Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Ansett av de fleste mennesker ubehagelig, bukse noe mer enn en populær begrep for å beskrive akkumuleringen av fett i regionen som består av hofte, laterale siden av låret og sidepartiet av setet.

Den plastiske kirurgen Francisco Alionis Neto forklarer at akkumuleringen av fett i denne region har viktige årsaker som vanligvis er forbundet med hverandre. De viktigste er: hormonelle, genetisk, ernærings- og metabolske.

hormon: "Det er bevist at fettcellene i denne regionen er mer følsomme for kvinnelige hormoner. Da knebukser å være mer vanlig hos kvinner etter puberteten ", sa Francisco Neto.

genetikk: "Konsentrasjon av fettceller i de forskjellige regioner av kroppen har genetiske egenskaper, som varierer fra person til person," kirurgen.

ernæring: den mer balansert kosthold, med tilstrekkelig væskeinntak og lavt inntak av fett og karbohydrater forbindelser, jo lavere akkumulering av kroppsfett og dermed i området for de ytre lårene, som høydepunkter Francisco Neto.

Les også: "17kg gått ned i vekt uten å sulte eller trener"

metabolske: "Et riktig metabolisme, i forbindelse med aerob fysisk aktivitet og vekt til avstivning av musklene i regionen, er av største viktighet for å redusere konsentrasjonen av fett og forbedre kroppsfiguren," sa kirurgen.

Det er et faktum at ingen kan "eliminere underkjeve" fra dag til natt, men redusere opphopning av fett i denne regionen er mulig. Nedenfor fagfolk gi viktige tips for dette.

11 ressurser til å redusere fett underkjeve

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Riktig ernæring, mosjon, kliniske behandlinger ... Kjenn din viktigste allierte tid til å redusere konsentrasjonen av fett i denne regionen av kroppen.

1. Sunn mat

Eduardo Sucupira, plastisk kirurg essendi Clinic i Rio de Janeiro, forklarer at det anbefales å konsumere lav fett, rikelig med frukt og grønnsaker. "Folk genetisk utsatt for å finne fett i det området spesielt bør drikke rikelig med vann, to til tre liter om dagen," sier han.

Det ideelle er å ha, om mulig, med veiledning fra en ernæringsfysiolog som vil et riktig kosthold dine behov, sikter ikke bare estetiske problemer, men din helse som en helhet.

Les også: 10 måter å føle seg motivert under slanking

2. Aerobic aktiviteter + spesifikke øvelser

Professor Bruna Capelli, av Ecofit Academy, forklarer at øvelsene med aerobic egenskaper er viktige fordi de vil handle hovedsakelig å bruke fett som energikilde. "Men det er bemerkelsesverdig at, for å redusere kroppsfett, mister i kroppen som en helhet, ikke bare i regionen som blir utøvd. Så det er også viktig å gjøre en muskelarbeid med vekt på det området du vil ha mer estetiske resultater, som stivne og / eller innstilling, "sier han.

Ifølge læreren, for tiden, studier tyder på, og har allerede blitt en trend med høy intensitet intervalltrening, som bare kan aerobic (løping, sykling ...) eller kombinert med de ansatte / muskelstyrke (vekttrening, funksjonell trening etc ...).

"Denne strategien vil bringe mer positive tilpasninger i kroppen og, i motsetning, vil også bidra mye med fettforbrenning, fordi dette formatet genererer en oksygengjeld og gjør kroppen holde høyere metabolisme, for minutter eller timer senere, for å dekke tapet, "sa Bruna.

"En observasjon som ikke kan gå glipp av er at utøveren skal være rimelig godt kondisjonert til å starte denne typen arbeid," legger professoren. Derfor forsterker viktigheten av å ha veiledning og oppfølging av en profesjonell kroppsøving.

I denne sammenheng Bruna fremhever de beste øvelsene, både for å bidra til muskelmasse, som for eksempel å øke energiforbruket.

