7 skjønnhet oppskrifter med melk - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

De fleste har hjemme minst en melkekartong. Drikken er brukt i oppskrifter forbrukes ren eller blandet, for eksempel en pulverformet sjokolade. Men hva få vet er at melk kan også brukes som et utmerket produkt av hjemmelagde skjønnhet!

Legenden sier at Cleopatra - en av de største skjønnhetsikonene - var flinke til en god melk bad, som fornyet sin hud, styrke sin makt av forførelse.

Forklaringen for melken er mye brukt i skjønnhetsmidler er at den er rik på vitaminer og aminosyrer, næringsstoff som er nødvendig for å opprettholde keratin i håret og kollagen i huden. Den inneholder også melkesyre, som er ansett som en naturlig peeling.

Tenker på det, mange gjør sine egne hjemmelagde oppskrifter for å nyte fordelene som melk gir, enten på huden eller i håret.

Men det er verdt å merke seg at, til tross for fordelene, bør folk med fet hud og hår bruk med måte disse hjemmelagde produkter av melk. Å være rik på fett, kan maten føre til uønskede resultater. I tvilstilfeller er det viktig å snakke med en hudlege før du blir med noen hjem oppskrift.

Nedenfor kan du se noen hjemmelagde oppskrifter melk-baserte og vet hvilke fordeler de kan tilby:

1. Romantisk bad med melk og sjokolade

Ingenting mer romantisk enn sjokolade aroma, er det ikke? Enda bedre hvis den er forbundet med fuktighetsgivende egenskaper av melk. Derfor vil dette badet la huden din myk og med en superagradável lukt for et spesielt møte!

bruke:

 • 3 kopper helmelk
 • 5 ss hakket mynte blader
 • 3 suppe skjeer kakaopulver
 • ? Kopp badesalt
 • En kopp maisstivelse

For å forberede badet, fylle badekar med varmt vann (eller varmes i henhold til deres preferanse). I en bolle, bland alle ingrediensene sammen. Deretter hell væsken blandingen i badekaret og nyte badet i minst 20 minutter.

2. ansiktsskrubb med honning og melk

Stor spiss å forlate renere og mer vakker hud! Men hvis du har veldig tørr eller veldig fet hud, bør du konsultere en hudlege før du bruker denne hjemmelagde oppskriften på ansiktet hans.

bruke:

 • 3 ss melk
 • 3 ss honning
 • 1 teskje (ts) av rå havremel

Bland alle ingrediensene i en bolle til det danner en tykk pasta. Påfør blandingen på ren hud og massasje i noen minutter med fingrene. Skyll skrubb med varmt vann og bruke et håndkle til å tørke senere.

3. Mask med melk og aloe vera

Hvis målet ditt er å eksfoliere huden og på samme tid, gi den næring, er et godt alternativ å satse på melk maske, aloe vera, agurk og honning.

bruke:

 • En aloe vera blad
 • ½ agurk
 • 2 ss honning
 • ? Kopp melk

For å fremstille hjemmelaget maske, fjerne massen fra en aloe vera blad. Tilsett halvparten agurk (på forhånd ført gjennom en blender), to spiseskjeer honning og litt melk for å gi en mer flytende konsistens. Påfør på ansiktet ditt i en halv time. Skyll med vann.

4. Rette med honning og melkepulver

Det er også hjemmelagde oppskrifter med melk å ta vare på håret. En spiss er "progressiv utglatting" laget med pulverisert melk og honning. Det er verdt å merke seg imidlertid at det ikke bør gjøres til ledninger som er svært skjør og / eller skadet. Hvis du er i tvil, alltid snakke med din frisør!

Hjemmelaget hår retting kan gjøres en gang i uken og gir progressive resultater: dvs. at det ikke glatte håret en time til en annen; resultatene vises hvis behandlingen fortsetter. Men, uansett, vil forlate de lyseste og myke ledninger.

bruke:

 • 4 ss melkepulver suppe
 • 2 suppeskjeer vann
 • 1 spiseskje honning

På tidspunktet for anvendelse av blandingen, dele håret på midten og anvende den flertrådet av tråd, masserer hender. La glatting handling på håret for omtrent en time (ikke gre ledningene i denne perioden). Fjern deretter blandingen med vann og bruke litt balsam på dine preferanser, vask deretter vannet med ledninger igjen.

5. Utjevning med melk og maisenna

Dette hjemmet behandling med melk og maismel er indisert for personer som har bølget eller lett krøllet hår og ønsker å gjøre det mer smidig.

bruke:

 • En kopp helmelk
 • 1 ss maisenna

Bland ingrediensene i en plastskål og røres godt inntil oppløse dem uten å ta fyr. Med tørt og rent hår, påfør blandingen og bruke en kam til å passere det langs hele lengden. La produktet virke i ca 50 minutter (alltid holde håret). Skyll.

6. "farge vask" for blondt hår

For kvinner som har håret farget blondt, med lys eller refleksjoner, blir melk en viktig skjønnhet produkt!

Ved reparasjon ledningene er litt mer gul, til melk pasning på tvers av lengden vinne en blond tone mye vakrere. Du kan sette den direkte på ledningene, vent noen minutter og deretter vaske dem med sjampo og balsam, vanligvis.

Men hvis du ønsker en mer konsekvent blanding (enklere å bruke på håret) bruk:

 • 150ml melk
 • 2 spiseskjeer av melkepulver suppe (eller litt mer, for å gi konsistens)
 • 1 spiseskje med et hår krem ​​du foretrekker

Påfør blandingen over hele lengden og la den i ca en time. Deretter skyller og vaske håret på vanlig måte.

7. hjemmelaget oppskrift for å få grønt hår

Om sommeren er det veldig vanlig for kvinner å tilbringe timer i bassenget, som kan la det blonde håret (farget med lys eller refleksjoner) grønn. Hvis dette skjer, er en verdifull spiss til bruk melk for å vaske garn.

Bare bruke en betydelig mengde melk i hele håret og la produktet virke i omtrent en time. Deretter vaskes ledninger på vanlig måte. Sannsynligvis den grønne håret ikke kommer ut i den første søknaden, slik at hjemmelaget oppskrift bør brukes mer enn én gang.

Oppfatning av dem som har brukt melk som en skjønnhet produkt

Letícia Fernandes, 30, trader, sier han har lyst hår, og derfor alltid går i bassenget får de grønne ledninger. "I begynnelsen var desperat hver gang det skjedde, men nå har jeg lært at bare bruke melk til håret tilbake til sin opprinnelige farge," sier han.

Leticia påpeker imidlertid at aldri brukt hjemmelagde oppskrifter med melk som skal brukes på huden. "Som jeg har fet hud i midten, ikke føler seg trygge å bruke disse hjemmelagde blandinger på ansiktet mitt," sier han.

Allerede Bruna de Oliveira, 27, bank, har allerede brukt en melk oppskrift med honning å passere på ansiktet hans. "Jeg tror det har en fin resultat, huden min fikk et renere utseende, hydrert. Men stort sett, foretrekker å kjøpe bestemte produkter for å ta vare på skjønnheten i huden min, fordi de er mer praktisk og gjøre skitt hjemme, "sier han.

Og du har brukt noen hjemmelagde oppskrift med melk for å ta vare på din skjønnhet? rapporterer også din opplevelse!