Thai massasje - Kvinner tips

Massasje har mange allerede kjente egenskaper som stress, terapi og avslapping. Imidlertid kan massasje også være et kraftig verktøy glede når du er ferdig med lidenskap.

Thai erotisk massasje er en type massasje som tar sikte på å berede grunnen for samleie. I thaimassasje, er bevegelsene brukes ikke ment å gi avslapning, men å la partneren din enda mer gal for deg i sengen.

Av samme grunn er det mulig at paret ønsker å stoppe massasje så snart været er varmt nok. Hvis du føler det er på tide, ikke gjør det. Men hvis du tror du kan, føre til at det fortsetter i samme massasje for å innse at han ønsker å overlate til neste trinn. Det vil gi deg enda mer spent.

Husk at menn liker å bli provosert, men trenger ikke overdrive, har alt en grense. Den varme provokasjon er en som etterlater en ønsker mer, noe som fikk ham til å investere ytterligere i natt med deg.

Det er bemerkelsesverdig også at presentere din partner med en thai-massasje er en flott mulighet for deg å vise deg som erotisk massasje og ønsker også å motta dem.

Hvordan thaimassasje

I thaimassasje, er hemmeligheten å bruke din egen kropp å massere den. Dette kan også bli innarbeidet i forspillet kjønn. La kroppen din berøre det er en veldig sensuell måte å opphisse en mann.

Det første skrittet for å la det varme været er lys ut, men forlater rommet med nok lys slik at de kan se og nyte øyeblikket. Legg igjen allerede valgt en olje for sensuell massasje og separat en super sexy undertøy du har i garderoben. Deretter, ved H er bare å gjøre følgende:

  1. Ta din partner til rommet og la ham ligge på sengen å gjøre sensuelle bevegelser av kroppen hennes mot ham;
  2. og passerer oljen mellom hendene og flytte dem til å varme håndflaten og starte massasje;
  3. Gni innsiden av lårene sirkelbevegelser og nærmer seg sitt legeme mot ham;
  4. Spaser med hendene til lysken, men uten å berøre penis, slik at brystene hvile mot bena;
  5. Gjør laterale bevegelser til innsiden av benet, over hele lengden av benet og presser vanskeligere å komme nær skrittet;
  6. Deretter massere magen, opp gjennom åpningen og på hver side av brystkassen;
  7. Nesten lyve om det, og nesten kysse ham å provosere ham videre, men bare fortsetter å massere;
  8. Trykk brystene i kroppen og gå ned for å komme nær skrittet;
  9. Føler om din partner og massere den med dine private deler, kan du begynne på bunnen, deretter snu og streke hans kuk med sine private deler;
  10. Derfra slipper fantasien og massere litt mer for å føle at tiden er sterk nok til å verne enda mer intimitet i innledningen.

Under massasje ta hensyn til hans reaksjoner å vite når å utløse mer og når du forlater for sex. For å gjøre dette enda mer krydret massasje, stimulere sin seksuelle medlem med litt olje i hendene. Sikkert dette vil forlate ham veldig spent.

Den erotiske massasje kan være ganske annerledes, bare være kreativ. Et tips for deg å få enda mer behagelig, er å glemme beskjedenhet og sette opp gleden av skyhet. Og hvorfor ikke kombinere massasje med en stripe, fjerne et stykke av undertøy hver annen bevegelse massasje? Prøv og ha enda mer glede til to.