10 uvanlige ting som gjør Mad Men - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Menn er enkle skapninger å behage. Bare et par bryster, kryss bena, en kortere kjole og klar: instant lykke. Selv om disse kan virke enkle oppskrifter for enhver gal mann, er det en rekke mindre åpenbare elementer som gjør det samme for ham.

1 - Kjenn hvordan du laster ned filer torrent

Absurd? Ingenting av det. Menn er fascinert av teknologi og, så snart du nevne det faktum at du vet torrent laste ned filer, vil de vurdere deg en gudinne intelligent nedlasting. Selv om du ikke er. Det samme gjelder for noen kunnskap knyttet til teknologi og sine underverk.

2 - Dealing med skrutrekkere, øvelser eller andre verktøy

Kanskje fordi det viser styrke og selvstendighet, kanskje fordi oppsikt med noen personlige fantasi, men det er noe med det faktum at en kvinne lærer å fikse møbler og lekker rørledninger forlater gale menn.

3 - Klar svin

Eller en grill, en pasta, en roulade av kjøtt, uansett. En kvinne som kan lage mat tenne indre ild av mennene for det enkle faktum at mat er nært forbundet med sex. Dette er fordi begge er gode kilder til glede for mennesker.

Prøv å fortelle en mann at "enhver tid vil gjøre at oppskriften som min bestemor lærte" og observere reaksjonene til den vakre. Hvis du er en smart jente, ikke å lage mat på ordentlig.

4 - Øv Yoga

Ah, maskuline de komplekse mentale tilkoblinger. Å vite at du praktiserer yoga gjør at du tror på fleksibilitet og de fantastiske tingene han kunne gjøre med det. Det er tingen med yoga, men, faktisk, menn er interessert i kvinner som praktiserer noen form for sport, og mer annerledes for sporten, jo bedre.

5 - God kjøring

Ikke forveksle med kjøring på riktig måte, her snakker vi om å være en god "driver" faktisk. En kvinne som driver godt, og demonstrere kompetanse på hjulet blir en utfordring for mennesket. Og utfordringer, som vi alle er lei av å vite, er veldig spennende.

6 - Quote tekster eller sangtitler i tilfeldige samtaler

Kom på: musikk er en stor afrodisiakum. Menn som elsker musikk vil elske å høre et stykke noen i uvanlige situasjoner. I tillegg muligheten til å sitere dem tilfeldig viser spontanitet. Bare vær forsiktig med å synge en sving, hvis fyren er ubetinget fan av rock eller funk for en katt som kort MPB. Det er store sjanser for at den kjører tre dager og tre netter uten å se seg tilbake.

7 - Bruk white truser, bomull

Ja, de liker. Ikke alltid, selvfølgelig, fordi alt er veldig vant blir rutine, og rutinen er kjedelig, men du kan bruke din kjære og komfortable hvit bomull truser uten frykt, fra tid til annen. Dette er fordi de har at luft av "det var ikke å se noen", som høres nesten uskyldig - og de elsker nesten uskyldige ting.

8 - Forstå drikke

Drikk med partneren din er utrolig stimulerende. For en mann, en kvinne som forstår og nyte drinker generelt vil være en god følgesvenn for avslapping og livlige samtaler øyeblikk, foruten å være veldig spennende.

9 - Ikke bruke BH

Selv for oss, kan det virke stygg, for menn er det den største lykke at mote kan gi. Ingenting som bryster svingende fritt under stoffet i blusen hennes.

10 - Telling skitne vitser og banning

En kvinne med en sans for humor har sin sjarm. Å vite hvordan å fortelle en vits "sujinha" eller si et ord inn i samtalen demonstrere spontanitet, nok en gang - og det er ingen dyre klær eller sminke gjort godt i overkant av det kvalitet.