Kraftig Woman Manual - Kvinner tips

Du må ha hørt om dem. Flom selv sikker, mektigste kvinner De går ikke ubemerket av noe sted. Men ikke for at skjermen eller gjemt. Snarere tvert imot. All reparasjon for din sikkerhet fast i seg selv, slik du gå, snakke.

Hvem sier god er forfatter av bestselgeren "Hvorfor menn elsker sterke kvinner" (Ed. Sextant), Sherry Argov. Ifølge henne er det ikke noe mer kjedelig for en mann enn en kvinne med ingen personlighet og sårbar, passerer hele tiden og prøver å behage ham. "Å være 'den mulherão' betyr å være klar over hans kvaliteter, verdsetter seg selv, ikke vær redd for å håndheve og, fremfor alt, vet at deres behov bør alltid komme først", forklarer han.

Vil du vite hvordan du kan bli en? Så legg merke til hans bud.

1 Elsker deg over alt

alltid satt først sine ønsker og følelser. Det er fordi den virkelige mektig kvinne prioriterer opp. Det er hemmeligheten for henne å bli så beundret av kvinner og respektert av menn. "Dette er den sanne indre emosjonelle styrke", sier psykolog og forholdet ekspert og angst, Alex Bez (SP).

2 Ikke leve i den elskede rolle

Selvfølgelig trenger du ikke å forakte ham. Etter at kontoen, har en mann ved siden av oss er stor. Men ikke alt i livet. Den totale dedikasjon til partner er ikke sunt for deg eller la være i fred for forholdet. Dette er fordi du kan bli stemplet som kjedelig for ham. Så har andre prioriteringer i sitt daglige som sin egen skjønnhet, slag, hans familie, venner og andre. Menn er tiltrukket av lykke og allsidighet som kvinnen overfører.

3. være autentisk i sengen

Sex bare for å ha en bit av hengivenhet eller for å tilfredsstille den elskede er ikke en kraftig holdning. Har bare når du er i humør. Dette vil gjøre bedre nyte de varme øyeblikk. Den kraftige kvinnen bare gjøre det som gjør at du vil i sengen og godtar ikke alt som er foreslått. Husk å alltid sette først.

4. Bare gjør det du elsker

Å føle holdt prioritet bør gis bare til det som virkelig gjør deg glad. Profesjonelt, i privatlivet og i noen annen gren av sitt liv, går kraftig kvinne etter dine mål og bare det som virkelig interesserer deg. Ingen tvil om at katten vil bestrebe seg på å gå inn i denne listen.

5 Alltid vær deg selv

Hvis du prøver å tvinge noe som ikke er forenlig med hans personlighet, vil det høres ut som løgn. "Noen kvinner gjør dette for å prøve å møte forventningene til partneren, en venn eller sjefen, for eksempel. Dette viser mangel på følelsesmessig struktur og nåde ", sier psykologen. Det vil si, det er best å vise hvem du egentlig er. Dermed vil alle sikkert respekterer henne mer.

6 Vær lett og moro

Hvem liker å ha noen ved siden klaget over livet? Ingen, ikke sant? Så ikke bli en slik person. Prøv å være positiv og autentisk, selvfølgelig! "Depressive kvinner og bare se den dårlige siden av fakta bare føre til en slags følelse: motløshet og latskap", sier Bez.

7 Ikke hold tilbake

Ingenting å skjule hva du synes. "Som ikke uttrykke sine tanker i konflikt med seg selv", forklarer psykologen. Respekter andres meninger, men sørg for å avsløre din hvis du ønsker. Dette vil gjøre at du føler super kraftig!