10 ting at menn glemmer å gjøre under sex - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Sex bør være en handling av glede for begge parter. Det ville ikke være rettferdig til kvinnen, for eksempel å kle med en ung og sexy undertøy, hvis partneren din ikke er anstrengt en bit å tilfredsstille henne i siste øyeblikk!

Og det er ikke til å gjøre verre, men sannheten er at noen ganger menn kommer til kort i sengen, bare fordi de stresser for å tilfredsstille sine behov og glemmer å møte ønskene til partneren.

Den sexolog Walkíria Fernandes påpeker at blant de vanligste kvinnelige klager angående oppførsel av menn under sex, er: rush for å gjøre penetrasjon, det faktum be partneren til å utføre oral sex uten å ha dusjet, vil sex med en frekvens nesten daglig og mangel på forspill. Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.

Angående det siste elementet, legger hun til, "det er gjennom de innledende vi startet i den ytre verden, og for å gi oss den tiden av sex. Avslapping og levering begynne å oppstå, ved å starte eksitasjon prosessen. Mange ganger når seksuell lyst er ikke for intens, kan det øke i den grad at den innledende forekommer. I andre situasjoner er det kanskje ikke engang øke. Men det er med den primære kvinnen forbereder for penetrasjon, noe som burde derfor ikke bare skje i begynnelsen av samleie ", forklarer Walkiria.

I tillegg til disse punktene av ekstrem betydning, under kan du se en annen 10 ting som mange menn glemmer å gjøre under sex:

1. Spille med klitoris. Han er rett der, eller for å redusere eller til siden ... Det er viktig å fokusere på det!

2. Ta sokker. Mannen er sexy når naken, og uten sokker!

3. Smør. Kvinner trenger å føle seg altfor våt å kunne utføre (og glede) loven. Så det tar mindre av det travelt, og få til å fungere!

4. Talk. Kvinner er enda mer begeistret når de bruker sin fantasi på den tiden H. derfor litt skitten snakk om, selvfølgelig, vil ha en stor effekt!

5. Hold våt tunge. Det er viktig å holde den våt med spytt på tidspunktet for oral sex.

6. Ta vare på hendene. Med mindre kvinnen gjør det klart at kjærlighet når partneren din presser brystene tett, ta på dem skal uten mer delikat, i hvert fall uten å klemme.

7. Kissing lett. Noen ganger kan en lett berøring er bedre enn en sterk en. Og en søt kyss med bare leppene, er det morsommere enn en svært rask kyss med overdreven bruk av språket.

8. bite. De fleste kvinner elsker en matbit og en myk suge fingrene eller føtter.

9. La bekymringer til side. Du må smile litt, vise glede og konsentrasjon (bare) hva du gjør.

10. Ta vare på tennene. Ingenting overdrevet biter, spesielt i brystene, som er fullt sensitive. Men selvfølgelig hender og munn er velkomne og kan passere brystvortene forsiktig før nedstigning.

Derfor dagens tips vil for dem! Det er viktig å ta hensyn til behovene til partneren og gjøre alt for å sex for å være veldig behagelig for begge parter.

Betydningen av dialog

Den sexolog Walkiria later også en melding til kvinner, særlig de som har vært plaget av noen av disse feil (eller unnlatelser) partner. "Når noe er galt i ekteskapet eller seksuell affektive forholdet er viktig å ha dialog," sier han.

"Når seksuell misnøye er selvsagt dialog skal finne sted utenfor den tiden av sex. Det tar følsomhet og bekymring for å si hva du vil, med hensyn til den andre uten aggresjon eller uvennlighet, "sa Walkiria. "Måten du snakker er ofte viktigere enn det som blir sagt," avslutter sexolog.