kjapp manual: finne ut hvorfor denne type sex gjør så godt - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

I daglig rush, noen ganger ikke engang har tid til sex. Men igjen, hva forholdet er fint uten det? Du kan ikke si at sex er alt i forholdet, men på ingen måte kan stå utenfor. Sex, mer enn romanse, for mange er det en fysisk behov. Derfor er det viktig å bevare personlig tilfredsstillelse, avslapping og selv relasjoner.

Quickie bør være en del av forholdet, spesielt på det lengste. Tretthet av daglig kontakt med så mye å ta vare på, er ikke alltid mulig at tid eller tilbøyelighet for en full sex, med forspill, romantikk, kjærlighet ... Alle liker å investere tid i sex, men noen ganger er dette ikke mulig. Quickie gir umiddelbar tilfredsstillelse, og kan praktiseres på forskjellige steder, med klær og uten å bekymre deg for å være en komplett pakke. Det kan også være et alternativ til rask lindring søkt gjennom onani, derfor en mer alternativ for de som leter etter nytelse og ikke har så mye tid.

For den sakkyndige psykologen i relasjoner, Pamela Magalhães, kan en kjapp bringe mange fordeler for et forhold som "midt i denne kaotiske rytmen i den moderne verden, mangler vi ofte tid for alt, inkludert for sex. Så hvorfor par ikke er begrenset til å planlegge sine fucks eller begrenses i vente på det beste øyeblikket (som til slutt slukke dem), kan difor være et flott alternativ! Full av spenning, adrenalin, og nettopp fordi det er uventet, bare tro mot den umiddelbare ønske, kan gi mye tilfredsstillelse og gi en oppgradering i humør og selvfølelse av paret. "

karakter

I quickie ikke tid til mange primær og spill. Som navnet tilsier, er det mest slående trekk ved denne modusen er dens varighet. Som det er varig, bør komfort ikke være et stort problem. Det er heller ikke nødvendig at de to er bare - sex med klær kan være veldig spennende - hvor ofte vi ser dette i filmer?

Moroa her er bare eventyr og overraskelse. Den er laget av et seksuelt forhold tilfeldig og momentan måte. Det kan, og noen ganger bør skje ut av sengen, i andre rom i eller utenfor hjemmet. Siden tiden er kort, å vite i detalj kroppen din partner kan optimalisere bruken av quickie.

Men for en kjapp skjer er det nødvendig med en rekke to. Derfor, enkelt eller lat og nyte (lite) tid du har sammen.

Hvorfor gjør det bra

Ofte tretthet av hverdagen og livet kjøler sammen seksualliv et par. Med rutine og felles ansvar, kan libido og attraksjon falle. Hvis denne situasjonen er ledsaget av en nedgang i antall relasjoner, kan det bety en fare for unionen.

En kjapp kan hjelpe og skal settes inn i den seksuelle livet til et par. Gjerne dette vil gi en ny gass og glede i forholdet, noe som gjør det mer attraktivt og ryddig. Og ikke nødvendigvis penetrasjon. En kjapp oral sex er også en god idé.

Hvor skal du? Se 9 forslag til kjapp

Den kuleste aspektet av quickie er at hun ikke trenger en seng å rulle. Siden rekkefølgen er rask tilfredsstillelse, er det godt å være uventet. Innovere på steder i eller utenfor hjemmet. Jo høyere adrenalin, mer spenning. Risikoen for å bli tatt på fersk gjerning av sex skriver en smak av eventyr. Men vær forsiktig når du har sex på offentlige steder, hvis du blir tatt kan selv bli arrestert for blotting.

Nyt en kjapp til tider når du skjærer hjemme i morgen eller i de travleste tider når de er sammen. Noen ganger la for natten eller for helgen kan frustrere kulde i planlegging og også for alle eventualiteter, kan sex ende opp med ikke skjer.

kjapp manual: finne ut hvorfor denne type sex gjør så godt - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Vi har satt sammen noen tips fra de beste stedene for kjapp. Uansett hvor det er, vil de bli sint hvis holdning fra deg:

1. På badet

Badet er et flott sted for en kjapp. Foruten å ha sikkerhet for å være innendørs, kan du gripe øyeblikket der han eller du blir klar for arbeid. Overrask partneren din når han bader i dusjen eller badekaret. Han vil elske sin holdning og de fremdeles lar limpinhos.

