Hvordan unngå tabber å gå til et bryllup - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Kaste den første steinen som aldri begått eller vært vitne til en faux pas på et bryllup. Mange av dem er bare ulykker, men avhengig av forholdet kan gå ned i historien og for å ødelegge seremonien, til ulykke av paret.

Bruden og brudgommen er de som gidder å ikke begå tabber som etterskuddsvis, gave registret med fornærmende verdier og valg av gjester, men gjestene kan heller ikke unnlate å gjøre stygge og bli uønsket tilstedeværelse av andre seremonier.

Blant de vanligste tabber er overdrivelser i kjole og mangel på omsorg for oppførselen og du ikke risikerer å være sentrum for oppmerksomhet og, fremfor alt, målet for ondsinnede kommentarer de neste bryllupsfester som er invitert . Vi har valgt noen av de mest vanlige tabber, slik at du kan holde oppmerksomme og etiketten avfall og eleganse på tidspunktet for seremonien og spesielt partiet.

Velg riktig antrekk

Hvis bryllupet invitasjonen ikke spesifiserer ikke hvilken drakt skal brukes, betyr det ikke at alle gjestene står fritt til å kle seg som de vil. Noen regler må følges når du velger antrekk.

Det er strengt forbudt å ha hvite kjoler, champagne, beige, off-white, nude eller annen tone som kan nærme brudens kjole tone. Ekteskapet er den tiden da den eneste personen som skal skille seg ut er det derfor noen kvinne kledd i hvitt, og uelegant, kan generere mye ubehag for bruden. Og dette er en regel som gjelder både gjester, og for brudepiker og mødre av bruden og brudgommen.

Brudepiker og mødre av bruden og brudgommen bør heller ikke ha svart. Denne tonen samsvarer ikke tid eller med alteret og kan betegne en gest av misbilligelse til unionen av paret. Ideelt sett brudepiker få det riktige fargene sammen for å unngå gjentakelser og hvis standardisere fargene de finner en som er gleden av bruden. Som for mødre av paret skal alltid gi preferanse til lyse farger.

Hvis du er bare en gjest, kan du gjerne bruke den svarte tone, som alltid legger eleganse, men unngå misbruk av kort, low-cut og lysstyrke, tross alt, for de fleste moderne som kan være bruden og brudgommen, bryllup seg selv er en formell seremoni og ikke en ballade, og de eneste med grønt kort for å ringe oppmerksomhet er bruden og brudgommen.

Ta hensyn til tid og sted for hendelsen. En kveld bryllup tillater ikke bruk av hatter. Tilsvarende bryllup i morgen på en gård, for eksempel, har ikke støtte for lysstyrke og produsere et bryllup på natten og innendørs.

Hvis du er typen som liker å danse, å velge en sko som er behagelig, fordi det er ingenting mer pinlig enn gjestene reveling i barbent dansegulv og kommer hjem med skitne føtter. I enkelte partier, brudgom distribuere par tøfler, men dette er ikke alltid garantert.

Vær oppmerksomme på invitasjonen

I tillegg angir dato, tid og sted for arrangementet, til hovedpoenget oppmerksom på invitasjonen er hvem det er ment. Der samtalen skal betales til en enkelt person, betyr det at invitasjonen ikke strekker til hele familien. Når invitasjonen gjelder nominelle eiere av huset, er det bare par og bare når det kommer til indikasjonen "og familien" er at barna er invitert.

Dette er en veldig viktig detalj, fordi vanligvis bruden og brudgommen betale per person og hele partiet, spise, babyer og overnattingssteder er programmert til en forhåndsbestemt antall mennesker. Hvis folk som ikke er invitert til å vises penetrerer, kan det gå ut over hele løpet av festen, kan føre til begrensninger og mangel på mat, drikke og steder. Tilsvarende aldri ta noen inviterte henne til festen av en annen person. Dette er ekstremt vanskelig og upraktisk.