Les også: 12 tips for å holde motivasjonen oppe i gym

Sykkel og Race

"Både sykling eller løping i gatene som en stasjonær sykkel eller tredemølle trening hjelper deg å miste lokalisert fett i hofter og lår. Som aktivitetene er overveiende aerobic, bruke fett som energikilde, "sa Bruna.

knebøy

Knebøy. Foto: Getty Images

Knebøy. Foto: Getty Images

Knebøy bør gjøres med de to parallelle ben ligne bevegelsen av sitter i en stol, forklarer Bruna. "Det er veldig viktig å holde ryggraden rett, vi faktisk kan bruke en stol eller benk til å praktisere knebøy. Og den nedre banken, jo mer muskler er nødvendig. Denne øvelsen fungerer hamstrings og glutes, "sier han.

lunges

Synke. Foto: Getty Images

Synke. Foto: Getty Images

"Skal skje med et ben mot det andre: det bakre ben understøttet på fingrene og den fremre kneet på linje med vristen. Flyttingen er å senke og heve, avhengig hovedsakelig på forfoten. Begge bør danne en 90 graders vinkel for å komme så nær bakken som mulig, "sier Bruna.

3. CoolSculpting (behandling)

Eduardo Sucupira CoolSculpting® ut som en stor mulighet til å avslutte underkjeve. Denne behandling er indikert for reduksjon av lokalisert fett, basert på Cryolipolysis, i hvilken fettceller blir fjernet fra det kalde.

Fremgangsmåten er ikke-invasiv, det er gjort uten kutt eller andre injiserbare anestetika stoffer. Derfor anses som et trygt alternativ. Man kan gå tilbake til sine aktiviteter på samme dag.

Ifølge kirurgen Sucupira, er noen ganger en sesjon nødvendig. I Brasil Coolsculpting nettstedet kan du finne steder / byer der behandling tilbys. Økten kan koste rundt US $ 2500.

4. Radio Frequency

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Ifølge Regiane Salinas, dermatofuncional fysio Elsk deg selv Helse og estetikk, har radio blitt en av de mest estetiske behandlinger indisert for reduksjon av knebukser.

Den teknikk som genererer en lav varme som opererer i fettceller, noe som resulterer i reduksjon av lokalisert fett.

Det tar 4-12 økter i hver region som skal behandles, i henhold til Regiane. "Men dette antall økter vil bli etablert etter nøye vurdering," sier han.

En radiofrekvens økt kan koste i gjennomsnitt $ 500 til R $ 1500, avhengig av lokale / byen hvor behandlingen skal gjøres.

5. Lipocavitação

Den lipocavitação er en annen kosmetisk behandling anvendt i reduksjonen av breeches, ifølge Regiane.

"De ultrasoniske bølger er emitas maskinen og kommer til adipocytt som skal behandles. Således indusere lipolyse og fremme den intracellulære økningen i spenning, slik at brudd av fett cellemembranen, "fysioterapeuten.

"Etter hver økt er det viktig å praktiseringen av aerobic fysisk aktivitet. Det anbefales at praksisen utføres i opp til fire timer etter økten. Indikeres minst 10 økter, "legger Regiane.

Prisen for hver sesjon varierer sterkt i samsvar med den valgte kliniske og kan være mellom R $ 80 til R $ 270.

6. Carboxiterapia

Regiane forklarer at behandlingen omfatter bruk av CO2 (karbondioksyd vannfri) under huden i 15 til 30 minutter per sesjon. "Fra den fjerde økten er allerede mulig å observere huden mer stiv for bedre fordeling av kollagen og reduksjon av noen få centimeter i aksjon," sier han.

Ved denne behandling blir karbondioksid injiseres, øker blodstrømmen, noe som forbedrer sirkulasjonen og drenering. Således er det en akselerasjon i eliminering av toksiner og frigivelse av fettsyrer, som reduserer hevelse og fremme en reduksjon i fett lagring celler.

"Behandlingen anses smertefullt, men med gode resultater," legger fysioterapeuten.

Verdiene varierer mye, men kan nå ca R $ 300 per økt.

7. Manthus

Regiane forklarer at Manthus er en innretning som genererer ultralyd aktuelle estereodinâmicas. "Gjennom overføring av elektrisk strøm, det kommer 4 cm lag av fett," sier han.

I utgangspunktet, fremmer ultralyd nedbrytning av fettceller, mens strøm potensere effekten av disse ved å stimulere lymfesystemet å eliminere disse fett mer effektivt.

