Hvordan redde ekteskapet: 9 enkle tips for å redde forholdet

Foto: iStock

Når to personer gifter seg, i hvert fall vi forventer at dette skal være et varig forhold og bringe lykke. Dessverre, men noen situasjoner, atferd og selv årsaker utenfor kontroll og kunnskap om de involverte kan føre paret til ansikt øyeblikk av krisen i ekteskapet deres.

Psykologen Bianca Benevenuti som oppfyller ZENKLUB plattformen, forteller at det er flere grunner som kan ta ekteskapet en "alvorlig krise", for eksempel, mener å være keeperen til sannheten, for ikke å dele drømmer og idealer, ikke for å støtte ektefelle eller la oss ha det gøy og le sammen (spesielt i de mest turbulente tider). "Men jeg vil påpeke mangelen på kommunikasjon som den viktigste grunnen til at aksentuerer krise i ekteskapet," sier han.

Et viktig poeng er å vite at i alle relasjoner - selv i de mest lykkelig og varig - det er perioder med "tettere" og perioder med "større skille" mellom paret. Fødselen av et barn, for eksempel en kjøre fase i sysselsetting, arbeidsledighet, blant mange andre arrangementer kan generere høyere nivåer av stress - som uunngåelig kan føre til diskusjoner og til en viss avstand mellom ektefellene. Men husk viktigheten av dialog, alt vanligvis løses på best mulig måte.

Men ofte tar et par til å innse eller akseptere unngår problemene, og derfor kan situasjonen forverres, og bringer opp den triste spørsmålet, "hvordan du lagrer ekteskap"

Det er ingen oppskrift på dette problemet, som er veldig personlig, men ta hensyn til noen "råd" kan være utgangspunkt for et par åpne for nye muligheter, bestemmer seg for å holde sammen og kjempe for ekteskapet.

Les også: 10 tips for å ha en positiv holdning i relasjoner

1. Ikke bevege seg bort fra hverandre

Hvordan redde ekteskapet: 9 enkle tips for å redde forholdet

Foto: iStock

Psykologen Bianca Benevenuti sa at for å redde ekteskapet, må du avslutte ond sirkel som vanligvis skjer når ekteskapet ikke går bra. "Syklusen av: å bli såret, beveger seg bort fra hverandre, ikke snakke, ikke prøve å løse problemene, og dermed forbli såret og dermed fortsetter å gå ..." sier han.

For å få en slutt på denne situasjonen, ifølge psykolog, er det nødvendig at personen reduserer usikre som har liv, slutte deg til å tro at er innehaver av sannheten. "Du må lytte til hverandre og tenk før være reaktiv. Snakk i stedet for å bli sint fordi de mener at det ikke blir forstått, søke stillingen som ikke er i samsvar "guider.

2. Investering i små bevegelser

Hvordan redde ekteskapet: 9 enkle tips for å redde forholdet

Foto: iStock

En vanlig feil blant mange par, særlig de som har vært sammen i mange år, er å tenke at den andre har blitt oppnådd, og ikke gå glipp av små gester av hengivenhet og oppmerksomhet.

Det er viktig, og sett noen følelser og holdninger i hverdagen, for eksempel beundring, gjensidig utveksling av kjærlighet og vennskap. Hva med å starte (eller tilbake) å si "god morgen" er enige om; ønske hverandre en "god jobb" før du forlater hjemmet; om natten, spør hvordan var dagen; Hvorfor ikke gi en "hakke" hver gang du møter igjen i løpet av dagen, og / eller er ute til forskjellige steder? De er enkle bevegelser, men som kan gjøre hele forskjellen i rutinen av paret!

3. For å evaluere og endre egen atferd

Hvordan redde ekteskapet: 9 enkle tips for å redde forholdet

Foto: iStock

Når et ekteskap ikke går bra, er det mer sannsynlig at personen "skylden" den andre for det. Men, er det viktig å stoppe opp og reflektere: "Hva har vært min rolle i dette dårlig fase av forholdet? Jeg har også bidratt til situasjonen blir verre eller prøver, faktisk redde ekteskapet?".

Les også: Hvordan takle slutten av best mulig måte forholdet

Husk at ingen lagre et ekteskap alene, like ofte, er begge parter samarbeider til at ekteskapet er galt. Med andre ord kan du ikke skylde på andre for alt! Vi må vurdere forholdet som helhet, erkjenner sine egne feil, og om nødvendig, endre noen av din oppførsel.

Du trenger ikke å vente holdningen til den andre. Hvis du ønsker, for eksempel en mer romantisk stemning i forholdet, fremmer dette og også snakke med ham om din smak - gjøre dette uten kostnader, men gjennom positive holdninger og uttalelser.

4. Husk at kommunikasjon er en mektig alliert

Hvordan redde ekteskapet: 9 enkle tips for å redde forholdet

Foto: iStock

Erkjennelsen av at ekteskapet ikke går bra, er et viktig skritt for å huske at kommunikasjon er grunnlaget for ethvert forhold. "Å tro på myten om at på tidspunktet for krisen, 'jo mindre jeg snakker, jo mer jeg holde følelsene, tiden går og alt er løst' er ikke effektive," sier eksperten.

