10 tips for å gjøre de mest produktive forretningsmøter - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Møtene er nødvendig på daglig basis for enhver bedrift eller organisasjon. På tidspunktet for beslutningsprosesser, de er det beste alternativet for sjefer og underordnede kan koordinere handlinger og nå praktiske konklusjoner for å sikre de forventede resultatene.

Men med passering av tid, kan møtet bli mot sin hensikt, når den beveger seg bort fra det sentrale fokus for diskusjonen og begynner å dreie seg om tilfeldige emner som ikke har noe å legge til problemene. For å hindre at dette skjer, noen holdninger er nødvendig. Sjekk ut ti tips for å gjøre arbeidet mer effektive møter.

1 - Kontroller tidsplaner (og prøve å respektere dem)

Å innkalle til et møte, sette en starttid og en sluttid. Dette gjør at de som er involvert er programmert riktig og forhindrer møtet strekker seg utover det som er nødvendig. Hvis du vil angi tidsplaner, vurdere emnet som diskuteres og antall personer invitert til å delta. Til slutt, respekterer disse tider.

2 - Unngå unødvendige møter

Dersom saken ikke innebærer mer enn én person i tillegg til deg, trenger du ikke å arrangere et møte for å løse det. Sett deg ned med involverte andre og raskt diskutere faktorer involvert. Sjekk møtet bare når det er nødvendig for justering ideer og utvikle løsninger for et bestemt emne.

3 - Send agendaen til deltakerne på forhånd

Utarbeide en liste over emner som skal diskuteres under møtet og sende det på forhånd til deltakerne. Dette tillater dem å forberede og reduserer tiden for debatt, som hver og en vil bære hans tidligere unnfanget ideer. Prøv å ikke unnslippe agenda ikke å forlenge tiden.

4 - Fungere som en sann leder

Slik at ting ikke kommer ut av kontroll, er det nødvendig at du har en sterk hånd. Man behøver ikke være autoritær, men ikke tillate folk å bli distrahert eller unnslippe sentralt tema. Ellers la Free Run ideer, slik at alle kan gjøre det meste av diskusjonen.

5 - Hold orden

Avhengig av motivet som skal behandles, kan det være at folk føler euforisk eller for motet. Likevel, må du holde ro til å roe gemyttene eller kontrollere mulige spenninger. Prøv å forstå andre synspunkter for å opprettholde harmoni.

6 - Behandle tid

Slik at alle har mulighet til å si sin mening, unngå slik at bare én person monopolisere tiden. Angi en grense for hver enkelt å avsløre din mening og deretter forsiktig gi å forstå at det er på tide å la andre snakke om det.

7 - Klargjør

Du må også være forberedt på møtet. Før det, gjennom dagsorden i spørsmålet og skrive ned dine viktigste ideene om. Gå til møtet med tidligere vurdert og klare ideer eller løsninger for å forsvare dem.

8 - Lær å lytte

Selv om du har kommet inn i møterommet helt overbevist om at hans ideer er mest hensiktsmessig å løse problemer eller oppnå resultater, gi en sjanse til de andre deltakerne har å si. Når du ringer et møte, er det for alles meninger blir hørt, og med det, kan vi komme til en fellesnevner: Hvis du ønsker å bestemme alene, er det ikke nødvendig å møte med andre.

9 - Bruk visuelle

Expose dine ideer tydelig, ved hjelp av lysbilder og andre visuelle hjelpemidler slik at andre deltakere kan se det på den beste måten, spesielt når du arbeider med data eller tall. snakker bare kan bli slitsomt og føre til distraksjon av de involverte.

10 - Hva er talt

På slutten av diskusjonene, gjennomgå med de andre hva som ble diskutert og hvilke beslutninger tas. Deretter sender denne informasjonen via e-post til dem. Dette vil tillate deg å bedre enxerguem møte resultater.