2. I seng

En kjapp kan skje på mange steder, men sengen trenger ikke å bli klødd fra listen. En kjapp i morgen, når de to er fulle disposisjon, vil gi et nytt klima i sin dag. Den sexolog Walkíria Fernandes minner om at "når du våkner opp om morgenen, til tross for stram tidsplan, når kåt skjer ofte er vanskelig ikke å nyte sex på slutten av dagen. Selv fordi ønske kan ikke være den samme når tiden er tilgjengelig. "

3. På kjøkkenet

Understøttet i vasken eller mot veggen. Benytt anledningen til å angripe sin partner når han vasker retter eller matlaging.

4. I vinduet

Tackling sex til vinduet kan slutte seg til ro med å være hjemme med spenningen av muligheten for å bli sett. Du kan støtte sine hender på vinduet og partneren din til å trenge bak. For dette området er det et triks: hvis ditt hjem er bare litt mørkere enn utenfor, trenger du ikke å bli sett av naboer, er garantert. Gaten bevegelse visjon og tviler på om du vil bli sett vil forlate veldig spennende spill.

5. I bilen

Bilen er et flott sted for en kjapp, fordi det ikke gir å bli komfortabel nok til å full sex eller forseggjort stillinger. Hvis bilen plass og mørke briller, enda bedre. Du kan parkere et mer privat sted og nyte veien for noen kjærtegn, men veldig nøye - ingenting for komplisert for ikke å miste oppmerksomheten i trafikken.

6. I bygningen

Som noensinne forestilt (eller allerede satt på plass) etter en kjapp i ryggen trapper eller heis? I slike tilfeller må vi være oppmerksomme på tilstedeværelsen av overvåkingskameraer. En fangst på disse stedene kan gi deg hodepine til nabolaget.

7. Ved arbeid

På kontoret eller i den, men bare hvis en av dere har et privat rom. Tenk deg overraske din kjærlighet med en intim liten visitt? Sikkert resten av arbeidsdagen vil være mye mer behagelig.

8. motell

Hva med "kapre" din partner for en rask stopp av motell, til lunsj eller på en pause på jobben? Dette stedet har også den fordelen at du blir i stand til å ta et bad for å vende tilbake til sine oppgaver i hverdagen uten å bli bustete.

9. På badet partiet eller bar

Nå er det et sted synonymt med masse eventyr. Vanskeligheten her er høyere enn for alle de stedene som er nevnt ovenfor. På en fest eller ballade er vi som regel allerede mer avslappet og kan være et godt valg for å gjøre arrangementet enda mer begeistret for de to.

kjapp manual: finne ut hvorfor denne type sex gjør så godt - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Quickie har regler?

En god kjapp, som alt i sex, ikke bære en masse regler eller forpliktelser. Den kult det er å være spontan og annerledes. Men som alt annet i livet, bør noen aspekter tas i betraktning:

  • Hvis du tror du kan rulle en kjapp eller har tendenser til det, sørg for å laste opp din favoritt kondom sammen. Sex og beskyttelse gå hånd i hånd, selv i de mest ganger på rad.
  • På offentlige steder, være svært oppmerksomme, slik at du ikke er overrasket. Det er også ditt ansvar å holde et minimum av sunn fornuft. Ideen er å være spennende, men aldri respektløst til noen.
  • Ikke gå ut å fortelle kolleger eller påfunnene leiligheten du har gjort det. Nyheter reiser raskt og kan få deg i trøbbel.
  • Hold klærne for hånd er også viktig når transaksjonen skjer på steder der du kan bli overrasket når som helst.
  • Hovedregelen: Tillat deg selv og nyt!

Ikke bare kjapp opprett et forhold

Nå som du vet alt om sporten, ikke la henne være mer til stede i sexlivet enn en mer komplett liste. En kjapp er for umiddelbar tilfredsstillelse og for å gi mer bevegelse i forholdet, men en modus bør ikke utelukke det andre. Dette kan hindre i din emosjonelle liv ved å ikke gi dybde i forholdet.

Den sexolog Walkíria Fernandes advarer: "Vi må ikke glemme at quickies være sporadisk, slik at de kan få enda følelsen av en hot sex. Men hvis forholdet er, som oftest, med lite tid, kan sette motivasjon, avtagende seksuell lyst. "