bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Foto: iStock

Når to mennesker bestemmer seg for å gifte seg, bestemmer, fremfor alt, for å bygge et liv sammen, dele gode og dårlige tider på dag til dag. Det er riktig at denne avgjørelsen merkes alltid i ekteskap og alltid bli feiret som mulig!

For dette, trenger du ikke nødvendigvis trenger å gjøre en stor fest hvert år av ekteskap ... Feiringen kan være subtile, for eksempel en middag for to, for eksempel, eller rett og slett huske datoen fondly!

Malise Kroth, ceremonialist kommentarer som feirer eller minnes bryllupet til et ekteskap betyr å fornye løfter, løfter, love ... "Du gjenoppleve de magiske øyeblikkene av 'ja' gitt til hverandre når de ikke lenger to, for å være en bare, "sier han.

Hver bryllup feiret tar en grasiøs navn. "De er symboler fulle av betydninger som markerer fornyelse av løfter, stimulere kreativitet av paret og hjelp i modning av forholdet, spesielt i det første året, der alt er nytt, er romantikken latent, begge sliter med å få en tilpasning av deres liv og leve en helt annen virkelighet ", forklarer ceremonialist.

"Samlet sett symbolene på ekteskapet markere modning av relasjoner, jo mer år forhånd, mer rigid og bestandige materialer er. Hver måned dekket i løpet av det første året er en seier, en spesiell feiring vanligvis mellom paret, ganske romantisk måte med en middag, film, levende lys ... Meningen? Hvert par vil vite å gi din egen! "Sa Malise.

Les også: 10 tips for å opprettholde helsen din ekteskap

Betydningen av hoved bryllupet

Nedenfor vet du navn og betydningene av de viktigste feiringen av bryllup jubileer, ifølge ceremonialist Malise:

bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Bilde: Woman tips

1 måned ekteskap - Marriage of Beijinho: "Navnet refererer til den deilige honning som returnerer i bokstavelig forstand av ordet kyss! er den fasen av store kjærlighet, bryllupsreise effekt og veldig omsorgsfull, "sa han.

2 måneder ekteskap - Bryllup Ice Cream: søt og forfriskende, det er oppdagelsen av glede i livet sammen.

3 måneder ekteskap - Marriage of Cotton Candy: "Er det stadiet der forholdet virker søt og myk som sukkerspinn, med turer hånd i hånd og full av romantikk," sa Malise.

Fire måneder ekteskap - ekteskap av Popcorn: det er tid for avslapping og glede, vitser og feiringer til to, for eksempel på kino eller med venner.

Les også: 10 tips for å ha en positiv holdning i relasjoner

Fem måneder ekteskap - Chocolate Jubilee: er romantikken som vokser i styrke, overraskelser, glede av å være sammen og nyte de idealer og drømmer seg.

6 måneders ekteskap - ekteskap mellom Pluma: Det er når parforholdet er lett, mykt, når mann og kone lever en veldig god stund, noe som gjør hverandre, og planlegger store fly.

7 måneder ekteskap - ekteskap av Glitter: "Er assosiert med glans og sjarm, spesielle detaljer og viktig i affekt, i forholdet, slik at den forblir alltid skinnende som kjærlighet," forklarer ceremonialist.

8 måneder ekteskap - ekteskap mellom Dusk: myke kuler som lyser miljø og henviser til glede og tilfredsstillelse.

9 måneder ekteskap - Bryllup Maternity: "Ikke i litterær forstand, men de første månedene av ekteskapet var som en drektighetstid på synlige endringer, følsomme for mange planer," sa Malise.

Les også: 12 setninger som ikke skal fortelle nygifte

10 måneders ekteskap - Bryllup Chick: "Som dama har bare slipper egg skall, som ble beskyttet under trening, så er parforholdet når hun innser at sammen danner en familie og ønsker å skape et hjemmemiljø med kjærlighet og glede," forklarer Malise.

11 måneder ekteskap - Marriage of Gum: "I tillegg til velsmakende og hyggelig, tyggegummi sprer spenning og kjeve øvelser, men 'når staver chicletinho' .... Slik er livet for to, en jevn aksept av trening, en stikker litt mer på den andre, gjør mange ting sammen, gjenværende forent å overvinne hvert eneste øyeblikk av spenning, "sier ceremonialist.

1 års ekteskap - Marriage of paper: "Etter 11 måneder med forholdet, følelser, oppdagelser og tilpasninger, er paret klar til å fullføre første året av ekteskapet, der sammen, begynte for to personer til å skrive i rollen deres liv, det første året av sin historie. I skjørhet av papiret, registrere og fornye løfter og forslag til utvikling av deres ekteskap, "sa Malise.

