Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / The Salad Blonde

Ia adalah satu masa yang lama legging panjang item digunakan hanya dalam bidang akademik dan menjadi sebahagian daripada pakaian wanita. Hari ini, legging boleh digunakan banyak kali dari kerja walaupun dalam lapisan cerah, hanya tahu bagaimana untuk memilih pembalut kaki yang betul dan apa yang perlu menggabungkan.

A stylist peribadi, Sara Passaglia, adalah amaran tentang penggunaan pembalut kaki. "Ya, ia adalah agak serba boleh, tetapi perlu berhati-hati, kerana ia bukan satu seluar sebenar, adalah antara seluar dan seluar separuh, kemudian menggunakannya dalam bentuk semasa dan fesyen telah mengikuti beberapa peraturan, seperti memilih saiz yang betul model yang betul, warna, dan bagaimana untuk menggabungkan ia dengan pakaian dan kasut yang lain. "

6 kelihatan memakai dengan pembalut kaki

Bagi Sara, tip untuk sentiasa melanda apabila menggunakan legging ini adalah untuk membiarkan pinggul yang dilindungi, seperti seluar, untuk berlaku adil, cenderung untuk menandakan rantau ini. "Jadi, anda perlu mengelakkan puncak, jenis badan blaus atau pakaian pendek dan blaus banyak," memberi amaran.

legging adalah gabungan optimum dengan blaus labuh atau baju dan pakaian pendek dengan simetri. "Jika perempuan itu tidak nipis, lebih baik tidak menggunakannya pakaian yang sangat ketat kerana mereka boleh menyerlahkan lemak tambahan dari badan," panduan stylist peribadi.

Dengan bantuan Sarah, enam kelihatan berkumpul untuk anda tidak terlepas masa untuk memakai pembalut kaki anda:

1. legging pada musim sejuk

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita TipsMenggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Seluar sama sendat hitam untuk R $ 388,50 dalam Gallerist | Hitam dan putih knit baju R $ 237,30 dalam Glamour | kot kelabu oleh R $ 335,30 dalam Farfetch | merah auns selendang untuk $ 49.90 pada Penggunaan Lets | Hitam but buku lali untuk $ 199,99 pada Catwalk yang

Ia adalah cara yang paling jelas untuk menggunakan pembalut kaki, selepas semua, bergantung kepada kain, seluar sering panas dan membuat kombinasi sempurna: boot lebih legging. warna gelap membantu membentuk cuaca musim sejuk anda. Melengkapkan rupa dengan baju bulu dirajut, parit kot, kot hangat dan tudung. Tidak membiarkan rupa sangat berat, menggunakan warna yang lebih ringan di atas dan capriche dalam selendang dicetak.

2. legging pada musim panas

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Seluar sama sendat biru diraja untuk $ 59.90 dalam Dafiti | atas tangki putih untuk $ 24,95 di E-Closet | Beg tangan bogel dengan harga AS $ 254,99 dalam Anita | sneaker hitam untuk $ 199 dalam Corello

Ia kelihatan sedikit tidak selesa idea menggunakan legging pada musim panas, bagaimanapun, hanya memilih kasut yang betul dan kanan add-ons yang tidak boleh pergi salah. "Ia boleh digunakan dalam mana-mana musim, di musim panas tahun ini adalah yang terbaik untuk memilih fabrik yang lebih sejuk," jelas Sara. warna-warna lembut atau seluar dicetak seluar juga membantu untuk meringankan dan jatuh seperti sarung tangan pada musim panas. Gunakan dengan bangsa dan kasut untuk rupa yang anda perlu menghadapi musim panas.

3. legging di tempat kerja

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita TipsMenggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Seluar sama sendat hitam untuk $ 95 di Capitollium | shirt dicetak untuk $ 257 Gaya di Pasaran | White Blazer oleh R $ 149.90 dalam Amaro | Peep hitam kaki untuk $ US 340 dalam Schutz

"Ya, legging boleh digunakan di tempat kerja," ia adalah apa yang ia mendakwa stylist peribadi. Bagi beliau, cara terbaik adalah untuk menggabungkan penggunaan dengan pakaian maxi atau blaus yang meliputi bahagian pinggang. A lebih shirt soltinha acinturado dengan pelompat juga pilihan yang baik sebagai perhimpunan di atas. Tali pinggang dan kasut diskret adalah aksesori sempurna untuk wajah ini, jika anda mahu untuk menyempurnakan lebih memakai kaki mengintip.

