Bagaimana untuk menjadikan tudung pakaian untuk musim panas - Wanita Tips

Ia seolah-olah bahawa fesyen tudung akan tinggal lebih lama melengkapkan rupa feminin. Sekeping mudah kain boleh mengubah pengeluaran asas dalam rupa yang bergaya dan agak berwarna-warni, terutamanya dengan tambatan berbeza. Bolehkah anda menggunakan kepala gaya serban, carré, tiara atau leher.

Tetapi di luar fesyen memakai selendang sebagai aksesori, ia juga boleh menjadi sebahagian besar dalam pengeluaran, terutama pada musim panas, meminta tisu lebih ringan dan yang baru dimasak. Kain sebelum digunakan hanya sebagai detail pada pakaian, boleh bertukar menjadi bersatu, skirt, pakaian atau colote yang boleh digunakan selepas pantai mahupun di bandar.

Idea ini seolah-olah satu yang berani, tetapi hasilnya adalah berbeza dan boleh digunakan pada bila-bila masa bergantung kepada tambatan selendang.

Salah satu tips yang paling penting bagaimana untuk menjadikan tudung pakaian untuk musim panas Ia adalah bahawa kain perlu menjadi badan yang kukuh.

Pilih tudung yang paling anda dengan corak atau yang warna kegemaran, ikuti langkah demi langkah bagaimana untuk mengubahnya menjadi keping menakjubkan. Ingat bahawa untuk selendang itu bertukar pakaian, ia perlu mempunyai bentuk persegi atau segi empat tepat dan cukup besar untuk meliputi seluruh badan

Blaus bersatu

Selepas sehari cahaya matahari dan laut haba, ia adalah masa untuk keluar dari pasir dan bersedia untuk pergi. Tidak berjalan hanya dalam bikini menikmati sarong pantai anda atau beberapa selendang berdiri besar dalam beg pantai anda dan bertukar menjadi barisan bersatu.

Dengan selendang persegi, mengikat simpulan di belakang corak dalam pusat fabrik. Kemudian, memegang kedua-dua hujung dan membuat tambatan leher tegas. Dua lagi hujung baki selendang, tali leher dan lulus di belakang membentuk barisan bersatu.

Blaus bersatu dibuat dengan selendang perlu bukan sahaja digunakan di pantai, pengeluaran adalah juga cantik dan bergaya jika digunakan di tempat lain, hanya membuat kombinasi. A blazer, baju atau jaket diletakkan di atas blaus barisan bersatu dibuat dengan selendang, boleh digunakan di tempat kerja atau untuk pergi ke satu bar.

Jika anda mahu, membuat depan yang lebih bersatu dalam soltinha gaya batinha tanpa nod depan, dengan hanya detail di leher. Hanya lipat selendang persegi pada separuh untuk membentuk segi tiga, kemudian dengan tisu di luar badan, mengikat janji supaya ia adalah ruang yang ditinggalkan untuk mengikat leher. Kemudian, lulus sepanjang tisu yang meliputi seluruh bahagian depan badan, sesuai dengan betul dan mengikat kedua-dua hujung belakang. Ini Gaya shirt adalah ideal untuk perlawanan pinggang skirt tinggi, jahitan seluar atau jeans.

Tip lain adalah untuk memilih fabrik yang hadir ketelusan dan meletakkan ke atas beberapa blaus asas. Oleh itu, sekeping tunggal memperoleh butiran lebih terang dan berbeza.

pengeluaran ini penuh dengan keindahan, terutama apabila kain selendang adalah lebih nipis dan berbeza.

skirt panjang

Tudung besar atau kain sarung pantai boleh dijadikan skirt panjang dan selesa. Menggunakan selendang besar, meregangkan kain dan lulus seluruh badan. Mengambil giliran pertama dan yang kedua, mengikat dengan simpulan firma di bahagian hadapan pada bahagian pinggang. Lebih-lebih lagi menawan nod pinggang, skirt akan lama dengan tisu menusuk detail depan.

pakaian

Like skirt panjang, selendang itu boleh berubah menjadi pakaian yang panjang atau median, tetapi untuk itu kain perlu besar untuk meliputi seluruh badan.

Pakaian model yang boleh menjadi gabungan barisan bersatu dengan skirt panjang. Lulus sapu tangan di hadapan badan dan mengikat kedua-dua hujung di leher. Transpassive baki kain di sekitar badan, membuat pinggang dan mengikat sembunyikan di dalam. Idea ini adalah untuk membolehkan pakaian dengan yang luar biasa mengurangkan kedua-dua di atas sebagai di seluruh badan.

Jika anda lebih suka tak bertali bahu pakaian model atau bahu, hanya menggantikan selendang tambatan untuk batang tubuh.

vest

Jika anda mendapati bahawa transformasi selendang pada sehelai pakaian terlalu berani untuk anda, taruhan terhadap transformasi aksesori dalam jaket yang lebih cecair.

Terdapat dua cara untuk membuat jaket dengan selendang segi empat tepat sebagai pashimina. Cara pertama adalah untuk lulus tisu pada bahagian pinggang dan mengikat hujung yang satu lagi di leher. Jika anda tidak mahu kain yang hendak menandakan pinggang, mula celaan menceroboh di rantau pinggul, sebaik-baiknya selendang itu adalah warna yang sama dengan seluar atau skirt.

Cara kedua adalah untuk menyatukan kedua-dua hujung atas dan mengikat simpulan. Lipat selendang sekali lagi dan bahagian tengah sapu tangan, yang tidak dilakukan nod dan mencari hujung yang lain di mana ia telah dibuat mengikat dan membuat nod yang lain di atas dan Voilà! selendang itu bersama dua bukaan untuk lulus senjata dan dengan kinkle yang berada dalam wilayah leher.

jaket adalah sangat bergaya dan dengan trim di bahagian depan. Untuk pengeluaran menjadi lebih cantik, melengkapkan menggunakan cintinho nipis lebih selendang itu.

Ia adalah masa untuk menyesuaikan!

Mana-mana selendang besar yang disimpan di dalam almari? Tahu yang memberikan untuk memanfaatkan dan mengubahnya kain dilupakan dalam sehelai pakaian baru dan bergaya.

Melepaskan kreativiti dan menyesuaikan selendang yang memohon rantai, tali, butiran, kancing dan alatan lain yang anda mahu, segala-galanya untuk menjadikan karya anda lebih cantik dan dengan model sendiri.

[Ngg_images display_type = Photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip gallery_ids = 109]