Omsorg tykt hår - Kvinner tips

Vår genetiske kode er det som avgjør om vi tynne eller tykke hår. Imidlertid kan denne strukturen endres i løpet av de siste årene på grunn av den naturlige tap av næringsstoffer og også ved hjelp av kjemisk angrep, for eksempel fargingsprosedyrer og bruke som glatter, avslappende blant andre. Akkurat som radmager hår, de fyldige ledninger spør omsorg og spesifikke produkter, så er sunn og feilfri utseende.

den tykke tråder kan være glatt, bølget, krøllete. Den vanligste klagen fra de som har denne type hår er at generelt, kombinasjonen av tykk tråd med korrugerte struktur eller krøllete hår er synonymt med volum og mer arbeid å lete etter.

Løsningen på denne type struktur er å bruke produkter som tilbyr kontroll og hydrering. Dette er enda viktigere for de med krøllete hår, som har en tendens til å tørke ut mer fordi de naturlige oljer av roten er vanskeligere å komme til slutten.

Den la-in krem ​​eller serum, er uunnværlig. De fuktighetsgivende masker kan brukes hver 15 dager. Et annet alternativ for å temme ledningene er anvendelsen av voks, poleringsmidler og styling generelt.

Som for skjæring, glem myten om at bare den lange, rette hår senker volumet. den best egnet for tykke hår kutt De blir plukket og asymmetrisk med ledninger. Dvs. kutt med de frakoplede endene la de lettere og mykere låser. Dermed blir alt håret mer bevegelse.

For de med glatte og tykke ledninger, asymmetriske kutt og frakoblet vinning en differensial med side smell som gir mer nåden til ansiktet. En annen egnet type skjær for denne type hår er lagdelt og frynsete ender.

I tillegg til å velge en god klipp og omsorg rensing og fuktighetsgivende ledningene, bruke riktig børste kan gjøre mirakler. Det er et viktig element for å opprettholde integriteten og skjønnheten i håret.

I tilfelle av tykke tråder, er det ideelt å bruke stor diameter børster og buster anordnet på avstand slik at de kan passere mellom trådene, berører hodebunnen og gre håret fra roten. den børster for tykke tråder De bør ha, helst, naturlige eller kunstige bust av god kvalitet.