Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Kaste den første steinen som aldri krysset trangt skjørt fra å komme helt lagt på noen uventede øyeblikk. Enten i heisen, på en første date eller med folk du allerede kjenner, kan den berømte stillheten kommer uanmeldt. Hvordan komme ut av dette? Hva skal man si?

Faktisk trenger du ikke å være en ekspert i å snakke å innlede en samtale med noen. En av de eneste faktorene som bør ta hensyn til er om den andre personen synes disponert til å snakke, noe som kan kontrolleres selv av holdning. Armer og bena i kryss betyr at personen ikke er rolig. Et smil og et mer avslappet forhold kan tyde på at en tilnærming er velkommen.

Selvfølgelig, ikke alle mennesker er like, og gitt emne kan gi mer med en individuell og mindre til en annen. Dette vil du lære på den måten: prøving og feiling. Det kule er være utstyrt med gode emner for å gjøre samtalen og begynner å flyte. Ikke sikker på hvordan? Vær forberedt! Sjekk ut disse tipsene for å forberede og hvordan å trekke faget som en mester.

12 emner som kan gjøre en god samtale

For å bryte isen, å nærme seg noen til å fortsette samtalen. Noen metoder tendens til å fungere i de fleste situasjoner.

Med en fremmed på en daglig basis

Foto: Avspilling / Giphy

Foto: Avspilling / Giphy

Noen ganger er livet bringer situasjoner hvor det er nødvendig at du tilbringer tid med fremmede: på bussholdeplassen i en lang kø på bakeriet, venter på noen tjeneste overhodet. Her er noen fag du kan trekke med noen du ikke kjenner - men blir nødt til å leve (selv for en kort periode):

Les også: 10 handlinger som viser at det er i sin

1. Snakke tid: Det kan virke mest klisjé emnet som finnes, men alltid fungerer. Kommentere hvordan været er varmt / kaldt / prippen, og han så på værmeldingen er for regn i det / er på tide å endre / synes at helgen vil bli bedre.

2. For å snakke om noe av miljøet: snakke om hva som skjer i øyeblikket kan arbeide. Hvis du venter på å bli besvart et sted, for eksempel, er verdt kommentar "det tar, ikke sant? Det er alltid sånn her?". Det kan ikke generere den største samtalen i verden, men i det minste gir en knust is. Hvis du er i butikken, kan du kommentere på prisen på et produkt, eller spør hvor personen funnet deodorant X er i hennes handlevogn.

3. Praise: rolig tid til å rose noen, ikke alltid den personen vil føle seg komfortabel med tilnærming. Den kule ting er å være ærlig og snakke om noe enkelt, som skjorte, sko, lue. "Hvor vakker denne skjorten, kjøpte du?". Exit kommenterer på kroppen av en annen person er ikke lovlig.

Med folk ofte du ser

Foto: Avspilling / Giphy

Foto: Avspilling / Giphy

Du kan være en venn, en kollega, den jenta du alltid se på treningsstudio eller noen som har studert med deg: om du liker personen, noen ganger virker det som renner av uten å se seg tilbake. I slike tilfeller kan du prøve:

4. Snakk om noe du så på sosiale nettverk: i dag alle er koblet til, ikke sant? Så få opp noe du huske å ha sett den personen du chatter med Facebook! Eksempler: "Jeg så på Facebook at du adoptert en valp! Hvor er du? "" Jeg så deg var på festen X. Hvordan er det?".

Les også: 5 måter å utøve din side utadvendt

5. Fortell noe av dagen: mens andre liker å snakke mye av seg selv, kan du og ditt liv være et godt emne for å starte samtalen. Kommentere noe kult eller interessant som har skjedd i dagen, på en fin restaurant du var på lunsj eller på treningsstudio hvor han innrullert.

6. Spør venner til felles: sette inn en tredje person i samtalen er en god strategi. "Har du sett så og så?" "Jeg har aldri snakket med Siclano, og du?" "Jeg så at du arbeider med Beltrana. Du snakker for mye?" ...

