Bustier kecenderungan untuk musim panas, belajar bagaimana untuk menggunakannya - Wanita Tips

Photo: Pengeluaran semula

Fesyen datang dan pergi. Dan selalunya, hanya mengejutkan. Bahagian-bahagian yang telah melanda banyak musim lalu, dan fesyen berpendapat mati dan dikebumikan, boleh berakhir kembali ke dalam fesyen tiba-tiba, mencabar semua yang hadir hidung mereka pada dia. Jadi dengan seluar tinggi waisted. Dan kini datang giliran bustier itu.

bustier adalah sekeping yang seolah-olah telah keluar dari terowong masa, lurus dari 50-an mempunyai sebagai inspirasi coli lama, menarik dan sokongan yang lebih besar. Kontroversi, untuk meninggalkan menunjukkan perut, ia membagi pendapat. Walau bagaimanapun, ia bersinar di perarakan semua minggu fesyen tahun 2012, yang membawa kita untuk mempercayai bahawa hanya akan memberinya musim panas akan datang!

jenama utama seperti TNG dan Maria Bonita Tambahan, taruhan pada bahagian tersebut, yang sudah muncul dalam koleksi mereka untuk musim panas 2013. Dalam erti kata lain, ia seolah-olah bahawa tidak lama lagi ia akan keluar dari catwalk untuk mengambil untuk jalan-jalan, terutama di bandar-bandar paling panas di mana kain yang kurang meliputi badan, lebih baik. Dan kemudian soalan ialah: bagaimana untuk menggunakan bustier dengan betul?

Untuk mengekalkan rupa yang bergaya, ia adalah disyorkan bahawa bahagian yang digabungkan dengan pakaian tinggi waisted seperti seluar pendek seluar dan skirt. seluar kurus, atau bar bengkok, sangat indah dengan bustier.

Ia juga boleh menjadi seluar jeans asas, ia adalah penting bahawa pusat itu tidak dipamerkan. Untuk perunding fesyen, ia menjadikan rupa biasa. yang ideal adalah untuk meninggalkan hanya jalur kecil menunjukkan perut.

Sebagai bustier sahaja sudah bahagian yang lebih berani, yang ideal adalah yang skirt pendek atau digunakan dalam rupa yang tidak terlalu pendek. Selain tidak sepadan, rupa boleh kehilangan keanggunan dan jatuh ke dalam kekasaran.

bustier yang boleh digabungkan dengan blazer dan boleros, mewujudkan komposisi harmoni dan lukisan kurang perhatian ke perut keluar. gabungan ini cukup hebat, dan sangat sesuai untuk kanak-kanak perempuan kurang berani, atau yang sedikit berat badan berlebihan. Satu lagi tip sejuk untuk bustiê lebih diskret adalah untuk menggabungkan dengan jaket telus, sebaik-baiknya kain ringan.

Jangan lupa, bagaimanapun, bahawa semua kelihatan bahagian-bahagian yang perlu bercakap dengan satu sama lain. Jadi berhati-hati dengan warna.

Masih terdapat beberapa langkah berjaga-jaga yang perlu diambil untuk tidak membayar masa mico untuk menggunakan bustier itu. Satu adalah soalan-besarkan. bustier boleh "meratakan" bayang, jadi yang amat rendah harus cuba untuk menggabungkan ia dengan tumit. Wanita payudara penuh perlu memerhatikan kepada ketebalan pemegang bustier yang: tali lebih luas memberi lebih banyak sokongan dan meninggalkan pusingan yang paling indah. montel boleh digunakan, tetapi menjaga supaya tidak menunjukkan lebih daripada yang sepatutnya.

Apabila digunakan dengan betul, bustier boleh mengarang kelihatan bergaya dan elegan dan merupakan alternatif yang baik bagi mereka yang ingin melarikan diri dari kesamaan baju. Dan anda, menikmati trend, atau membiarkan ia lulus?