10 tegn på at du kan være dårlig i senga - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Du er mistenkelig at sexlivet ikke går bra på grunn av deg? Mener at bare slappe av i den seksuelle fornuft og forlot sex faller inn i rutinen? Sjekk ut 10 tegn som kan varsle deg om en mulig dårlig ytelse i senga, og også se noen tips for å løse hvert problem.

1 - Din seng og rommet ditt ser ut som et kontor

Hvordan vil "gi klima" bo i et rom hvor du jobber og service materialer er spredt? Hvis det er uunngåelig å ta arbeidet til rommet, setter tid og rom for det og holde det etter bruk. Det er ingenting mer broxante som stirrer på en tjeneste stabel som skal gjøres.

2 - Du trenger ikke gjøre oralsex på ham

Det kan sies at hver eller nesten hver mann elsker oral sex. Dette er en foreløpig stor for selv de varmeste øyeblikk. Hvis du ikke liker å gjøre dette, sannsynligvis noe som mangler for å fullføre katten din tilfredshet. Hvis problemet er smaken, prøve å legge en mint å gjøre alt mer behagelig og tilfredsstille deg enda mer.

3 - Du kjører vekk fra sengen så snart transaksjonen avsluttes

En annen ting som kan ende opp med å kutte stemningen blant dere er det faktum at du får bort fra sengen rett etter en transaksjon. Nyt disse minuttene etter loven til å omfavne din partner og bo sammen. Dette er viktig å ikke la ting kjøle seg ned mellom deg og at sex ikke blir mekanisk og kaldt.

4 - Du er "avslappet" hjemme også

Sett en gammel skjorte på en dag som du er sliten, ok. Nå tar look "avslappet" hver dag i uken kan ha en negativ innvirkning på sex livet av deg. Prøv å se og produsere litt mer på noen dager i uken for å behandle partneren din og lokker ham videre.

5 - Du tar lengre tid å bli klar for sex, enn å ha sex

Børsting tenner, rette håret, barbere, sette undertøy ... vel, at pre-sex rutine som mange kvinner er flinke kan ende opp med å ha motsatt effekt enn forventet. Mens han ligger og venter på deg hvis du tar for lang tid, kan han ende opp med å miste viljen til å gå i angrep.

6 - Du alltid la ham gjøre hele tiden og veilede

Hvis du aldri tar kontroll over situasjonen, kan han ende opp med å bli lei av å måtte gjøre alt alltid alene. Ikke glem at sex er en handling som krever investeringer både ham som hans. Så ingenting å forlate ham i kontroll for alltid. Og sørg for å ta initiativ når stemningen streik.

7 - Du er veldig usikker på kroppen din

Et annet problem som kan undergrave den seksuelle livet til enhver kvinnes lav selvtillit og et negativt bilde av din egen kropp. Skamme seg over sine kurver kan kjøle ditt sexliv og ende det litt etter litt. Så gjør ditt beste for å ta omsorg og kjærlighet - fremfor alt.

8 - Du berører aldri emnet sex

I tillegg til allerede nevnte, et tegn på at du kan være en elendig er at du aldri vil snakke om det sex. Selv om mange kvinner har skam og noen partnere ikke oppmuntre denne diskusjonen, snakke om det nærmer paret, bryte barrierer og tabuer, og kan ha en betydelig positiv effekt på sexlivet av begge.

9 - Du vil ha sex er alltid rask

Et annet signal som kan vise at du ikke er så god elsker er det faktum at du alltid vil ende sex raskt. Vi vet at rapidinhasf Azem del av livet til paret, men å investere i en litt mer tidkrevende relasjoner og nyte hvert sekund av denne intime øyeblikk er også avgjørende.

10 - Det ser ut til å ha stoppet etter deg seksuelt

Til slutt, den mest åpenbare tegn på at ting ikke går bra seksuelt, er når han begynner å slutte å se for deg å handle. Hvis situasjonen har nådd dette punktet, kan det være tid for deg å snakke om det og prøver å finne måter å tenne lidenskapen mellom de to.

Hvis du identifisere med noen av skiltene, ikke få panikk eller tror du ikke god i senga. Ta et dypt pust og gå til angrep. Det er riktig: sex å være god, må du øve. Slutte å lese og finne din partner for et øyeblikk alene. Og hvis du innser at det er heller ikke å være god nok i senga, trykk og oppmuntre ham til å være mer forsiktig og investere i den seksuelle livet av deg.