Dans fordeler for kropp og sinn. - Kvinner tips

Det er de som ikke liker å danse, gjør det ikke? Det er folk som ikke bryr seg om andre menneskers utseende og danse skamløst uansett hvor de er. Men det finnes også de som foretrekker å risikere et lite skritt når alene hjemme foran speilet. Uansett den valgte måte å "riste opp" kroppen, er den eneste anbefalingen som dans faktisk en del av den daglige rutinen. Denne praksisen gir fordeler for kropp og sinn.

Som ikke har tilgjengelighet til å gå til et treningsstudio eller ikke liker å trene, kan du velge gjøre fysiske øvelser fra koreografi til favorittsangene dine. Ved å gjøre kroppsbevegelser til å danse, en person rører hjertefrekvensen, med skjelett muskler og ledd, og derfor kan gå ned i vekt.

Det er anslått at i en time med dans er mulig å bruke et gjennomsnitt på 300-400 kalorier. Og det beste er at alle typer dans De har dette potensialet, enten det er stue, jazz, ballett, pagode eller samtidsmusikk. Intensiteten av bevegelsene kan gjøre en person tilbringe enda mer kalorier. I spesialiserte akademier, kan du finne fagfolk til å indikere den beste aktiviteten for hver elev.

I tillegg gjør godt for kroppen, er dans bra for sinnet. "Dancing utgivelser endorfiner, den berømte og kjente stoffet av glede. Legg merke til at det ikke er en person som ikke får munter og glad for å øve koreografi. Derfor er dette en øvelse som forbinder kropp og sinn ", forklarer Vivian Mendes psykolog.

De som praktiserer dette behagelige aktiviteten er enig med eksperten. "Det som fascinerer meg dansen er brukervennligheten som det er mulig å tømme sinnet. Bare tenk på bevegelser og musikk. Jeg føler ikke noe stress eller andre problemer som dans eller skape. Dance fungerer helse, smidighet, sosial tilstedeværelse, sinnet og fysisk estetiske ", sier læreren og evig beundrer av dans Giovana Grassi Salles.

Dans er også en terapi for sjelen. Rytmene som har større appell til sensualitet kan øke selvtilliten til en kvinne, og menn også. I tillegg fremmer aktiviteten samspillet mellom mennesker, som kan redusere sjenanse, og gir enda mer vilje til å møte de aktiviteter og problemer i hverdagen. "Dance virkelig endrer rutinen for en person," bemerker Vivian Mendes psykolog.