Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

En av de vanligste målene for makeup er å trekke oppmerksomhet til øynene. Cilia er mye av denne prosessen: lengre, buet og klumpete, mer fremtredende er utseendet.

For å hjelpe i denne oppgaven, har en rekke produkter er utviklet og gjøre hele forskjellen - øyevipper maske av alle slag, vippetang, falske øyevipper. Men vi har ikke alltid tilgjengelig hele tiden (eller tålmodighet) er nødvendig for å gjøre de mest fyldige øyevipper. Og hvis drømmen er å våkne opp hver dag med lange, voluminøs vipper uten mascara, kan forlengelses vippene være en fin måte å oppnå det du ønsker.

Forlengelsen av øyevipper er en prosedyre som lover å forlate de lengre og mer volum vipper. Forskjellen er at teknikken har et mer naturlig resultat, mens det "ser makeup", og er mer varig enn noe annet produkt: virkningen av strekking varer i ukevis.

"Den største fordelen er at med den strekningen, er ikke så nødvendig å bruke mascara eller falske øyevipper. I tillegg er utseendet mye mer verdsatt, "sier Claudia Fonseca, profesjonell Walters Coiffeur Rio Grande. Professional angir strekning for de som har veldig korte vipper", men liker å forbedre utseendet fra vippene. "

Prosedyren er detaljert og grundig, men det er ingen big deal, og blir stadig mer populært, noe som gjør det ikke vanskelig å finne en etablering som tilbyr denne tjenesten i en region.

Les også: 10 vakre makeup kombinasjoner for å få deg ut det grunnleggende

I denne saken, vil du finne tips og klargjør spørsmål om forlengelse øyevipper, og sjekk bilder av resultater og opplæringsprogrammer for å lage de mest fremragende vippene hjemme.

Typer strekker øyevipper

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Hvis du valgte å gjøre stretching vippene, er første skritt å velge hvilken effekt du søker, noe som vil påvirke valg av type strekk: den endelige effekten er den viktigste forskjellen mellom metodene for gjennomføring.

Som for materialene som brukes er det ingen forskjeller. Stretching er laget med garn som imiterer naturlige øyevipper, vanligvis laget av lette materialer som silke eller mink. Disse ledningene er angitt langs den naturlige vipper med en spesifikk lim for denne fremgangsmåten - som ikke er den samme som brukes til å søke falske øyevipper - og ved hjelp av pinsett.

For alt funker, er det viktig å ha dyktige og pålitelige. "Det er veldig delikat arbeid i et følsomt område, være forsiktig og ansvarlig for et godt resultat," sier Fonseca.

I tillegg til å sikre at den profesjonelle er trent, Claudia Aguiar, Korsika Studio øyenbryn designer, peker på et annet problem som ikke bør bli glemt: "det er viktig å bruke kvalitetsprodukter." Husk å forsikre deg om at det valgte området bruker gode produkter - og ikke bare syntetiske vippene bør sjekkes, men også limet!

Les også: 10 bud for å finne den ideelle skyggen av øyevipper for deg

Sjekk ut de viktigste typer strekker vippene funnet i Brasil.

ledning strekker ledningen

Strekkingen tråd til tråd er den mest kjente type vippe forlengelse. I denne teknikken, anvender en syntetisk garn i en tid, med hver av de naturlige øyevipper. Det er mulig å velge enten ved anvendelse av de syntetiske øyevippene i hele lengden av lokket og ved å bruke bare helt til slutten, avhengig av den ønskede effekt og størrelsen på den naturlige øyevipper.

Stretching russiske volum

Den russiske volumet strekker teknikken er spesielt egnet for de som ønsker en mer uttalt og dramatisk effekt på øyevippene. Her, i motsetning til anvendelsen av en syntetisk øyevipper for hvert naturlig øyenvippe gjelder alle typer syntetisk ved siden av hvert naturlige øyevipper. Avhengig av den ønskede effekt, er det mulig å anvende to til seks tråder om gangen. Derfor er denne typen strekker seg også kalt 2D, 3D, 4D, 5D og 6D - hver svarer til mengden av syntetiske fibre som brukes i hver enkelt naturlig øyevipper.

Møtene i begge typer vare et gjennomsnitt på 1h30min. Prisene varierer sterkt avhengig av etablering, bor i et utvalg av $ 150.00 til R $ 250,00. Noen fagfolk trenger pakke til en verdi av vedlikehold, spør om dette er tilfelle.

Hvordan forlenge øyevippene hjemme

Hvem ønsker ikke å gå gjennom profesjonell strekke økten kan også dra nytte av noen triks for å gjøre de lengste og fremtredende øyevipper hjemme, utover måten å bruke masken og bruk av falske øyevipper og øyenvippe curler. Sjekk ut noen video tutorials strekke teknikker.

Les også: 10 triks av sminke som enhver kvinne bør vite

Hvordan forlenge vippene med spiker plysj

Lorena Mansano underviser i videoen som forlenge vippene ved hjelp av myke spiker og maske vippene. Prosessen er ganske enkel og gjør dem lengre og mer fyldig ledninger. Husk at det er viktig å være forsiktig på søknadstidspunktet, og som har problemer med allergi bør gjøre en test før.

Hvordan forlenge vippene med bomull

Tabata Rodrigues lærer et enkelt triks for å leke og bare trenger maske vipper og bomull. Resultatet er lengre vipper og, i henhold til blogger flere separate tråder.