5 års ekteskap - Wooden bryllup eller jern: et kultur variant, men i Brasil, er den vanligste veden - som representerer forholdet mellom moden par. "Wood minnes robusthet, heie, de forankret spirene begynner å vokse og utvide til nye grener, barna som kommer, men tre er fortsatt skjør før prøvelser av ild", forklarer Malise.

10 års ekteskap - Marriage av tinn eller sink: begge navnene blir brukt og komplett. "De representerer styrken av forholdet. Den fleksibilitet og formbarhet av sink med tinn, som brukes for å hindre korrosjon på jern og andre metaller, er en perfekt Kombinasjonen av bærer i bryllupet. Med 10 år, er paret allerede tilpasset seg hverandre og leve en sikker, men samtidig fleksibel forhold, "sier ceremonialist.

15 års ekteskap - Bryllup Crystal: klar og gjennomsiktig som krystallen krystall forhold. "Noble, transparent, uten rot, hvor man kjenner grensene for å være og handle på den andre og akseptere med kjærlighet", forklarer Malise.

20 års ekteskap - Bryllup Kina: relasjoner er bevist av hendelsene i livet og hverdagen, ekteskap oppleves som porselen, etter å ha blitt støpt, er ferdig i varmen og oppnår en skjønnhet og varm glød. Det er elastisitet, trygghet og samhold.

25 års ekteskap - Silver Jubilee: Det refererer til den doble kronet med en sølv krone. Dette er en av de mest berømte bryllup, ifølge Malise. Det er makt, glans, skjønnhet og tradisjon som påvirker familien. Silver er symbolet på sikkerhet og stabilitet i forholdet.

30 års ekteskap - Marriage of Pearl: perle er produsert fra en østers av selvforsvar fra et eksternt organ, men perlene er stive, har sin egen lysstyrke og ikke ødelegge lett ... "Så det er forholdet styrket vinne små klager, diskusjoner, uenigheter på tilbakeslag under liv, ytterligere styrking av unionen, "sa Malise.

35 års ekteskap - Marriage of Coral: koraller er tilpasset til å leve i kolonier vokse i havet og kan danne store skjær. Så er ekteskap som overvinner hindringer og gjør at evolusjon og modning i all sin forlengelse.

40 års ekteskap - Marriage of Ruby: skjønnhet og styrke rubin, rød stein, fargen på kjærlighet og lidenskap, demonstrerer hvordan forholdet er sterk. Ekteskapet er holdbar og stabil.

45 års ekteskap - Bryllup Platinum: Platina er et edelt metall og korrosjonsbestandig, samt det forhold som motstår tid, angrep, de vanskeligheter.

50 års ekteskap - Golden Jubileum: "Er krone seier, er den edle, skinnende metall, er bryllupet som oversteg været, er historien om et liv som vant tid, basert på spinkel ark til gull krone," sa Malise.

9 kule ideer for å feire sin bryllupsdag

Få ting i livet er så godt som feirer kjærlighet! Så ikke være tvil om at er verdt å feire sine måneder eller års ekteskap!

Du tar feil, men som tror at den eneste måten å gjøre dette på er ved å organisere en stor fest ... Under kan du se ulike ideer - fra de enkleste til de mest innovative eller tradisjonell - for å feire bryllupsdagen din!

1. En middag for to

bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Foto: iStock

En romantisk middag - enten hjemme selv, eller i en spesiell restaurant som har preget historien av paret eller hvor både elsker mat - det er alltid et flott alternativ, spesielt for de første månedene og årene av ekteskapet (når neppe paret tenke på å gjøre en fest og feiring tendens til å være de samme to).

En interessant tips å overraske partneren din i stedet for å planlegge feiringen. Kanskje forbereder en overraskelse litt middag hjemme selv i andre eller tredje måned av ekteskapet, for eksempel?!

2. En spesiell tur

bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Foto: iStock

Reising er noe fantastisk og enda bedre hvis turen har en "spesialutgave" som en bryllupsdag feiring!

Paret kan ta en tur du alltid har drømt om, eller avhengig av tid på ekteskapet, kanskje til og med tilbake til stedet hvor han tilbrakte bryllupsreisen! Du kan også velge å gå tilbake til reisemål hvor de to var først sammen, eller rett og slett å sightsee!

Et tips er å kombinere par å planlegge en annen tur hvert år, alltid nær bryllupet feiring dato!

3. Få nye planer

bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Foto: iStock

Hva nyte feiring og snakke med partneren din om nye planer?! Som for eksempel, har ett eller flere barn (for de som allerede har), flytte hjem, investere i en ny bedrift. Så mye som denne typen ting gå bort fra en tradisjonell "feiring", forsterker samarbeidet mellom paret og forsikring av valg som de to gjort for å gifte seg.

