Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Mary Kay, den amerikanske merkevaren som spesialiserer seg på handel med makeup, hudpleie og duft, er et selskap som bruker direkte salg kosmetikk gjennom konsulenter over hele verden.

Grunnlagt av Mary Kay Ash, sammen med støtte fra sønnen Richard Rogers, oppsto i 1963 i Dallas, Texas, i en tid å ha en kvinne i forkant av virksomheten var vanskelig å være vitne til. Rosana Bonazzi, salgsdirektør i Mary Kay Brasil, avslører at selskapet har oppdraget med å berike livene til kvinner. "Å tro i kraft av uavhengige karriere, tilbyr selskapet en unik mulighet for tusenvis av kvinner rundt om i verden," forklarer han.

Ifølge direktøren, Mary Kay har i dag 440.000 uavhengige skjønnhet konsulenter i Brasil over hele landet og regnes som den tredje markedet for Mary Kay i verden, står bak bare Kina og USA. "Vi har i landet steg 1.100 biler, store ikonet av merkevaren," sa han.

Her er hva Mary Kay produkter mest anbefalte og populære, samt mer informasjon om selskapet, de mulighetene det og vitnesbyrd av merkevaren konsulenter:

10 mest ønskede merkeprodukter

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Kjent merkenavn for kvinner, har et stort utvalg av skjønnhetsprodukter, inkludert sminke, kosmetikk, parfyme og selv glasurer. Å tilegne seg dem, kan du bestille dem med en konsulent, utføre et søk på nettstedet, eller selv på jakt etter det ønskede produkt ved den elektroniske katalogen av merkevaren, noe som vil resultere i et skifte til søkesiden av forhandler i henhold til din posisjon . Sjekk ut noen av de mest populære produktene i selskapet:

Les også: 10 vakre makeup kombinasjoner for å få deg ut det grunnleggende

1. Shadow Sinober

Shadow Mineral Sinober farge for $ 25.00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Shadow Mineral Sinober farge for $ 25.00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Ifølge produsenten, har den mineralbaserte formelen med langvarig, ikke falmer og ser bra ut på enhver hudfarge. Det har naturlig nyanse som gir lys til øyet, og er designet for å passe perfekt i den kompakte videreselges av merkevaren.

Blogger evaluere dette produktet: Ting Diva, Pause Til Feminices
og Hey Cute.

2. Grunnleggende Primer

Primer Facial Fixer Makeup SPF 15 for $ 69.00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Primer Facial Fixer Makeup SPF 15 for $ 69.00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

I henhold til beskrivelsen av merket, forbedrer denne primeren utseendet av huden, øke fordelene ved bunnen og strekker seg dens varighet. Egnet for alle hudtyper, også sensitiv hud er fri parfyme, dermatologisk testet og ikke-comedogenic.

Blogger evaluere dette produktet: Log Flavia Santos, Rúbia Olivo og Pure Vanity.

3. Timewise ferdig Matte Base

Flytende foundation ferdig Timewise Matte for US $ 62.00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Flytende foundation ferdig Timewise Matte for US $ 62.00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

I henhold til merket, inneholder dens formel vitamin E og en unik sammensetning av peptider som forbedrer kollagen, noe som resulterer i en huden fastere, friskere og yngre. Det er en perfekt basis for anti-aldring blandet til fet hud, gir en synlig reduksjon i forekomsten av porer, fine linjer, rynker og urenheter på huden.

Blogger evaluere dette produktet: 2beauty, Juliana Goes til pause og Feminices.

4. Mineral Blush Blush Shy

mineral blush Shy blush for $ 35.00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

mineral blush Shy blush for $ 35.00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Som beskrevet produsent, er mineral Mary Kay rødme formel kjent for sine egenskaper ved absorpsjon av sebum, lett å bruke og god dekning. Den har gode feste farger for å definere kinnben og gir en jevn og ensartet påføring.

