White Clay: 5 oppskrifter for hud og hår med denne kraftige mineral

Foto: iStock

En velstelt hud er viktig for deg som ønsker å føle mer vakker, kraftig og selvfølelse der oppe. Tross alt, en av de første delene av kroppen som folk har kontakt og en "detalj" som gjør hele forskjellen i det visuelle.

Når det er tørt eller fet hud kan føre til ubehag, og noen problemer som utvikling av akne og kviser, i tilfelle av de som har fet hud, eller vil krøll make-up og slippe den berømte "pelinhas", som har tørr hud.

For å balansere og forbedre utseendet på huden din er viktig at du utfører noen behandlinger for å bringe liv og skjønnhet til regionen. Og det er ingen mangel naturlige og interessante alternativer for deg.

Ett av disse alternativene er å nyte fordelene av hvit leire. Oppdag fordelene som tilbys av det og se oppsiktsvekkende oppskrifter som kan brukes til å la din fantastiske huden.

White Clay fordeler

White Clay: 5 oppskrifter for hud og hår med denne kraftige mineral

Foto: iStock

Den hvite leire fremmer en rekke fordeler for huden din som du vil falle i kjærlighet! Biomedisinsk Luciana Godinho, American Academy of Medical Aesthetics medlem av USA, understreker de gode grunner til å satse på hvit leire:

Les også: 10 bud for vakker hud ren og sunn

 • Revitaliserer huden;
 • Det hjelper klare lys flekker;
 • Myker arr;
 • Det fungerer som peeling;
 • Det bidrar til å fjerne naturlige oljer.

Videre bidrar hvit leire i absorpsjon av giftstoffer, hjelper det lysere i huden og har også beroligende effekt. Flott, er det ikke?

5 skjønnhet oppskrifter med hvit leire

Hvordan forberede leire for bruk som en kosmetisk? Dette er et vanlig spørsmål, og som kan løses enkelt. Som det er solgt i pulver, slik at du kan bruke på huden (eller, i noen tilfeller, hår), bør du blande med noe flytende eller kremaktig.

Og det trenger ikke bare brukes i ikke-ansikt ser du? Her er noen oppskrifter som kan gi gode resultater for deg!

1. Mask å lysne huden blemishes

White Clay: 5 oppskrifter for hud og hår med denne kraftige mineral

Bilde: Woman tips

Dere som har melasma eller flekker av sol på huden kan ha gode forbedringer med bruk av hvit leire maske. Det hjelper også å fjerne hud oljer, perfekt for dem som lider av dette problemet.

Fremstilling og anvendelse: man må passe inn i en glassbeholder av en skje hvit leire suppe, og mengden av vann som er tilstrekkelig til å danne en koffert. Det ideelle er å gå å legge en av de to ingrediensene til å gjøre det punktet. Påfør direkte på huden med en makeup børste og la tørke i 20 minutter. Deretter fjerner med kaldt vann, forsiktig masserer huden.

Les også: Lær å lage en maske av hjemmelaget leire ren, strammer og behandler huden

2. Moisturizing Mask for hår

White Clay: 5 oppskrifter for hud og hår med denne kraftige mineral

Bilde: Woman tips

Den hvite leire kan også bidra til å gi mer lysstyrke og avslutte oiliness av ledninger og er bra for de som ønsker naturlige og nøytrale produkter for slusene.

Fremstilling og anvendelse: vask og gre håret uten å bruke balsam. Plasser i en glasskrukke 5-8 spiseskjeer av leire suppe og en spiseskje vann. Du må kanskje større eller mindre mengder, i henhold til størrelsen på håret ditt. Påfør ledninger og gjøre sirkulær massasje for å forbedre oksygenopptaket i hodebunnen. La stå i 20 minutter og fjern alle leire av ledningene og bruke balsam.

3. Reduksjon i hvite striper

White Clay: 5 oppskrifter for hud og hår med denne kraftige mineral

Bilde: Woman tips

De hvite striper er mest plagsom for kvinner som føler seg komfortabel med dem som allerede er til stede i sitt arrete scenen, det vil si, hvis neppe oppnådd gode resultater å lette sitt utseende. Men hvit leire viser seg å være svært effektiv for det!

