Hvordan reagere på et svik - Kvinner tips

når forræderi Det skjer, utover den uunngåelige dilemmaet om å tilgi eller ikke oppstår spørsmålet om hvordan å svare på hendelsen. Det er bedre å late som ingenting har skjedd for å bevare forholdet? Dem i retur? Plot hevn?

Det nytter ikke å late som om ingenting har endret, forræderi Det skjedde, og nå må vi håndtere de motstridende følelsene det vekket. Tristhet er en del av prosessen og så kommer den fortvilelse, sinne, skyldfølelse, sorg. Hver trenger litt tid til å tenke og reagere, Respekter din tid.

Etter virvelvind av følelser, er det på tide å tenke på deg før du tar noen avgjørelse. Tenk på hva som vil gjøre gladere, for å være ærlig med deg og setter pris på bare sine følelser. Det er viktig å ikke glemme at alt du gjør skal være søker det beste for livet ditt.

Gjort beslutningen om å gå videre eller prøve å gjenoppbygge forholdet, snakke med partneren din. Det tar mye dialog og forståelse for å forhindre situasjonen fra tilbakevendende. Evaluere hva som skjedde, det forræderi når tilgitt kan være en mulighet for de to vokse opp til å bli flere medskyldige av hverandre, kan du ende opp med å styrke forholdet.

Hvis du ikke kan tilgi eller innse at personen ikke fortjener, kan det være best å avslutte forholdet. Ikke alle kan håndtere situasjonen til å fortsette å leve med en person som jukset og gjort å lide uten hold nag, mye mindre skylden på partneren hele tiden.

Tilgi et svik eller ikke, det kommer an på hver enkelt, og det er ingen inntekt eller følgende trinn for å gjøre dette eller hint. Når vi snakker om følelser og situasjoner som forræderi, for eksempel, har hver person en annen form for reaksjon. Det er derfor ingen formel til å reagere på en sellout.