Hvordan forlenge vippene med kompakt

Sharon Morais lærer en teknikk for å lage de lengste og mest omfangsrike vipper. I opplæringen bruker YouTuber maske øyevipper, øyenvippe curler og kompakte. Prosessen er veldig praktisk, og resultatet er en titt ganske fremtredende.

Alogamento øyevipper walkthrough

I denne videoen viser Pracy hvordan å strekke ledningen til wire alene, ved hjelp av et sett med vipper som du kan kjøpe på nettet eller i kosmetiske butikker. Fremgangsmåten er praktisk talt den samme som rommet, stikker en ledning av gangen med pinsett. Men peker selv bloggeren ut at å gjøre oppløps varer mindre enn når det gjøres av en profesjonell.

Før og etter

Resultatet av stretching lover å være lengre, buet og store naturlige øyevipper. Se nedenfor noen bilder av før og etter strek vippene og bli inspirert!

Les også: 15 vanlige spørsmål om masken løst øyevipper

Foto: Avspilling / I Forkynn

Foto: Avspilling / I Forkynn

Foto: Avspilling / Pause For å Feminices

Foto: Avspilling / Pause For å Feminices

Foto: Avspilling / Karol Pinheiro

Foto: Avspilling / Karol Pinheiro

Foto: Avspilling / Lolla Studio

Foto: Avspilling / Lolla Studio

Foto: Avspilling / Lolla Studio

Foto: Avspilling / Lolla Studio

Foto: Avspilling / Woman Uten Photoshop

Foto: Avspilling / Woman Uten Photoshop

Foto: Avspilling / Luana Marinosse

Foto: Avspilling / Luana Marinosse

Foto: Avspilling / Sanne Kvinner

Foto: Avspilling / Sanne Kvinner

Foto: Avspilling / hvorfor de deFoto: Avspilling / hvorfor de de

Foto: Avspilling / hvorfor de de

Foto: Avspilling / Claudinha Stoco

Foto: Avspilling / Claudinha Stoco

Ofte stilte spørsmål

Før du bestemmer deg for å investere i og forlenge øyevippene, er det svært viktig å avklare alle tvil. Sørg for å snakke med en profesjonell valg og spør om alt du vil vite, uten frykt. Nedenfor kan du se de viktigste spørsmålene besvart av fagfolk.

1. Hvor lang tid tar det strekker vippene?

I gjennomsnitt var strekker varer mellom 30 og 45 dager. For best resultat, må du ta litt vare og vedlikeholde på nytt vippene som faller. "Den indikerte service er fra 15 til 20 dager, men det vil avhenge mye av vare på hver klient. Det er viktig å snakke og følge analysen av profesjonelle som søker prosedyren, "Fonseca score.

2. Hva er den grunnleggende omsorg?

Det er uunngåelig at noen vippene begynner å falle etter et par dager. Men for å lagre resultatet av den perfekte strekningen lenger, tar grunnleggende omsorg er viktig.

"Det ideelle er ikke å fukte de første 12 timene, unngå svært varme og lange bad og badstuer," anbefaler Aguiar. Et annet viktig poeng, husket for Fonseca, er å være nøye med å vaske og tørke ansiktet: ingen gni øynene.

Når det gjelder bruk av makeup, både fagfolk indikerer ikke å bruke maske vippene etter strekk, spesielt produkter vanntett. Mascara vil gjøre strekningen varer mindre og løftet er at du ikke vil føle behov for å bruke produktet med øyevippene allerede langstrakte og klumpete.

Bruk av andre produkter for øynene - skygge, blyant, eyeliner - slippes normalt. Det bare ta ekstra vare på tide å trekke seg ut som makeup remover kan også skade strekningen, "kosmetiske vers kan brukes med stor forsiktighet og helst med hjelp av en bomullspinne," Fonseca score.

3. Det er kontraindikasjoner?

Ifølge fagfolk, forlengelsen av vippene forårsaker sjelden allergiske reaksjoner. Men hvis du har for mye problemer med allergi, ikke gjør inngrepet uten først bestå en test.

Også på dagen av programmet er det viktig å være fullt med friske øyne. "Det er ikke tilrådelig å gjøre inngrepet hvis noen øyeirritasjon på programmet dagen", sier Fonseca.

4. Er det noen fare for visjonen?

Både Aguiar Fonseca som sikrer at forlengelsen øyevipper bringer ingen fare for synet. Hvis du har noen form for visjon problem den beste tingen å gjøre er å ta kontakt med øyelege før prosedyren.

5. Prosedyren er smertefullt?

No. Stretching gjøres ved å lime den syntetiske garn langs den naturlig garn i en prosess som ligner på å sette falske øyevipper og ikke forårsaker smerte i søknaden.

6. Strekking skader de naturlige vippene?

"Ingen skade, men det er viktig å ta en pause etter tre påfølgende plasseringer," indikerer Fonseca.

7. Etter langstrakte øyevipper bry?

Ifølge Fonseca, samlet strekker ikke medfører noen plage, siden de syntetiske vippene er veldig lett. Du kan ta en stund å bli vant til effekten på en daglig basis, spesielt hvis du har veldig korte vipper, men ikke noe stort problem.

Det styrke vippene strekker bør gjøres med en kvalifisert og pålitelig. Tross alt, til tross for ikke utgjøre store helsemessige risikoer, er prosedyren gjort på en svært følsom del av kroppen og fortjener spesiell oppmerksomhet.