4. Sukan Legging

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

sukan legging dicop oleh R $ 59.90 di Centauro | atas tangki putih untuk $ 24.90 dalam Decathlon | Kelabu Terbaik untuk $ 49,99 di Hering | Kasut oleh R $ 349,90 dalam Netshoes

Kedatangan akademi, legging yang besar untuk digunakan dalam sukan. Pilih fabrik nipis yang membantu kulit bernafas dan memudahkan pergerakan. kepingan berwarna memeriahkan rupa untuk bersenam. Gunakan dengan ciri-ciri bahagian-bahagian lain seperti bahagian dan kasut, sentiasa mengingati untuk memberi perhatian kepada kasut yang paling sesuai untuk sukan anda.

5. Seluar sama sendat dengan cap

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Legging dicop oleh R $ 116 dalam Shop2gether | asas putih blaus R $ 24.99 dalam Hering | Mengumpul bogel dengan harga AS $ 328,30 dalam Dafiti | sandal rata hitam untuk $ 299 dalam Luiza Barcelos

The legging dengan cap memerlukan perhatian istimewa kerana ia digunakan dengan cara yang salah boleh menjadi bencana. Bagi Sara, seluar dicetak adalah yang terbaik untuk hari tersebut. "Pada waktu malam adalah lebih baik untuk menggunakan warna yang lebih gelap," katanya. The legging bercetak adalah sesuai untuk lebih ramai wanita kurus. "Ia mesti digunakan dengan baju atau blaus dalam warna tunggal yang sepadan dengan corak legging yang", Sarah meningkat. Elakkan penggunaan dengan blaus bercetak juga. Gunakan bahagian dalam cuaca panas, seperti dalam cadangan di atas, dengan blaus asas, selipar rata dan terletak hak a.

6. legging saiz plus

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita TipsMenggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Legging saiz campur hitam untuk $ 126 di Wish Fesyen | Cetak gaya blaus rentak untuk R $ 79.99 dalam Posthaus | tumit kasut untuk $ 178 dalam OQVestir | beg tangan hitam untuk $ 189.90 dalam Dafiti

legging yang boleh digunakan untuk wanita lebih montel, hanya mengikuti beberapa petua, seperti biasa menggunakannya lebih larguinhas dan baju panjang yang menutupi bahagian pinggang. Mengelakkan cetakan mendatar dan tidak pernah pilih seluar yang lebih rendah bahawa bilangan mereka, ia boleh meninggalkan ia telus di tempat-tempat yang lebih adil. Menandakan pinggang, sama ada dengan gaun gaya blaus, seperti contoh di atas, atau dengan tali pinggang, ia membantu untuk menentukan bayang. tumit dan tanpa tambatan di tumit juga memanjangkan bayang, memberi gambaran sebagai nipis.

Seluar sama sendat hitam: anda perlu mempunyai satu!

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / The Salad Blonde

Jika anda mempunyai pasangan yang serba boleh dan berjalan lancar dengan segala-galanya yang bingkap hitam. Ia adalah penting dalam musim sejuk dan kelihatan but dalam yang besar. "Hitam adalah warna yang sentiasa mengenakan daya tarikan dan juga sebagai sangat elegan," menganggap Sara.

legging hitam yang besar untuk kerja-kerja, kehidupan malam, perjalanan dan digunakan dalam banyak keadaan. Untuk tidak jatuh ke dalam perkara biasa dan gunung pandangan yang lebih menyeronokkan, tanda-tanda yang stylist peribadi yang memberikan adalah dengan menggunakan blaus simetri atau pakaian "dan menggabungkan ia dengan aksesori seperti tali pinggang, beg dan kasut berwarna-warni yang akan memberikan sentuhan keaslian melihat" , panduan.

tips bijak untuk anda untuk melihat legging cantik

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / OOTD

Sara Passaglia menghabiskan beberapa tips yang anda perlu memberi perhatian apabila menggunakan legging. Ingat, legging adalah seluar sangat selesa dan menggantikan jeans dalam banyak kelihatan, tetapi apabila digunakan dengan cara yang salah juga boleh "meruntuhkan" rupa.

