Fjerne falske øyevipper - Kvinner tips

Sminke var upåklagelig, falske øyevipper var intakt gjennom hele partiet, men det er på tide å fjerne alt fra ansiktet til å sove med ren, sunn hud. Selv forsinke noen få minutter av søvnen din, må du vie ekstra tid til å fjerne de falske øyevipper.

Når det gjelder å fremheve de falske øyevipper, er det noen kvinner ikke vet hva de skal gjøre. Noen ender opp med å trekke de falske øyevipper urette, som kan skade toppen av øyelokket, begynner den virkelige vippene eller skade tilbehøret.

Hvis skikkelig rengjort og lagret på riktig måte, kan de falske øyevipper gjenbrukes for å gi den spesielle touch til sminke og forbedre utseendet. Andre omsorg som trengs er å vite den riktige måten å fjerne dem fra øynene etter bruk.

Hvis du fortsatt har problemer, og kan ikke håndtere godt med tilbehøret, vet at bare litt trening for oppgaven å sette på og ta av falske øyevipper bli noe raskt og enkelt. Det følgende er en trinn-for-trinn-instruksjoner for å fjerne de falske øyevipper. Verdt å sjekke ut og sette tipsene i praksis.

Produkter som vil hjelpe deg i dette oppdraget:

  • flytende makeup fjerner for øyet region
  • vattpinner
  • liten beholder
  • bomull
  • pinsett
  • Kleenex

Og nå, hvordan du fjerner falske øyevipper?

Trinn 1: Dypp penselen i makeup remover og deretter søke på øyevippene fortsatt limt. Gjør myke bevegelser for ikke å skade øynene mot "kommer og går", og i den regionen der tilbehøret er limt inn.

La produktet virke i noen minutter i øyet slik at øyevippene er fjernet lettere. Øynene hans er allerede farget og mascara, eyeliner blyant og kommer ut på pinnen? Ikke noe problem, erstatte den med en ren bomullspinne og gjentar trinn 1 igjen.

Trinn 2: Etter noen minutter, med fingertuppene, start ved å fjerne de falske øyevipper fra ytterkanten av øyet. Hvis du finner ut at vippene er fortsatt fast og vil ikke la gå lett, gjenta prosedyren ovenfor bruke makeup remover for videre myke opp limet som brukes til å feste falske øyevipper.

Trinn 3: Vippene kom ut til slutt! Men rolig denne gangen, er det også nødvendig å rense dem før lagring. I en liten bolle, legg litt makeup remover og suge vippene i noen minutter, det bidrar til å fjerne makeup rester som fortsatt var i tilbehøret.

Trinn 4: Fjern de falske øyevipper i beholderen og holde ledningene forsiktig med fingrene, fjerne utskeielser av "jukselappen" som ble sittende fast. Nå ja, slik at øyevippene er helt ren, bare å fjerne resten av makeup remover med hjelp av et stykke av bomull, men vær forsiktig med å bryte vippene.

Trinn 5: La øyevippene tørking på en vev i et luftig sted og deretter tørr, bare holde dem i pakken og gå!

Enkelt, ikke sant? Nå som du vet hva den riktige måten å sette på og fjerne falske øyevipper, kan du bruke dem når du vil og holde dem i lang tid.