"Kommunikasjon er det beste verktøyet i ekteskapet til konfliktløsning og avvik av synspunkter. Du må huske på at begge kommer fra ulike familier med ulike skikker. Ekteskapet er dannelsen av to personer med universer, ulike verdier og holdninger. Sannheten er ikke i den oppfatning av noen part, men i den nye måte å se at både skape sammen. Dette tar tid, engasjement, tålmodighet og vilje ", sier Bianca.

5. Legg igjen en bit av rutine

Hvordan redde ekteskapet: 9 enkle tips for å redde forholdet

Foto: iStock

Planlegge en tur du alltid planlagt å gjøre eller foreta en rask getaway weekend er store muligheter for å tiltrekke humør for romantikk. Men selvfølgelig, er reiser ikke det eneste alternativet ut av rutinen.

Les også: 5 holdninger som kan føre til slutten av et ekteskap

De som har barn, for eksempel, kan få et privat øyeblikk mellom par for en hyggelig samtale, for varme utveksling ...

Paret kan gå ut på middag, gå på kino, kort sagt, til et program som i lang tid ikke og, selvfølgelig, oppfordrer sameksistensen og hengivenhet mellom de to.

6. Søk etter et par terapi

Hvordan redde ekteskapet: 9 enkle tips for å redde forholdet

Foto: iStock

"Søk terapi i tider med usikkerhet, konflikt og følelsesmessig smerte vist en gunstig avgjørelse til atferdsendring og helse vedlikehold fordi grensene er utvidet, er begrensende tro avhørt, som fører til nye muligheter", sier Bianca.

7. Husk hvordan det hele startet og beundre hverandre

Hvordan redde ekteskapet: 9 enkle tips for å redde forholdet

Foto: iStock

Prøv å huske hvordan du møtte, hvordan de ble forelsket og bestemte seg for å leve sammen. Snakk om dette, selvfølgelig, uten å tvinge bar, naturligvis!

Husk de kvaliteter du så i ham. Ofte er beundring avsatt gjennom årene, forlater rommet for opphøyelse av feil og klager i forholdet. Derfor, i denne tiden av krise i ekteskapet, er det svært viktig å huske på at det finnes ingen perfekte mennesker ... Men fra det øyeblikket at det er kjærlighet, du forventer er å ha et godt forhold, bør den måten å se partneren inneholde medfølelse og omsorg doser.

Les også: 10 spørsmål hver par bør gjøre før "ja"

Men, selvfølgelig, det er ingen unnskyldning for å idealisere partneren! Igjen kommunikasjon er nøkkelordet. Respekter andre er et must i et forhold; vende et blindt øye til oppførsel som du er uenig, ikke! Derfor er veien å snakke!

8. Ikke fortvil

Hvordan redde ekteskapet: 9 enkle tips for å redde forholdet

Foto: iStock

Hvis du håper å lagre ekteskap, vet at det ikke vil skje fra ett øyeblikk til et annet. Vi må handle, selvfølgelig, men også ha gode tålmodighet doser.

"På dette stadiet, kan du ikke isolere seg nødt til å løse problemene alene, bli aggressiv, håpløs, får engstelig over tid, forventer raske resultater", sier Bianca.

9. vurdere i hvilken grad "verdt det"

Hvordan redde ekteskapet: 9 enkle tips for å redde forholdet

Foto: iStock

Hvem vil hjem, selvfølgelig, at dette forholdet er "evig". Men noen ganger er det ikke er oppfylt ... I noen tilfeller vil det "holde sammen" betyr å ofre din egen lykke og verdier.

Så, i et øyeblikk av krisen, er det viktig å stoppe for å reflektere: "Jeg kan også lagre dette ekteskapet? Det er det jeg vil, og det er det min partner ønsker også?".

Hvordan vite hvor mye verdt "jage"? Hvis det fortsatt er glad i, sannsynligvis alle kan treffe. Men "når man ikke vil ha, to ikke gjør det." Så hvis, mellom dem, eller i det minste en side, "elsker" kan være vanskelig å flytte på.

"Bare spør hvordan denne kjærligheten har blitt uttrykt viser at det er fortsatt en mulighet ... Muligheter for endringer, rearrangements og nye betydninger. Men avhør betydning, fornuft, kjærlighet, gjør det litt mer komplisert å opprettholde forholdet ", sier Bianca.

Men er det for å redde ekteskapet, det er regler! Absolutt ikke! Hvert tilfelle er unikt og bør respekteres i sine særegenheter. Det vesentlige er dialogen mellom paret, og ingen andre! Bare to parter kan gå inn - eller ikke - i en avtale og dermed tenne kjærlighet og ønsket om å holde sammen - de var trolig de følelsene som forent dem!