jenama Jerman melancarkan enamel yang berubah warna mengikut suhu - Wanita Tips

Yang lebih panas, lebih gelap. Photo: Pendedahan

Ragu-ragu untuk memilih warna enamel? Kosmetik jenama Alessandro datang dengan sesuatu yang baru kepada kuku: line Go Magic! menang Thermo versi Twist yang berubah warna mengikut suhu.

Talian ini datang dalam empat warna, yang menjadi lapan, "Ice Ice Baby", naungan yang mendalam biru yang mencerahkan; "Jantung sejuk," ungu yang bertukar naungan sejuk merah jambu; "Biarlah ia membakar" wain yang bertukar merah terang dan "Ia adalah panas di sini", merah jambu gelap yang bertukar merah jambu terang.

jenama Jerman melancarkan enamel yang berubah warna mengikut suhu - Wanita Tips

Warna Magic Pergi dalam talian! Thermo Twist. Photo: Pendedahan

Jika ia adalah Licau panas yang gelap dan sejuk, adalah lebih jelas. Thermo Twist mempunyai teknologi gel UV yang berubah mengikut siang hari, dengan atau tanpa matahari, dan dalam persekitaran dengan cahaya buatan, menyediakan pengalaman perubahan dalam ruang terbuka atau tertutup.

Di sini di Brazil garis belum datang, tetapi ia boleh didapati di jualan dalam talian, dan harga purata adalah € 14,95 setiap satu. Dan janji enamel nampaknya bernilai harga, kerana garis gel Alessandro berlangsung kuku panjang, membolehkan lapisan nipis dengan liputan seragam yang baik, dan juga membolehkan retouching mudah apabila perlu.

Ragu-ragu, camaleoas dan inovatif menyediakan sayu berubah warna janji!