Fremstilling og anvendelse: bland i en glasskrukke en hvit leire dessert skje, to melk dessert skjeer og bland til å danne en konsistent koffert. Plasser blandingen i området for strekkmerker. Vent til den er tørr og skyll med vann. Deretter passerer Cicatricure salve og olje i regionen. Gjør dette daglig.

4. Detox hjemmelaget hår

White Clay: 5 oppskrifter for hud og hår med denne kraftige mineral

Bilde: Woman tips

Den kapillære detox bidrar til å gjenopprette hår, slik trådgiftstoffer og også styrke deres vekst. Det hjelper også å rense hodebunnen, noe som eliminerer døde hudceller og skitt at produkter vanligvis ikke kan løse.

Les også: Grønn Clay: en kraftig stoff for behandling av huden

Fremstilling og anvendelse: blandes med hvit leiremineral vann i en kjele inntil det blir en melkeaktig konsistens. Passere på tvers av hodebunnen, uten å strekke seg til lengden. Masser regionen for å fremme bedre sirkulasjon. Vent i 20 minutter og skyll med en kapillær DETOX kit for valg. Benytt anledningen til å gjøre en hydration den tiden. Husk at hvis din idé er bare å detox, det bør bare gjøres en gang i uken.

5. Bleking armhulen og lysken

White Clay: 5 oppskrifter for hud og hår med denne kraftige mineral

Bilde: Woman tips

Mange kvinner føler seg ukomfortabel med mørke armhuler og bikinilinje, avledet fra hårfjerning gjort av blader. For dem bruk av hvit leire kan bidra til å rydde området, redusere ubehag.

Fremstilling og anvendelse: blandes i et glass gryte en spiseskje av hvit leire suppe, to spiseskjeer vann og tre dråper av eterisk olje av appelsin. Bland alle ingrediensene og gjelder for området. La det tørke og skyll. Gjør dette hver dag til du har ønsket resultat.

Vi så hvor enkelt og lett å ta med hvit leire oppskrifter i rutinen for å ytterligere styrke sin skjønnhet? Og prisen for det er lav, det vil si at du kommer til å ha mange fordeler med liten investering.

Forskjellen mellom hvit leire, svart og grønt

White Clay: 5 oppskrifter for hud og hår med denne kraftige mineral

Foto: iStock

Når du kjøper leire, sannsynligvis vil du se at det er tre hovedtyper: hvit, svart og grønt. Men tross alt, hva er deres forskjeller? Biomedisinsk Luciana Godinho svarer:

Les også: 10 enkle hemmeligheter å holde tørr hud alltid sunt

 • Hvit leire: "Det er den mest egnet for sensitiv hud fordi den inneholder pH rett ved siden av huden. Dens fordeler er redusert oiliness, urenheter og arr myke og lette huden ", forklarer eksperten.
 • Svart Clay: Luciana sier at dette "er mer egnet for fet og akne utsatt hud, den inneholder flere elementer på sin base. Det er indikert å bekjempe acnes å være secativa og har antibakterielle egenskaper. "
 • grønn leire: henhold til biomedisinsk, grønn leire også anbefalt for fet hud. "Dens fordeler er anti-inflammatorisk og absorberende handling," sier han.

Det vil si, hvis du har en mer sart hud, er valget av hvit leire riktig for deg!

hvor du kan kjøpe

Allerede i kjærlighet med fordelene av hvit leire? Deretter kan du se hva som er de beste butikkene for å kjøpe den og begynne å ta vare på huden og håret ditt i dag!

 • natue
 • korn station
 • Art Vitta
 • earth mann
 • land ekstrakter
 • bland essenser
 • Vakker Natural Life
 • naturlig N4
 • mineral element

Med så mange fordeler, bare kjøpe hvit leire i en av butikkene som vi anbefaler tidligere og begynne å dra nytte av funksjonene i dette produktet venn!