8 tips av tantrisk sex for deg å ha ekstreme gleden - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Kanskje du har hørt om tantrisk sex, men ikke dypt kjenne sin mening og ikke forestille meg hvordan det kan være interessant for forholdet!

Det viktigste spørsmålet som oppstår rundt spørsmålet er: alle kan praktisere tantrisk sex? Hvordan starte og hvorfor investere i denne "reise"?

Luara Tanuri, tantrisk terapeut og Viva Tantra bloggens forfatter, forklarer at tantrisk sex er samleie mellom vesener som har noen bevissthet om deres eksistens som noe utenfor kroppen. "Med fokus på den enkelte stang (fra livet og opp), er det sex som er laget av kropp og sjel bokstavelig. Alle kan øve hvis de har kropp og sjel, "sier han.

Ifølge terapeuten, investere i denne "reisen" verdt det for alle som ikke er fornøyd med hva vi ble solgt som menneskelig seksualitet. For de som ønsker mer intimt forhold til lignende. "Eller, for de som tror at gjennom seksuell kontakt, er det mulig å leve et ecstasy som er utover enkel glede," legger han til.

Forstå hva det er og hvordan det gjøres tantrisk sex (trinn for trinn), kan du trekke ut verdifulle tips som kan forbedre forholdet mellom deg og partneren din! Sjekk ut:

1. Bevissthet om den skjulte guddommelighet i partner

"I tantrisk sex, er målet en åndelig opplevelse gjennom den intime forening med lik. For at dette skal skje, er den viktigste ingrediensen ærbødighet til den skjulte guddommelige i mennesket (Shiva) og kvinne (Shakti) - tantriske symboler ", forklarer Luara Taruni.

I denne forstand, innser du at i tillegg til et menneske du vet, er det foran deg og er villig til å bli med deg en representant for guddommelighet universell mannlige prinsipp.

2. Sensuality, eroticism

Etter bevissthet om skjulte guddommelighet i partner og primær - som i tantrisk sex, ikke referere til slag og grunnleggende repertoar for paret er tilstrekkelig begeistret for penetrasjon, men forberedelsene til seksuell praksis gjort individuelt - du kan starte. Med sensualitet og erotikk, som forklart av Luara terapeut.

"Utseendet hensikt, forførelsen, gest, det usagte løftet. Deretter sakte tilnærming, langsom og treg. Paret kan ta et bad sammen, forutsatt at det er godt tidkrevende, med masse skum, soft touch og skånsom, makelige eller ondskap. Alt er en spøk, det skal være morsomt, så latter er alltid velkommen, samt søte og kjærlige ord, "sier han.

I tantrisk sex, er den første store endringen til midjen. "Øye for øye, utveksling av pust, spytt utveksling, stakk i brystet, synkronisert pust. Inntil det skjer penetrasjon er en roman, men det som skjer er at den ideelle genital forbli sammen i lang tid ", sier Luara.

3. Kontakt

Etter mange kjærtegn kroppen (alle!), Begynner Paret et spill for penetrasjon. "First, bare glans (den følsomme del, som ligger på tuppen av penis) kommer inn i vagina og er noen få sekunder der, ubevegelig. Deretter kuttet opp penis til å støtte deg i klitoris forhuden. Handlingen vil bli gjentatt, og penetrasjonen er litt dypere ved enhver anledning. Alltid sakte ved inngang og utgang, og deretter støtte klitoris kroppen og forbli der i noen tid, "forklarer Luara.

"Selv med genital kontakt, forblir fokus på den enkelte polo hele tiden, pust, ser, pust, spytt og hjerte," legger tantrisk terapeut.

4. Penetrasjons

Etter en stund "spillet" er nevnt ovenfor, når paret dyp penetrasjon. "På dette punktet, bør likene være avslappet og uten bevegelse. et hemmelig språk mellom paret er tillatt, dvs. perínio sammentrekninger som gjør penis beveger seg opp og ned og sammentrekninger av skjedemuskulaturen som presse og suge penis. Men for en stund, er det ideelle at det ikke er noen bekken thrusts. I tillegg til den hemmelige språk, bør enhver handling bare være ufrivillig, "forklarer Luara terapeut.

5. Endring

Når paret føler at det er en avslapning og ro, starter Shakti en bevegelse med hoftene, som må espoused av Shiva. "Hvem setter tonen og tempoet er alltid Shakti (feminine prinsippet). Bekkenbevegelser er sirkulære og uten å miste kontakten, er dyp penetrasjon, trenger kroppen ikke ta av, forblir pubis forent. Bør unngås bevegelsesområdet for gjennomtrengning, det meste av tiden bevegelsen er sirkulær og ikke frem og tilbake ", forklarer Luara.

Det er verdt å huske: se, kyss, synkronisert pust, smil, medvirkning forbli den primære.

6. Endring i holdninger

Når foreningen er etablert, er det mulig å velge området positurer, men den ideelle er at paret har øyekontakt. "Selv når Shiva er ansvarlig for bevegelser bør alltid være på vakt for tegn på Shakti og aldri tvinge sin rytme. Magien og sensualitet er kvinne, hvis en partner blir båret bort av aggressive fremstøt av det mannlige prinsipp, opphører opplevelse å være kjærlig, opphører å være tantrisk. Tantrisk sex er bare mulig fra det feminine prinsippet ", forklarer Luara terapeut.

7. pauser

En viktig faktor i den tantriske seksuelle praksis er pausene. Bor i ekteskapet, opphører paret bevegelse og hvile. "Selv med limt kropper og kjønnsorganer sammen, legge merke til pusten og beroligende å starte bevegelsen etter noen minutter," sa terapeuten. "Orgasme er ikke et mål, men observasjon av deg selv i orgasmisk opplevelse, sensuell, erotisk og kjærlig. Alle følelsene oppleves fra bevisstheten. Målet er den ultimate forening med hverandre og dermed unionen med hele, "legger Luara.

8. Lengden av forholdet

I tantrisk sex, er det ideelt at ikke skje utløsning. Men dette er ikke en regel, så lenge forholdet varer i minst to timer. "Tantrisk sex kan vare i mange timer, og med en dag", sier terapeuten.

Hun legger til at energi av kjærlighet er så kraftig at selv etter et par dager, utøvere forblir "skinner". "De er fulle av kreative energi, godt humør, blir huden vakrere. Det er den ecstasy som forblir gjenlyd i noen dager etter opplevelsen, "legger Luara.

Så er alternativ for par som ser (eller ønsker å møte fra nå av) seksualitet som noe veldig viktig og hellig. Tantrisk sex kan legge mye til forholdet!