  • Untuk stylist peribadi, kain yang terbaik adalah kapas dan microfiber. "Tetapi ia telah menjadi kualiti yang baik, kerana jika ia terlalu nipis boleh menandakan selulit" adalah disyorkan.
  • "Isu ketelusan timbul apabila seorang wanita memakai saiz yang lebih kecil, oleh itu, tempat di mana orang itu adalah lebih berisi, tisu adalah sememangnya telah terlalu padat dan bertukar menjadi telus," kata Sara. Jadi, sentiasa memilih pembalut kaki saiznya, walaupun yang lebih kecil melayani anda.
  • Bagi kasut, tip ini adalah untuk mengelakkan tenis, terutamanya sukan, kerana ia boleh kelihatan seperti anda akan berakhir dengan baik. "Tetapi ia bergantung kepada rupa yang kita mahu lakukan, jika anda mahu pandangan yang lebih kasual boleh dipakai dengan but kasut, sandal, but dan Bikers. Jika anda mahu pandangan yang lebih elegan, boleh digunakan dengan kasut tumit tinggi, "butiran peribadi.
  • Jangan sekali-kali menggunakan legging dengan bahagian lain terlalu ketat, sentiasa lebih suka soltinha teratas yang paling dan meliputi pinggul.
  • legging adalah salah satu bahagian yang harus menjadi sebahagian daripada almari pakaian mengandung, ia menempatkan perut dan juga mudah yang boleh digunakan semula selepas kehamilan
  • Ia juga adalah sekeping untuk perjalanan yang panjang dan perjalanan, ia adalah super selesa dan tidak akan menyebabkan anda rasa tidak selesa yang hebat.

Lihat video di bawah tips lain bagi anda untuk belajar semua helah bagaimana untuk menggunakan seluar legging.

Melihat di mana untuk mencari pembalut kaki yang sesuai untuk anda

Berhadapan dengan serba boleh sekeping, ia adalah sukar untuk tidak mahu mempunyai satu dalam almari anda. Untuk membantu anda dalam pencarian anda, di bawah galeri dengan pilihan pembalut kaki yang berbeza yang anda boleh membeli sekarang!

dicetak legging Lauf oleh R $ 95 dalam gaya Market

dicetak legging Lauf oleh R $ 95 dalam gaya Market

Seluar sama sendat hitam dengan R $ 144,90 dalam Amaro

Seluar sama sendat hitam dengan R $ 144,90 dalam Amaro

Seluar sama sendat sukan kelabu Domyos untuk R $ 29.90 dalam Decathlon

Seluar sama sendat sukan kelabu Domyos untuk R $ 29.90 dalam Decathlon

dicetak legging Market 33 untuk $ 59 di OQVestir

dicetak legging Market 33 untuk $ 59 di OQVestir

legging merah dengan detail Sommer untuk R $ 85,90 dalam Dafiti

legging merah dengan detail Sommer untuk R $ 85,90 dalam Dafiti

Seluar sama sendat hitam dengan lace di sebelah Maria Filo untuk R $ 183,40 dalam Glamour

Seluar sama sendat hitam dengan lace di sebelah Maria Filo untuk R $ 183,40 dalam Glamour

bingkap kulit Bercampur untuk $ 345 dalam Shop2gether

bingkap kulit Bercampur untuk $ 345 dalam Shop2gether

Legging Blue Lucy di langit untuk R $ 103.20 dalam Farfetch

Legging Blue Lucy di langit untuk R $ 103.20 dalam Farfetch

The pembalut kaki blogger

Anda mahu menunggang yang kelihatan cantik tanpa melakukan kesilapan, tetapi bersemangat? Berikut ialah cara blogger menggunakan pembalut kaki mereka dan dibimbing oleh kelihatan dipakai oleh mereka.

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / Glam4you

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main / Song of Style

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / My Style Pill

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / Gabi Fresh

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / Girls Stupid

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / Blog Lala Noleto

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main balik / per Amici Amici

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / Blog Mariah

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / Barbara Brunca

Menggunakan legging: sekeping yang paling serba guna almari pakaian wanita - wanita Tips

Photo: Main semula / Das Guimarães