Photo: Main semula / ikhlas, Jules

Photo: Main semula / ikhlas, Jules

Blogger mempunyai pengaruh yang besar terhadap fesyen dan seterusnya juga mempengaruhi pasaran pengguna, dan majalah meliputi, bekerjasama dengan jenama besar dan menyebarkan banyak gaya hidup peribadi mereka dan rangkaian sosial.

Instagram, aplikasi perkongsian foto, ramai penulis blog mengatasi juta pengikut. Dalam permohonan ini, mereka siarkan semua orang yang melihatnya dan pakai minggu fesyen, menjangkakan semua trend yang sedang dilancarkan di dunia.

Masuk ke blog adalah cara yang cepat untuk mengakses banyak kandungan fesyen, jika hanya kerana sebahagian besar daripada komunikasi adalah melalui foto. Semua maklumat ini boleh ditafsirkan dan disusun untuk membentuk gaya yang unik, sentiasa menapis paling mengenal pasti dengan keperibadian anda.

Kemudian semak senarai 10 blogger antarabangsa bagi anda untuk belajar lebih lanjut mengenai fesyen, mencontohi yang anda paling mengenalpasti dan pam suapan anda (halaman yang menunjukkan gambar-gambar yang anda mengikuti) Instagram:

1. Chiara Ferragni - The Blonde Salad (Itali)

Mungkin salah satu daripada penulis blog terkenal di dunia, Chiara Ferragni adalah di luar alam semesta blog yang sampul majalah Vogue. Instagram menggunakan #TheBlondeSaladNeverStops hashtag di mana dia berkata, dia tidak pernah berhenti, membahagikan perjalanan rutin sengit di seluruh dunia dengan lebih daripada 3 juta pengikut.

Juga membaca: 10 penulis blog fesyen untuk mengikuti di Instagram

2. Leandra Medine - Man Repeller (United States)

Leandra adalah cekap falsafah yang dipanggil "menghalau manusia," ia adalah untuk menggalakkan wanita untuk berpakaian seperti mereka mahu dan bukan hanya untuk memudahkan wad lelaki. Dalam blog beliau berkongsi kelihatan teks tidak mungkin dan reflektif tentang memotong rambut sendiri, sebagai contoh. Pada tahun 2014, Leandra mengeluarkan buku autobiografi, setiap bab yang menghubungkan kepada sekeping tertentu pakaian.

3. Aimee Song - Song of Style (United States)

Aimee berketurunan Asia dan tinggal di Los Angeles, mendamaikan dua profesion, blogger dan pereka dalaman. Dalam blog beliau beliau berkongsi tips menghias, fesyen, kecantikan dan perjalanan, manakala Instagram meletakkan penampilan mereka, siang, makanan dan imej indah perjalanannya di dunia.

4. Blair Eadie - Atlantic Pacific (United States)

Kini tinggal di California, Blair mempunyai gaya yang unik, dengan rambut platinum dan sering memakai gincu merah. kelihatan girlie dan terdiri daripada midi skirt biasanya boleh dilihat di blog beliau, sering disertai dengan ikatan yang memberikan daya tarikan akhir.

5. Sara Escudero - CollageVintage (Sepanyol)

blogger yang berkongsi banyak kandungan fesyen dan banyak inspirasi daripada imej dalam aliran tertentu. Sara bekerja bersama-sama dengan teman lelakinya yang juga seorang jurugambar, yang memastikan gambar yang menarik minggu fesyen, yang sering hadir dalam seksyen fesyen blog jalan.

6. Anabelle Fleuer - Viva Mewah (Amerika Syarikat)

Anabelle dilahirkan di Latvia, beliau berpindah ke Kanada dan kini menetap di California. Tidak dinafikan, semua perubahan ini mempengaruhi pembinaan gaya. Mempunyai menghabiskan banyak masa bermimpi penciptaan blog, dia meletakkan idea ke dalam amalan di sana dan berkongsi semua semangat untuk fesyen yang dapat dilihat dalam penampilan yang memberi inspirasi, ramai daripada mereka topi buat.

Juga membaca: 20 permohonan untuk meninggalkan gambar mereka lebih cantik

7. Julie Sarinana - Yang ikhlas Jules (United States)

Jules, seperti yang diketahui, dilahirkan di Mexico dan dibesarkan di Los Angeles, yang menyumbang kepada gaya segar dan Beachy itu. Instagram, yang mempunyai hampir 2 juta pengikut, dan juga di blog, Jules meletakkan kelihatan kasual anda, dan kebanyakan mereka adalah penuh dengan keselesaan, yang terdiri daripada seluar jeans dan menjalar.

8. Betty Autier - Betty Blog (Perancis)

blog Betty itu datang pada tahun 2007, apabila dia masih mengkaji seni persembahan dan memutuskan untuk membuat setiap hari maya mereka mengira kehidupan seharian mereka sebagai pelajar. Hari ini blog yang mempunyai banyak terkenal yang mempunyai versi dalam beberapa bahasa, termasuk Bahasa Portugis untuk Brazil. kelihatan Betty memberi inspirasi dan jelas menggambarkan gaya terkenal Perancis, seperti yang dikehendaki oleh wanita di seluruh dunia.

9. Natalia Cabezas - Rasa bergaya (Sepanyol)

Blogger Natalia menukar undang-undang bagi Kewartawanan dan berpaling blog yang bersama-sama hobi ke dalam sumber pendapatan mereka, termasuk teman lelakinya sebagai jurugambar peribadinya. Pada masa ini, blog dan rangkaian sosial, Natalia kelihatan membahagi tips dan perjalanan, jalan foto fesyen, tutorial kecantikan dan resipi sihat.

10. Chriselle Lim - The Chriselle Factor (United States)

Chriselle memulakan kerjaya dalam fesyen sebagai stylist, dan kini menggunakan blog dan beliau saluran anda di YouTube untuk memberi inspirasi kepada wanita untuk mencari gaya mereka sendiri. ibu-ibu semasa dan masa depan yang dapat melihat kandungan yang berharga dalam blog Chriselle di mana beliau telah berkongsi banyak kelihatan semasa mengandung dan berkongsi pengalaman beliau sebagai seorang ibu.

Sekarang anda tahu di mana untuk mencari blogger atas, mengiringi kehidupan seharian mereka dan semua kandungan yang anda kongsi dalam talian. Mengikuti mereka adalah peluang yang baik untuk inspirasi dalam perhimpunan kelihatan dan juga tahu trend secara langsung.

Baca juga: 8 blogger haircuts untuk memberi inspirasi kepada penampilan barunya