Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Navnet er allerede ganske tankevekkende og ofte trekke oppmerksomhet: forme massasje. Det ser flott ut, og ikke tilfeldigvis, genererer prosedyren interesse og noen vanlige spørsmål som "hva er forskjellen på denne type massasje vanlig massasje?"; "Er det mulig å selv få en kropp 'modellert mer' ved hjelp av en massasje?", Blant andre.

Ingrid Peres, dermatofuncional fysio Onodera estetikk, forklarer at fremgangsmåten består av rytmiske bevegelser, livskraftige, som har høyere trykk enn i tilfelle av konvensjonelle massasje.

Men det er nettopp disse mer kraftige bevegelser av differensial fremgangsmåte for folk som er plaget av lokalisert fett og / eller cellulitt. Siden den sterkeste bevegelsene massasje som mål å nå dypere lag av huden.

I visse medisinske / estetiske sentre, brukes de også tilbehør, slik som, for eksempel ruller, baller med teksturer, blant andre, for å forbedre modelleringen massasje enda mer.

Som massasje er gjort og hva er dens fordeler

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Ingrid forklarer hvordan modellering massasje er vanligvis gjort:

Les også: 11 måter å eliminere eller redusere akkumulert fett i underkjeve

 1. Bruk en krem ​​med spesifikke aktive ingredienser for å forbedre massasje resultater.
 2. Professional utfører massasje med rytmiske bevegelser og "sterkere" med mer trykk enn ved konvensjonell massasje.
 3. Det kan tilordnes til fremgangsmåten for sug og en rull knaing.
 4. Bevegelsene fremmes spesielt i områder med høyere mengder av fett innskudd og cellulitt. Og dermed bidra til å øke blodsirkulasjonen og kroppen sculpting.

Om fordelene med prosedyren, Marilia Barboni Light, dermatofuncional fysio L&L overflate til kroppen av São Paulo, uteksaminert i kroppsøving, Pilates instruktør og funksjonell trening, forklarer: "Modellering massasje er effektiv i å øke lokal sirkulasjon forårsaker vevet blir mer oksygenrikt, og dermed forbedre cellulitt og redusere lokalisert fett på grunn av økt metabolisme, og kroppen forme grunn av den sterke og raske massasje".

Hvilke deler av kroppen kan bli jobbet med teknikken?

Ingrid streker forme massasje kan gjøres på følgende kroppsdeler:

 • armer;
 • magen;
 • ben,
 • setemuskler;
 • kalver;
 • flankene;
 • Back.

Marilia påpeker at massasje kan gjøres på hele kroppen. "Men, de beste resultatene er i områder med høyere konsentrasjon av fett og cellulitter," sier han.

Marilia fysioterapeut står selv om det ikke vanligvis utfører modellering massasje bare i en region "eller gjør perfekt kropp, eller ligger med kombinasjonen av utstyr og massasje," sier han.

Når det gjelder kostnader, alt avhengig av plassering (klinisk og by), hvor behandlingen skal foregå. Men ifølge Marilia, støping massere hele kroppen koster ca R $ 130 en økt.

Les også: 8 måter å stimulere lymfesystemet

Videoer med steg-for-steg for å gjøre deg hjemme

Noen mennesker velger å gjøre modellering massasje hjemme selv om resultatene ikke kan være de samme som de som ble oppnådd i en klinikk, hvor de er profesjonelle, med praksis, de utfører massasje. Noen videoer selv viser steg-for-steg hvordan å lage en modellering selv-massasje.

1. Selv masserer formingen av Andresa Ganacin

Andresa Ganacin gir tips og viser hvordan du gjør modellering selv-massasje, ideell for å redusere tiltak og justere midjen.

2. Selv masserer magen ved Vanessa Cardoso

I videoen viser Vanessa Cardoso hvordan innser sin modellering selv-massasje i magen ved hjelp av en krem ​​reduserende tiltak og cellulitter.

3. Redusere tiltak hjemme med Nathalia Serenna

Nathalia Serenna viser steg-for-steg modellering massasje som er hjemme, og det, kombinert med riktig ernæring og trening, bidrar til å oppnå gode resultater.

4. Hvordan redusere dine mål ved Andressa Chaban

Andressa Chaban lærer hvordan du kan lage en selv-massasje som hun bruker i magen og lårene og som hun tilbyr resultat.

Les også: 9 estetiske behandlinger for å modellere kroppen og redusere lokalisert fett

Ingrid påpeker at det vanskeligste når det gjelder å lage støpe selv-massasje, er å bruke den på baksiden, som vanligvis er den største opphopning av fett og cellulitter.

