10 tips for å opprettholde helsen til ekteskapet - Kvinner Tips

Dateringen er den hotteste fasen av forholdet, der alt er nye og lidenskap hersker. Når det gjelder bryllupet været er også stor. Ivrig etter å kunne dele samme hus to leve som en sjarm. Men over tid, kan ting kjølig. Rutinen, konflikter og mangel på dialog begynner å generere ordensforstyrrelser og selv de varme stunder kan bli mindre og sjeldnere.

For å omgå fallgrubene ekteskap, par terapeut Lidia Aratangy Rosenberg, forfatter av The Ring Que Tu Me disse - ekteskap i Divan (Spring Editorial) lister opp noen viktige tips for deg å holde ekteskapet unna kriser.

1 - Expose dine ønsker

Ingenting å vente på sin mann til å gjette hva du vil. Tydelig si hva du synes. Så kan unngå frustrasjon.

2 - Respekter manier

I stedet for å krangle på grunn av hans skikker, prøve å forstå, bli vant til og godta. Tross alt, ingen er alltid rett, og du kan ikke endre det.

3 - Respekter grensene

Etablere og gjøre klare sine følelsesmessige og fysiske grenser. Ikke lov mer enn du kan og være oppriktig.

4 - Nyt selskapet

Setter pris på tilstedeværelsen av sin elskede. Ingen banalize ganger de tilbringer sammen. Nyt selv de gangene når du er ved siden av hverandre, distrahert og koble til den. "Stikk hånden på benet eller bare snakke om hva de gjør," indikerer terapeut.

5 - Dyrke vennskap

Forholdet må også tilstedeværelsen av venner. Å leve med dem er at hver har sin plass.

6 - Kontroll sinne

Ingenting er verre enn i en kamp, ​​snakker for mye. Så ikke la bitterhet snakke høyere. Og hvis du trenger å stå tilbake og la samtalen til senere, når de to er med hodet kaldt.

7 - være interessert etter dine ønsker

Mer enn mann og kone, bør du være partnere. Snakk om begjær, drømmer og planer for begge. Denne holdningen vil føre til å være mer tilkoblet.

8 - Perioder med ensomhet

Noen ganger er det nødvendig at alle har et øyeblikk alene. I tillegg til naturlig, er det nødvendig. Selv om ikke skje samtidig.

9 - La fortiden bak

Hvis noe som skjedde litt tid å skade, ikke husker det. Hvis de allerede har snakket om det, og du har besluttet å godta unnskyldninger for sin elskede, er ingenting verdt minne deg. Dette fører bare smerte til begge.

10 - Forhandle

Konkurrer om et emne er ikke den beste veien ut. Hva med å finne et tredje alternativ som behager begge deler? Diskuter problemene du er uenig. På denne måten ingen taper eller opprørt.