Det totale antall økter vil bli etablert etter evalueringen, men er vanligvis gitt ca 10 økter, sier Regiane.

Prisen kan variere mye, et gjennomsnitt på $ 100 til R $ 200 per økt.

8. Massasje

lymfedrenasje kan være et annet alternativ for å bidra til å eliminere underkjeve. Regiane forklarer at det er en teknikk som hjelper kroppen for å fjerne giftstoffer og væsker som samler seg mellom vevene gjennom myke bevegelser.

Prisen varierer sterkt avhengig av hvor avholdes behandling, men vanligvis bo rundt R $ 100 og R $ 200 per økt.

Også i henhold til Regiane gjennomføres reduktiv massasje også indikert for å redusere cellulitt, spesielt for å ha mer intense bevegelser på huden, og dermed hjelpe til eliminering av toksiner og manipulering av celler som lagrer fett.

En reduktiv massasje økten kan koste rundt $ 100 til R $ 150.

"Husk at disse teknikkene skal assosieres med andre behandlinger for best resultat," legger Regiane.

9. reduserende banding

Et annet godt alternativ for å eliminere lokaliserte fett, inkludert underkjeve. Behandlingen kobler bruken av spesifikke geler bandasje (gasser i spor) som omgir det aktuelle område av pasientens kropp.

Både i tilfelle av kulde bandasje (kryoterapi), som i tilfelle av varm bandasje (thermotherapy), hensikten er å fremme lipolyse (nedbrytning av fettceller), og hjelper således reduserende tiltak.

Prisen varierer, men vanligvis bo rundt R $ 100 per økt.

10. Plastic Surgery

Francisco Neto kirurg forklarer at det er vanlig for noen pasienter, selv med kraften av omsorg og fysisk aktivitet, og likevel ha fett innskudd i området av "ridebukser" av genetiske og hormonelle faktorer. "I dette tilfellet kan angis fettsuging og liposkulptur å fjerne lokalisert fett og regionen, slik at kroppen kontur jevn og harmonisk regionen" sa han.

11. Hjem behandlinger

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Noen mennesker satse på "hjem behandlinger" for å bidra til å redusere lokalisert fett i bukser. Men sannheten er at ingen av dem har vist seg effektive.

Den såkalte "redusere bandasje laget hjemme" er et eksempel. Den person kjøper en "reduserende gel" er kommersielt tilgjengelig eller ikke en "hjemmelaget gel" (for eksempel grønn leire), er produktet og deretter i inngrep med en bandasje (utvalg) i området av det ønskede legeme (i dette tilfellet breeching).

Den plastiske kirurgen Eduardo Sucupira påpeker imidlertid at det ikke er noen studier som viser at reduksjon av bandasjen er angitt til slutt breeches.

Dessuten er det anbefalt å ikke gjøre denne typen behandling uten profesjonell veiledning. Ideelt, se etter en klinikk som fungerer med dermatofuncional fysioterapi.

Regiane påpeker at det alltid har vært såkalte "hjem behandlinger". "Som for eksempel mirakuløse te eller blandinger av frukt, korn og urter som brukes som mapper eller inge. Men det er ingenting å bevise sin effektivitet, "sier han.

Den eneste hjemmebehandling og forebyggende metode, ifølge Regiane, knytte følgende vaner:

  • Ta et gjennomsnitt av to liter væske (fortrinnsvis vann) per dag.
  • Gjør regelmessig fysisk aktivitet (inkludert aerob trening og lokalisert).
  • Reduser inntaket av sukker (som er den største skurken når det kommer til fett gevinst / vekt).
  • Mat er tre timer.
  • Ikke ha for trange bukser (som ville skade god sirkulasjon).

Merk at for kliniske behandlinger, kanskje bare en dyktig fagperson indikere det beste alternativet for hvert enkelt tilfelle, samt mengden av økter som kreves.

Det samme gjelder for plastisk kirurgi (fettsuging / liposkulptur): plastisk kirurg er den eneste profesjonelle som kan tyde på om dette er et tiltak som bør iverksettes.

I tilfelle av mosjon og balansert kosthold, tips gjelde for alle! Tross alt, er dette den beste "formel" for å eliminere lokalisert fett, ikke bare de ytre lårene, men kroppen som en helhet.