Bryst acne: hvordan forebygge og behandle problemet - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Å høre om akne, folk vanligvis tenker bare kjente "kviser" på ansiktet hans, som plager både menn og kvinner. Det er imidlertid verdt å merke seg at acne lesjoner kan også oppstå i andre deler av kroppen - å være relativt vanlig, for eksempel i brystet.

Men uansett, hva er akne? Hvor kommer disse skadene?

Det er en vanlig hudsykdom forbundet med produksjon av mannlige kjønnshormoner. Påvirker hårtalg kjertlene begynner å produsere en større mengde fett sekresjon - som, i sin tur, ikke kan overstige åpningen av pore, hoper seg opp og danner comodões åpne (hudorm) eller lukkede komedoner (white). Dette stoffet opphopning beholdes av obstruksjon av hårsekkene favoriserer infeksjon med bakterier, spesielt av Propionibacterium acnes.

Akne er en multifaktoriell problem, nemlig arvelighet, genetisk disposisjon, forandringer i produksjonen av kjønnshormoner, bakteriell infeksjon, uriktig bruk av hudpleieprodukter etc. De er ansett risikofaktorer for forekomst eller forverring av tilstanden.

vanligste patologi i ungdomsårene, både menn og kvinner, kan akne bli utvidet, men for livet, avhengig av faktorer som arvelighet, graviditet, hormoner, bruk av kosmetikk etc.

Acne lesjoner vanligvis vises over ansiktet, skuldre, rygg og bryst - og, i sistnevnte tilfelle, en mer vanlig problem blant kvinner.

Gabriella Vasconcellos, dermatolog Clinic Goa helsesenter, påpeker at brystet akne, også kjent som "akne body", er et resultat av blokkerte porer på grunn av overdreven produksjon av talg eller hormonelle dysfunksjoner. "Vanligvis den kvinnelige publikum er mer utsatt for det. I de fleste tilfeller utvikler akne i perioden av svangerskapet eller etter fødsel ", sier han.

Den gode nyheten er imidlertid at det finnes behandlingstilbud på problemet, samt tips for å unngå angrep av brystet akne.

4 tips for å forebygge kviser på brystet

Bryst acne: hvordan forebygge og behandle problemet - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Nedenfor kan du se tre retningslinjer som kan bidra til å forhindre brystet akne:

1. Bruk kremer og antibakterielle såper. Fukte området med bruk av kremer og antibakterielle såper som tar oljer er bra for uteblivelse av kviser, ifølge Gabriella hudlege.

2. Unngå fet mat. Den høye kalori og fettrik mat, særlig de høyt i glukose (f.eks sjokolade), favoriserer infeksjoner. Så det er viktig å unngå inntak på en daglig basis.

3. Bruk produkter som passer for din hudtype. Personer med fet hud, for eksempel, bør unngå å bruke kremer og fet fuktighetskremer. I tvilstilfeller, er det alltid viktig å snakke med en (a) hudlege som vil indikere de beste produktalternativer.

4. Skyll kroppen etter fjerning av kondisjonering av hår. Kondisjonerings kan også bidra til fremveksten av akne, fordi, ofte strømmer produktet til brystet (eller andre deler av kroppen slik som ryggen, for eksempel), og blir ikke fjernet på riktig måte. Derfor er det viktig, etter skylling av håret, passerer på hele kroppen under vann.

Hvordan behandle brystet akne

Bryst acne: hvordan forebygge og behandle problemet - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

En hudlege Gabriella Vasconcellos sier at kvinner nå kan søke medisinsk hjelp så snart som reparere utseendet av kviser på brystene hennes. Tross alt, kan bare én (a) hudlege indikerer den beste typen behandling tar hensyn til særegenhetene i hvert enkelt tilfelle (alvorlighetsgrad av skader, vaner og hudtype av personen etc.).

Nedenfor kan du se noen typer behandlinger tilgjengelig for å bekjempe kviser på brystet (eller, for å myke opp arr det kan la huden):

 • Skin rensing og peeling (i enklere tilfeller er det mulig å ha et tilfredsstillende resultat).
 • Aktuelle medikamenter i form av gel kremer (angitt i mildere tilfeller).
 • Antibiotika og anti-inflammatorisk oral (i alvorlige tilfeller).
 • Spectra: er en effektiv laser ikke bare til å behandle akne, men også for å forebygge permanent arrdannelse kan forekomme.
 • Skreller: å fremme den gradvise peeling av huden for å fjerne døde celler, lette urenheter, myke rynker og arr, forlater tynn, myk hud.
 • CO2-laser fraksjonert: sender ut en lysstråle med den egenskap at de tiltrukket av H20-molekyler i det menneskelige legeme og derved fremmer helbredelse av det behandlede området, så vel som produksjonen av kollagen, og godt alternativ for behandling av karakterer fra akne.
 • Hyaluronsyre blir produktet injiseres inn i dermis for å produsere en effekt "ekspander", fylle den akne arr.

hjem oppskrift for å redusere oljeaktig brystet

Bryst acne: hvordan forebygge og behandle problemet - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

En hudlege Gabriella Vasconcellos forklarte at det er noen "hjem oppskrifter" som kan bidra til å redusere oiliness i brystkassen. "Aspirin, salicylsyre ved at den inneholder både tørr som akne reduserer inflammasjon forårsaket av samme. Dette gjør det til en viktig ingrediens i hjemmelagde oppskrifter ", sier han.

Nedenfor profesjonelle sitater en hjemmelaget oppskrift for dette:

 1. Knus to tabletter av aspirin;
 2. Blande dem med en skje (te) vann;
 3. Legger en skje (te) honning.
 4. Påfør på brystet;
 5. La tørke i 10 minutter;
 6. Skyll med kaldt vann.

Produkter indisert for behandling av brystet akne

Under dermatolog Gabriella Vasconcellos trekker eksempler på produkter som er nyttige i behandlingen av bryst akne:

Aktuell kremer: kremen må ha en konsentrasjon av salicylsyre mellom 0,5% og 2%. "Pass kremen direkte på akne å tørke og herde stedet raskere," forklarer Gabriella hudlege.

Produkter med benzoylperoksid: benzoyl peroksyd bekjempe bakterier som forårsaker akne og hjelper til tørking og fjerning av døde hudlagene.

mandelsyre maske: disse maskene skal brukes 10 til 15 minutter før badekaret.

I galleriet nedenfor finner du de mest populære produkter som inneholder stoffene oppført av hudlege som kan hjelpe i behandlingen av akne på brystet:

Acnase Gel for R $ 18,49 i Netfarma

Acnase Gel for R $ 18,49 i Netfarma

Benzac Gel for R $ 33,24 i Netfarma

Benzac Gel for R $ 33,24 i Netfarma

Solugel Pluss for $ 47.77 i Netfarma

Solugel Pluss for $ 47.77 i Netfarma

Acne-aid Såpe for $ 29.02 på Onofre

Acne-aid Såpe for $ 29.02 på Onofre

Panoxyl 5 Gel for R $ 20,44 i Panvel

Panoxyl 5 Gel for R $ 20,44 i Panvel

La Roche Posay Effaclar såpe for $ 23.27 i øvinger

La Roche Posay Effaclar såpe for $ 23.27 i øvinger

antiakne gel Asepxia for $ 23.99 i øvinger

antiakne gel Asepxia for $ 23.99 i øvinger

Men det er verdt å merke seg at det beste alternativet er å alltid konsultere en (a) hudlege, fordi bare de profesjonelle kan indikere de beste produktene og beste behandling for ditt tilfelle.