10 tegn til å identifisere en kontrollerende mann - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Han viste seg å være en hensynsfull mann, dedikert og deres forhold skulle superbem! Vel, som inntil han begynte å gi bevis på at ønsker å kontrollere hver bevegelse. dreven sjalusi, kritikk av hans vennskap og kommer til det punktet han ønsker å blande seg inn i hver av sine beslutninger. Tross alt, ønsker han å kontrollere deg? Sjekk ut 10 tegn på at paret er en kontrollerende mann!

1. Utrygghet

Han er også usikker? Dette kan være en av de skiltene. I dette tilfellet, de vanligvis gjør "små spill" og du fyller på kompliserte spørsmål. Grunnen? Alt så du blir forvirret i sine svar og til slutt flykte ham noe å kritisere.

2. Friend kontrollert

Alt gikk bra inntil han begynte å ønske å velge dine vennskap og selv fortelle deg hvem du bør eller ikke bør snakke. Det skjer med deg? Vel, i dette tilfellet, være forsiktig. Ofte en sammenheng bort fra sine sanne venner, og du kan ende opp alene hvis en dag dating finish.

3. Chase

Noen ganger er det godt å føle at du har ved siden av noen som bryr seg om deg. Men når det betyr en reell avhør hver gang du forlater huset, er dette et tegn på at han er den samme sjåføren.

Denne type menneske er i stand til å følge i hans fotspor, sjekk med hvem du snakker på Internett og selv "å overraske" når du minst venter å se om du er og hvor du snakket med ham at det ville være.

4. overdrevet Sjalusi

Litt sjalusi er alltid velkommen i forholdet, tross alt, er dette en måte å føle at personen bryr seg om deg. Men, og da sjalusi blir for stor? Menn kontrollere kan gjøre situasjonen bli en ekte besettelse.

5. Mangel på frihet

Hvis det krever at du gi tilfredsstillelse eller be om tillatelse til å gjøre hver av de tingene du liker, så det er godt å reflektere over situasjonen. Er han ikke frata deg din egen frihet?

6. Mangel på uavhengighet

Du vil ikke engang på bakeriet uten at det er på siden? Når bare se, vil det bli eier av grunnen til de beslutninger som du kan ta alene.

7. certinho

Spillere å se: en kontrollerende partner er aldri å klandre. Han finner alltid en måte å snu situasjonen til å få henne til å tro at de som gjorde feil var deg.

8. misunnelig

En kontroller mann hater å se deg ha det gøy med vennene sine uten at det er rundt. Eller, hvis de er med en gruppe av venner, kan du klandre henne for ikke gitt den oppmerksomheten den fortjente heller å ha det gøy med deg.

9. grunn av eieren

Denne mannen vil prøve å overbevise deg om at du ikke er i stand til å gjøre sine ting alene. Derfor må det konsulteres når du ønsker å gjøre beslutninger. Og hvis du bestemmer deg for noe på egen hånd, vil det sette feil og gjøre henne tro at er helten av situasjonen.

10. invasjon av privatliv

Dette er den verste tegn på at han ønsker å være i kontroll over alt: å invadere ditt privatliv. Han begynner lurer passordet til Facebook, e-post, og hvis slip opp, snart vil ønske bankkontoen! Tross alt, han er kjæresten din og vil vite alt om deg.

Hvis du identifisert med noen av disse punktene, er det godt å reflektere over forholdet deres. Husk at selv i et seriøst forhold, må hver har sin individualitet og gjøre sine avgjørelser på egenhånd. Dermed blir forholdet mye sunnere og varig!