main semula / LE Recre Art Delfie

Kemungkinan untuk model pintu yg ditandai dan penganjur dilakukan dengan gulungan kertas yang banyak. Pelbagai model boleh dipasang menggunakan imaginasi berbeza berikut dan inspirasi. Tip untuk mereka yang mahukan sesuatu yang berbeza dari penyokong tradisional mendatar adalah untuk melancarkan perhiasan pintu yang diilhamkan di rak dan pergi ke hiasan yang lebih tinggi. Di sini anda boleh menyemak langkah demi langkah penganjur penuh gaya dan tersendiri.

8. Fixtures

Photo: Main semula / Instructables

Photo: Main semula / Instructables

Walaupun jadual yang indah boleh dibuat dari gulungan kertas. Proses ini berakhir menjadi lebih memakan masa dan tenaga kerja berhubung dengan perhiasan yang lain, tetapi kesan akhir yang indah dengan pencahayaan yang lembut dan hangat. Anda boleh belajar menunggang perlawanan tersuai anda di sini.

9. hiasan Krismas

Photo: Main semula / Kifili es Levandula

Photo: Main semula / Kifili es Levandula

Hiasan perayaan akhir tahun juga boleh menjadi mapan. Daripada panel prinsip pemasangan dengan bunga, karangan bunga dan pokok Krismas boleh dilakukan dengan gulungan kertas. Satu lagi elemen yang boleh menerima sentuhan khas dengan bantuan gulung adalah lampu dan flasher, yang anda boleh menyemak bagaimana untuk meletakkan bersama-sama yang lain pautan ini.

Photo: Main semula / Kifili es Levendula

Photo: Main semula / Kifili es Levendula

Semak lain Krismas perhiasan pilihan

Photo: Main semula / Eide Educacion

Photo: Main semula / Eide Educacion


Photo: Main semula / Krokotak

Photo: Main semula / Krokotak


Photo: Main / Bagaimana untuk Recycle

Photo: Main / Bagaimana untuk Recycle

Suka idea-idea bagaimana untuk menggunakan semula gulung kertas dalam hiasan? Kini hanya memilih salah satu yang sesuai dengan projek anda dan gaya anda, dan pergi ke pengeluaran!