Hvis invitasjonen forespørsel Påmelding for både partiet og for seremonien, bare bekrefte hvis du er virkelig. Som de fleste tjenester er kontrahert med tanke på antall gjester, hvis du ikke kan gå, det gjør bruden og brudgommen kan invitere andre i deres sted. Etter å ha bekreftet tilstedeværelse eller fravær, hvis noen grunn du ombestemmer deg, sørg for å gjøre det i siste øyeblikk.

Sørg for å delta på seremonien

Bruden og brudgommen forbereder for lang tid og håndplukker de personene du ønsker å dele dette øyeblikket for dem er svært viktig, foreningen, men det er vanlig å se den tomme kirken og hallen fylt parter. Hvis paret bestemte seg for å ha en religiøs seremoni, betyr det at for dem er noe importantete og ingen gjest skal bagatellisere.

Hvis en eller annen grunn kan du bare komme etter seremonien, enten for arbeid eller logistikk, er det ideelt å kommunisere på forhånd til par, ser paret reaksjon, som viser omtanke og respekt.

Ikke overstige grensene

Når et bryllup, ta det ordet i minnet. Hvis du ikke glemmer grensene, vil komme ut med den samme klassen som kom til arrangementet.

Problemet er at mange mennesker overdrive drikke, mat, produksjon og partiet til slutt, når de gjør motstand inntil da, å få med seg distinkt følelse av at de aldri vil glemme den dagen, og det verste er at det er ikke alltid for en god grunn.

Når vi snakker om grenser, er den drikken det viktigste punktet for å bli lagt merke til. Drinker serveres på vilje, av ulike typer og farger, gjør at mange gjester å opphisse, men resultatet kan bli katastrofale.

Folk drukket ofte upraktisk og kan bryte gjenstander spoiling innredning, pakke forveksling med andre menneskers følgesvenner, og å være syk etterlot seg en sti noe behagelig i midten av dansegulvet.

Så unngå å drikke vilt og sikre en part uten hodepine neste dag til deg og uten begrensninger for brudeparet og andre gjester.

I tide til å tjene på buffet, alltid huske at de fleste av dem som serverer mat i lang tid. Så det er ikke nødvendig å kjøre som danner enorme køer og så lite å gjøre en absurd full tallerken. Du kan vente og serveres med måte om igjen uten at noen kommenterer størrelsen på parabolen.

Under festen, alle er fri til å nyte og dra nytte av, men aldri glemme at alt blir registrert av fotografer, kameramenn og i dag for telefoner som setter alt umiddelbart på sosiale nettverk, slik at du bedre oppføre seg ikke til å angre på senere.

Ikke ta med noe til festen, og være forsiktig med hva det tar

Har lenge siden denne praksisen av moten, takket være de butikker som gjør bryllupslister og levere all dato og adresse valgt av paret, men det er alltid godt å huske at bruden og brudgommen gaver er ikke å bli tatt til kirken eller til party. Leveres på forhånd hjemme hos paret eller deres foreldre, men hvis du har ikke noe valg, er det ideelt å bli levert til den personen som har ansvaret for partiorganisasjonen, men bare på slutten, når du forlater.

I tide å forlate, mange mennesker glede i søtsaker og ikke bare motstå ta noen i posen. Hvis du er virkelig de som ikke motstå, være smart og ta noen, ingenting å fylle posen og hender, fordi foruten å være stygg, kan det føre til andre gjester renne ut. Det samme gjelder for suvenirer og godt gift.

En annen vanlig praksis, men like forkastelig er å bringe møbler bordet hjemme. Vanligvis de tilhører selskapet som gjør innredningen og er leid. Så hvis du tar, kan du risikere å bli utestengt av sikkerhetsvakter eller komme seg ut, vil gjøre bruden og brudgommen må betale for det.

Med disse tipsene og en ekstra dose av sunn fornuft, kan du aprovetar alle bryllupsfester uten å begå en gaffe. Og hvis noen punkt er uklart, gjerne spørre bruden og brudgommen. De bedre enn noen andre kan fortelle deg hva du kan og hva kan ikke. Etter det, bare nyte.