På et møte eller på diskoteket

Foto: Avspilling / Giphy

Foto: Avspilling / Giphy

For å matche Tinder og merke en første date er enkelt. Vanskelig er å vite hva jeg skal si til den personen. Det samme kan skje i klubben eller bar: å snakke med mål av interesse? Noen ideer:

7. Snakker om musikk: alle har et band eller favorittmusikk. Du kan snakke om sangen som spilles, et show som vil skje i de kommende måneder eller til og med en kul bandet hørte nylig.

8. Snakk om området: bruke det stedet der du er som fag kan gjengi. Hvis det er for full eller tom, hvis det er for høyt ... Spør hvis dette er første gang personen er det også kult. Bare ikke bruk manjada "Du kommer hit ofte?", Som kan virke litt klebrig.

9. Snakk om person: ja, folk elsker å snakke om seg selv. Derfor ber deg flere ting: hva er hobby av personen, tegn, favoritt smaken av pizza, filmer, hvor du vil tilbringe Carnival, etc etc etc.

I det daglige forholdet

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Relasjoner har disse tingene: paret er så vant til tilstedeværelsen av hverandre virker det som selv dialogen er alltid gjentas. Du har ingen problem med din kjærlighet? Endre denne innstillingen! Sine samtaler kan gå langt utover som dagen er varmt eller kaldt.

10. Spør om dagen på personen: vil lettere ting enn en "hvordan var dagen din?".

11. Snakk om neste dag / future: lage planer med hvem du er en fryd. Snakk om dem kan være stor. En enkel pizzeria for å møte over helgen til en tur neste ferie helg, snakke om planer du har og partnerens mening om dem.

12. Snakk om noe som du vet personen liker: flere måneder (eller år) av levende gjør du vet mye om hvem du vil. Avdekke noen av favoritt fagene hans kjærlighet. Det kan også være et enkelt bilde på WhatsApp med meldingen "Jeg så det og husket du ♥".

Uavhengig av din tilnærming, husk at det er ikke alltid at folk er villige til å snakke. Så, ikke være kjedelig eller slitsom. Respekterer vilje og plassen til den andre.

Spørsmål å gjenoppta samtalen som ender saken

Samtalen gikk fint til like ... døde? Et godt tips er å stille spørsmål, stimulere samtalen fortsette. Den kule ting er å unngå spørsmål som kan besvares ganske enkelt "ja" eller "nei". Få inspirasjon:

morsomme spørsmål:

 • Hva ville du gjøre hvis du vant i lotto?
 • Hvilken kjendis ville du gå til klubben?
 • Hva ville du ta til en øde øy?

Spørsmål om dag til dag:

 • Hvor pleier du å spise lunsj?
 • Hva gang du går ikke i dvale i løpet av uken?
 • Som du går på jobb?

Spørsmål om liker / preferanser:

 • Liker du flere katter eller hunder?
 • Hva synes du om filmen X?
 • Hva er din favoritt serie?

Spørsmål om mat og drikke:

 • Hva er din favoritt iskrem smaken?
 • Kan du lage mat? Hva er din spesialitet?
 • Hva drikker liker du best?

En annen måte å håndtere vanskelige stillhet er ikke bekymre deg for det. Husk å ha noen rolige stunder i en samtale er noe overnaturlig - tross alt, folk trenger tid til å tenke på hva jeg skal svare. Så fortvil ikke å fylle hver stillhet med skravling uendelige.

See? Det er ingen mangel i denne verden er underlagt snakke. Og for å sikre at du alltid er klar for en god prat, er det viktig å mate daglig kultur og informasjon. Les bøker, magasiner, blogger og nettsteder av interesse - og til og med fag som gjør mye av sin dag til dag. Gå på kino, spion samtaler fra magasiner som er på kiosk, sjekk ut hva som er mest hørt sanger av øyeblikket! På den måten vil du alltid ha noe fint å kommentere - for ikke å nevne det vil bli mye mer interessant.