4. Å gi dette en som har en spesiell betydning

bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Foto: iStock

Present partneren kan være et flott alternativ. Og her, uansett prisen på denne, er dens mening verdt mer! Tenk på noe som har å gjøre med historien om deg og / eller vil legge til liv sammen ... Det kan være en gave for personlig bruk eller for hjem, noe du vil nyte sammen, etc.

5. Skriv et brev eller spesiell melding

bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Foto: iStock

Ofte spesielle ord bety mer enn en! Hva med å skrive et brev til partneren din, snakker om har vært de første måneder eller år med ekteskap?

Mange par har ikke hatt sjansen til å utveksle løfter på vielsen, men det er aldri for sent å si (skrive) juridiske ord til noen du er glad i!

Meldingen kan likevel bli tatt opp i form av video, for eksempel. Det viktigste er å bruke oppriktighet og dine følelser!

6. En tradisjonell festival

bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Foto: iStock

Avhengig av tid på ekteskapet og også parets stil, er det vanlig å tenke på å gjøre en god fest for å feire bryllupsdagen!

Å Malise i et tradisjonelt bryllup feiring, ikke kan gå glipp av fornyelse av løfter. "Dette er en sublime øyeblikk med deltakelse av alle fruktene av ekteskapet: barn, barnebarn, oldebarn, avhengig feiret bryllup. I denne fornyelsen, spontant, vil paret ha muligheten til å snakke med hverandre, ser inn i øynene, føler en bølge av følelser og uttrykke sine dypeste følelser, "sier han.

Den ceremonialist sier at i dag er det vanlig å feire bryllupet med samme apparat av et ekteskap, i kategorien organisasjonen. "Det kan være en intim middag med familie og venner, kan være en mottakelse i ballsalen, kan bli enda utendørs. Uansett valg, er det viktig å planlegge, se hva som passer best inn i budsjettet, din virkelighet ... Men selvfølgelig, det viktigste er å være lykkelig og feire mye ", sier han.

7. En innovativ fest

bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Foto: iStock

Malise kommenterer at bryllupet er tematisk i naturen, med tanke på symbolet for hvert år ... Disse elementene kan brukes i dekorasjonen, detaljene, velvære og i kapper. "For eksempel, temaet for sølv jubileum, innredningen vil ta mye av informasjonen i sølv. Kona har en tendens til å kle seg i sølv eller hvitt med sølv aksenter. Ektefelle kan velge sølv slips ", forklarer han.

Små detaljer gjør forskjellen. "Du trenger ikke å gjøre alt for å holde seg i temaet farge, ikke for å være visuelt slitsomt, ingen grunn til å overdrive, den mer myk og subtil, mer delikat, sofistikert og slående," legger ceremonialist.

Husk: innredningen er komplement, ikke den absolutte høydepunkt. "Men sørg for å bruke elementer som har visuelt feiret bryllupet," Malise guider.

Det er mulig å feire bryllupet uventet, som sanden på stranden, veldig populært for bryllup, eksemplifiserer ceremonialist.

"En fin ting er å gjøre seremonien sanden. Det symboliserer den fulle betydningen av den ekteskapelige forening; to forskjellige vesener blir en og i disse bryllup årene, ingen var i stand til å prøve å skille et enkelt korn av denne forening av kropp, sinn og hjerte. Dette er en dynamisk måte å symbolisere grunn til å feire bryllupet, "sier Malise.

Det er også mulig, ifølge Malise, gjøre "hjørne av godt gift" i partiet, med bilder, rammer, tabeller, par bilder av klessnor, viser øyeblikk fra frieri til vår tid.

8. Lag et bilde essay

bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Foto: Avspilling / Ale Marques Photography 

I dag er det svært vanlig for par å ha en pre-ekteskap test. Men det var ikke alltid så ... Mange par har ikke hatt mulighet eller har valgt å ikke gjøre. Men det betyr ikke at de ikke kan gjøre nå, i å feire bryllupet, uansett hva det er (10, 20, 30, 40 års ekteskap ...).

Selv de som ikke gjorde pre-bryllupet øvelse, kan gjøre en ny fotoseanse, velger å gjøre det igjen på samme sted eller på et annet sted nå vurdere to mer spesiell.

9. Gå på kino eller til en spesiell utstilling

bryllup ekteskap: finner her alle betydninger (OPPDATERT)

Foto: iStock

Ofte par ikke klarer å gå på kino sammen etter år med dating og / eller ekteskap - som vanligvis er vanlig i forholdet starter. Men hva med å gjenoppta denne ideen?!

Så mye som dette er et enkelt program kan være en god måte å feire ekteskapet subtil, men hyggelig.

Paret kan velge å gå til et show av noen sanger eller band som har preget historien om den, for eksempel.

Uansett ... Gode ideer florerer! Men viktigst av alt er at hvert par feire ekteskapet i henhold til deres stil og historie!