Blogger evaluere dette produktet: Sommerfugler i porteføljen, Stopp Beauty blogg og Caroline Beltrame Blog.

5. Cleansing for øynene

Makeup remover for øyet området for R $ 59,90 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Makeup remover for øyet området for R $ 59,90 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Selskapet beskriver produktet som en mild remover for øyesminke, som også fjerner masken vanntett uten å rykke den sarte huden i regionen. Det er allergivennlig, klinisk testet og øyelege fra irritasjon av hud og øyne, egnet for de som bruker kontaktlinser og skinn og sensitive øyne. Dessuten er denne makeup remover fri for olje.

Blogger evaluere dette produktet: Ting Diva er Babado! Skissert og Kitten.

6. Handkerchiefs antirefleks hud papir

antirefleks vev av huden av R $ 29,00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

antirefleks vev av huden av R $ 29,00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

KLEENEX umiddelbart absorbere overskytende olje uten fjerning av sminke, noe som gir en matt og glatt overflate. De lover å ytterligere redusere gjenskinn og samtidig opprettholde feilfri makeup lenger. De egner seg for sensitiv hud og klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier. Fri for olje og duft, er fortsatt ikke-comedogenic (ikke tette porene).

Blogger evaluere dette produktet: Lidia Dantas, Dom kvinne og Log Paula Souza.

7. Kit microdermabrasion timewise

Microdermabrasion kit tidsmessig for R $ 184,00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Microdermabrasion kit tidsmessig for R $ 184,00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Delt i to trinn, i henhold til den kjede gir dette settet umiddelbare resultater i bekjempelse av fine linjer, reduserer synligheten av porene, slik at en jevnere og glattere hud. Trinn 1 består i hovedsak raffinere huden der peeling krystaller umiddelbart energi regionen, noe som gjør det mer strålende og sunt. Allerede trinn 2 tilsvarer restaureringen, er produktet er oljefri og duft når de påføres og blir straks absorbert av huden, etterlater den jevnere.

Blogger evaluere dette produktet: Availing interesse, Dear G.A. og Mayara Backes.

8. Kit anti-aldring system tidsmessig

System Anti-gamle Care tidsmessig Skin for R $ 291,90 i den elektroniske katalogen Mary Kay

System Anti-gamle Care tidsmessig Skin for R $ 291,90 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Anti-gamle Care System med Skin TimeWise® tilbyr 11 fordeler mot aldring og dokumenterte resultater i å redusere forekomsten av fine linjer, økt elastisitet og bedre ensartethet av huden. Når det gjelder funksjonalitet, ren kit, skrubber, oppdateres, hydrater, mykner, fast, mykner, beskytter, gir energi, gjenoppretter og reduserer tilsynekomsten av fine linjer og rynker.

Blogger evaluere dette produktet: Breakfast at Tiffanys, og jeg elsker Rafaela Rissi sneaker.

9. Kit silke Peach hender

Kit Silke Satin Hands Hands Peach av R $ 142,00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Kit Silke Satin Hands Hands Peach av R $ 142,00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Ifølge selskapet er dette settet en samling av dagligdagse produkter for tørre og ru hender var umiddelbart myk, glatt, med en behagelig duft av fersken.

Blogger evaluere dette produktet: Vanessa Wonsovicz, blogg Bia Bride og delikatesse kvinne.

10. Silk Lip Kit

Kit Silk Satin Lips Lips for R $ 74,00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Kit Silk Satin Lips Lips for R $ 74,00 i den elektroniske katalogen Mary Kay

Settet består av to produkter, mens masken for sateng Lips Lips inneholder mikrokrystaller som forsiktig exfoliate leppene, fjerne overflate døde celler som gjør dem kjedelige og livløse lepper, forbereder den leppene for å påføre balsam Sateng lepper, forlater leppene myke, hydrert og uimotståelig.

Blogger evaluere dette produktet: Rafa Moretti, Amanda Faleiro og The Devil Wears Oz.