For de som gjør molding selv massasje hjemme, Ingrid guider velge kremen i henhold til hva personen ønsker å ta opp: cellulitter, fett eller sagging.

teknikk Kontra

Ingrid streker forme massasje er ikke indisert i følgende tilfeller:

 • kreft;
 • feber,
 • inflammasjon;
 • Dreven sagging;
 • gravide kvinner;
 • hjertesvikt.

modellering x andre prosedyrer Massasje: Hva er forskjellen?

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Se nedenfor de viktigste forskjellene mellom modellering massasje, lymfedrenasje og Cryolipolysis.

Lymfedrenasje Massasje forme X

Ingrid forteller at modellering bruker en dypere massasje teknikk, rask og det er en følelse av søknaden. "Det lymfedrenasje er en mer overfladisk teknikk, treg og har en bestemt mening for stimulering av lymfesystemet. Er forskjellige indikasjoner: forme den aktive blodsirkulasjonen og reduserer fettsjiktet; har drenering reduserer ødem og stimulerer lymfesystemet, "sier han.

"Avløpet har en varighet på 60 minutter, og den støpte gjenstand massasje har varianter i henhold til de behandlede områder, men det er fra 30 til 50 minutter," legger Ingrid.

Kostnadene varierer mye, men ifølge Ingrid, ca 30 minutter av modellering massasje vanligvis koster US $ 70, mens 50 minutter lymfedrenasje koster ca R $ 108.

Cryolipolysis X Massasje modellering

Marilia forklarer at Cryolipolysis, i motsetning til å forme massasje er ikke en massasje og, ja, en enhet som har et resultat like effektivt som en liposkulptur. "Det er en prosedyre som bør utføres en gang hver region av kroppen, og vi kan bare utføre prosedyren på nytt i samme region etter tre måneder, fordi dette er den tiden det tar for at resultatet skal vises."

"Under Cryolipolysis, personen føler en plage i begynnelsen, etter en stund, allerede føles mer behagelig følelse. Regionen er sår etter økten, og kan danne et hematom på stedet. Verdien varierer fra 700.00 reais og 1.200 reais per regionen ", sier Marilia.

Ingrid Cryolipolysis streker som benytter en styrt kjølemetode, med negativ temperatur. Og som fett cellen er følsom for kulde, ødelegger frysing deres membraner, som er en del metaboliseres i leveren og andre gjenbrukt av kroppen. Og det som er igjen av denne pausen elimineres ved lymfesystemet. "Siden molding massasje er en massasje består av massasje av rytmiske bevegelser, energisk, med større press enn i konvensjonell massasje" sier han.

For å finne ut hvilken behandling som er optimal for hvert tilfelle, er veiledning for å gå til en klinikk for tilliten og gjøre en vurdering.

Hvordan utnytte sin modellering massasje

Grunnleggende omsorg forsterke effekten oppnås med støping massasje:

 • Opprettholde et sunt og balansert kosthold;
 • Bære i det minste en type av fysisk aktivitet;
 • Eksfoliere huden før massasjen. Hva ifølge Marilia, øker permeabiliteten av den aktive som finnes i kremen;
 • Ikke spise i svært nær tid for økten,
 • Associate massasje med utstyr som Heccus, endermologie, rullekjeder, blant andre, er også en god spiss, ifølge Marilia.

Ofte stilte spørsmål om behandling

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Den dermatofuncional fysioterapeut Marilia avklarer spørsmål om prosedyren:

1. Hvordan forme massasje økter er nødvendig og hvor ofte?

Marilia: minst 10 økter med en frekvens på 2 ganger i uken.

2. Hva teknikere kan utføre inngrepet?

Marilia: fagfolk som har kurs i området av estetikk eller opplæring i fysioterapi som spesialiserer seg på dermatofuncional.

3. Modellering massasje kan forårsake noen skade på huden?

Marilia: no. Du kan bare la blåmerker på grunn av kraften brukes i massasje.

4. Hvilken type produkt / krem ​​brukes i utformingen massasje?

Marilia: kremer med reduksjonsmidler.

5. modellering massasje vondt?

Marilia: de første øktene kan skade, spesielt hvis personen har mye av cellulitter. Men over tid, reduserer smerte.

6. Effekten oppnås i utformingen massasje siste / kan vare hvor lenge?

Marilia: effektene av normal siste gang at klienten opprettholde et sunt kosthold og fysisk aktivitet, ikke fett, men indikerte at aldri stoppe massasje. Det er viktig å opprettholde for å forebygge cellulitter og lokalisert ekstra fett tilbake. Vedlikehold kan utføres bare én økt per måned.

Husk: ingen prosedyre fungerer mirakler! For å få en mer "formet kropp", som ligger mindre fett og mindre cellulitter, må vi ta i bruk noen viktige vaner, hvordan å opprettholde et balansert kosthold og mosjon ofte. Men, selvfølgelig, kan molding massasje være en god alliert!