5 forskjellige ideer venn Secret - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Når årsskiftet ferien nærmer seg, er det nesten umulig å unnslippe noen klisjeer: steke kalkun, sengetøy for året turn og fellesskap små partiene er bare noen få eksempler. Siden du vil ende opp med å delta i dem, minst venn hemmelige trenger ikke alltid være den samme. Vi skiller seks ideer for å skape noe nytt i spill.

sjokolade venn

Regelen er gave med en sjokolade eller konfekteske. For ingen feil, siden ikke alle mennesker som hvit sjokolade, for eksempel, er verdt å lage en liste med preferansene til hver enkelt før trekningen. Spillet, i tillegg til å fremme sosialisering blant kolleger, gjør også alle de mer underholdende deltakerne dagen. På alle måter.

Venn av R $ 1.99

Suksess for noen år siden, butikker som selger utelukkende produkter av R $ 1,99 fortsette å være gode valg for gave med lite penger og mye kreativitet. Tro det eller ei, disse etablissementene selge noen svært nyttige og underholdende produkter. Match mellom deltakerne slik at alle kjøpe gaver i en av disse butikkene. En god idé for de som ønsker det hemmelige venn er mer avslappet.

falske venner

moro og selve navnet som brukes for å sortere venner anses falsk. Men erstatte den hemmelige venn for en "venn-of-Oz" er en annen morsom måte å skape noe nytt.

Hver deltaker kjøper en gave som kan brukes av både menn og kvinner. Souvenir må være godt pakket slik at det er vanskelig å identifisere innholdet i pakken. På dagen for offentliggjøring er gjort til en tegning. Deltakeren som har i hånden nummer én begynner ved å velge en pakke, uten å åpne den. Deretter deltakeren med nummer to velge en annen pakke eller stjele en valgt av den første deltakeren i dette tilfellet, bør du velge en annen gave.

Spillet slutter når man er med en pakke. Deretter gavene er åpnet for å avsløre innholdet.

kortet venn

Et godt alternativ hvis klassen ikke ønsker å bruke på gaver hemmelig venn. Bare gave med kort. Ideen, foruten å være original, redder den gode følelsen å få noe laget spesielt for deg. Til slutt, det er nok av kort alternativer tilgjengelig i markedet, noe som sikrer at knapt to personer får samme. En enkel og vakkert minne.

Friend CD / bok / DVD

Ok, i dag de fleste redusere sine musikk- og videofiler fra internett, men mange fortsatt liker å samle registreringer av sine favorittartister. Det er også bokelskere som utvilsomt ville elske å få en ny kopi til samlingen. Det er en god ide hvis du og dine kolleger dele disse lidenskaper.

I dette tilfellet, kan du lage en liste med preferansene til hver, for å unngå feil og å gi noe annet egentlig ser ut. Listen kan gjøres slik at navnene er trukket og er eksponert i et opplag virksomhetsområde. Hver bemerker anmodning fra den personen som tok og kjøpe hva som ble forespurt. I denne modusen er det også viktig å bestemme den gjennomsnittlige verdien før stykket.