Det forble et spørsmål om et bestemt produkt? Pass på å sjekke vurderingene av bloggere til å prøve å løse dem. Foruten å selge produkter, Mary Kay står også ut ved å tilby karrieremuligheter for uavhengige og lidenskapelig om skjønnhets kvinner.

Bli en forhandler Mary Kay

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Kjent verden over for sin belønning og anerkjennelse program for fremragende konsulenter, får selskapet nye forhandlere hver dag. Den fleksibel timeplan er også et av punktene som gjør så mange kvinner velger å være en Mary Kay konsulent. Lær litt mer om funksjonen, se attester fra forhandlere og forstå karrierevei av merket:

Trinn-for-trinn for å bli konsulent

Ifølge Rosana, til å bli uavhengig Beauty Consultant, bare være 18 år eller frigjort til å kontakte andre uavhengige Beauty Consultant Mary Kay, lage en post og få en Beauty Kit $ 169.00 med R produkter og hjelpemidler.

"Dersom vedkommende ikke oppfyller en konsulent, bare finn det nærmeste i Mary Kay nettstedet ved å legge inn postnummer. Nettstedet Vær konsulent gir også mer informasjon om Mary Kay selvstendig karriere, med eksempler på kvinner som har blitt vellykket konsulenter.

Mulighet for gevinster

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Salgsdirektør forklarer at den uavhengige Mary Kay karriere, overskuddet av konsulent er proporsjonal med sitt engasjement i næringslivet. Det er tilfeller fra forhandlere som tjener nok til å supplere inntekten og hjelp i sine personlige utgifter, selv folk som har tjent kompatibel til lønnen til ledere fra store selskaper.

Når du utfører minimums bestilling, har konsulenten mulighet til å få opp til 25% på investert beløp. Denne prosentandelen øker gradvis, og nådde opp til 40% over verdien av søknaden.

Thaine P. de Souza R. Cross of Sorocaba, São Paulo:

"Jeg startet med Mary Kay i desember 2015, denne gangen jeg også jobbet som en administrativ ekspeditør i et multinasjonalt selskap. I januar 2016 hadde jeg allerede solgt min første bestilling og var tilstrekkelige midler til å gjøre min forespørsel i februar. I mars stengt som konsulent Star Sapphire var det første prestasjon av mange som fortsatt kan oppnå. I mars 2016 ble jeg løslatt fra selskapet han jobbet for, men i stedet for fortvilelse på grunn av dette, jeg var rolig fordi jeg hadde min inntekt Mary Kay. Skjønnhet konsulent arbeid er forfriskende, hver gang du fikse opp på jobb eller til å gå på college er for mye, hver gang en person ber leppestift jeg bruker, eller hvordan gjorde "kitten" med eyeliner det er herlig å forklare, indikerer at produktet og deretter få tilbakemelding fra kunder som sier at de elsket, som ønsker flere tips, flere informasjonsprodukter. Deres selvfølelse vokser, jo penger i lomma også, og det ... mer anerkjennelse. "

Juliana Siqueira Persivania Itapeva, São Paulo:

"Jeg var på utkikk etter en ekstra inntekt, så det var å snakke med en venn hun introduserte meg til Mary Kay. Helt fra starten var jeg spent, nysgjerrig, og fornøyd med fortjeneste at produktene ville gi meg. Så snart min kit hudpleie ankom startet jeg mine økter med slektninger og venner, og selvsagt var en suksess! Da skjønte jeg at overskuddet ikke lenger var i forgrunnen, fordi jeg var mye mer forsiktig med meg selv og se folk omsorg og med høy selvtillit gjorde meg enda mer dyktig. "

Eliane Cardoso nådig Santana de Parnaíba, São Paulo:

"Arbeide med Mary Kay for meg er å være en fantastisk opplevelse, jeg har oppnådd mange ting, både personlige og profesjonelle. Jeg har sju måneder av virksomheten og i tre måneder var jeg allerede en senior konsulent. I dag er jeg leder for en gruppe på åtte personer. Jeg har fått mange prestasjoner av Mary Kay, og jeg er veldig glad, og min familie og mine klienter. Selskapet faktisk oppfyller drømmer, selv det ansett som umulig, eller de som aldri har opplevd i hodet mitt, og alt dette kan jeg leve i dag med Mary Kay. "

I tillegg til de potensielle gevinster fra videresalg, er det fortsatt mulighet til å velge karrierevei Mary Kay, som sikrer større gevinster.

Karrierevei Mary Kay

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Rosana avslører at utbyggingsplanen for den uavhengige Mary Kay karriere består av ulike stadier. Den første er å være konsulent i selvstendig skjønnhet der inntjeningskraft av den er basert på prosentandelen på salget.

Å velge å gå videre i den uavhengige Mary Kay karriere, konsulenten kan bygge ditt eget team av konsulenter og bli en Director of Independent Sales. For å sikre muligheten til å kvalifisere seg til den siste scenen, er det nødvendig at fremtiden regissøren har tatt initiativ til 10 aktive og uavhengige konsulenter.

"The Independent Sales Director kan også danne nye styremedlemmer uavhengige salg og oppnå høye nivåer av vekst", sier Rosana.

Fordelene med karriereplan

"Den rosa bil er et varemerke for Mary Kay hele verden. Det er en del av en anerkjennelse program kalt 'Trophy on Wheels'. Fordelen med den rosa bilbruk riktig oppnås når Independent Beauty Consultant når direktør for Karrierenivå Uavhengig Salg og klarer å opprettholde et visst nivå av stasjonen ytelse (consulting team av uavhengige skjønnhet). "Forklarer salgsdirektør.

Rosana forklarer at foruten den berømte rosa bil, kan du tjene prosenter på hver bestilling gjort av sin uavhengig konsulent i gang, og nådde opp til 12% bonus på den. Små gaver som bunner, halskjeder, øredobber og håndvesker er også presentert for de beste konsulentene og det er andre anerkjennelse programmer, inkludert: reise innenlands, internasjonale reiser og bonuser som er betalt direkte av Mary Kay å tvinge uavhengige Sales.

Hvis du ønsker å tjene ekstra inntekt og bli en forhandler av merkevaren, eller du bare ønsker å bli enda vakrere med produktene, har selskapet en rekke fordeler å tilby. Dra nytte nå!

Andre kosmetiske merkevarer for videresalg

Det er andre kosmetiske merker med mulighet for videresalg av uavhengige konsulenter, samt Mary Kay. Møt noen alternativer:

  • Avon selskap med nesten 130 års erfaring, regnes som verdens ledende innen skjønnhet markedet. For mer enn 60 års arbeid i Brasil, i tillegg til skjønnhetsprodukter, og tilbyr også mote produkter og for huset. Gevinstene kan nå 30% av ordreverdi.
  • Natura: nasjonal merkevare, har 1,5 millioner konsulenter spredt over hele Brasil. Regnes som en av de 10 mest innovative selskapene i verden, har muligheten for gevinst på opptil 30% av ordreverdi.
  • The Apothecary: med nesten 30 års historie, er dette brasilianske selskapet et nettverk av franchisetakere kosmetikk og parfyme stiftet i Parana. Ligger mellom de tre største franchising i verden, har det muligheter for gevinster på opp til 15% av ordreverdi.

Og for deg, hvilke av disse merkene har de kuleste produktene eller bedre priser? Del dine tanker og sjekke ut hva andre lesere synes om:

Er for de som har interesse i å være forhandler kosmetikk - ideelt alternativ for de som ønsker å arbeide selvstendig og fleksibel arbeidstid - eller til og med for de som forbruker kosmetikk og sminke, produkter av disse direkte selger merkevarer sikkert har mange fordeler å tilby.