Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

I universet av skjønnhet og fitness verden, har mange mennesker hørt om Arginin. Men ikke alle mennesker vet hva deres indikasjoner, som kan tilby fordeler, etc. bør brukes som

Eliza Schmitz, teknisk koordinator for Walters Academy, forklarer at Arginine er en viktig, men kroppen ikke produserer, slik at vi kan ha det i kroppen vår, må det svelges eller brukes, som i tilfelle av hår, for eksempel.

David Bernardino, frisør Visage Coiffeur, påpeker at arginin er tilstede i de fleste av aminosyrene som utgjør hår fibre, herunder keratin, og hjelper i sunn vekst av ledninger prosessen.

Bernardino legger til at Arginin påføres håret favoriserer utveksling av næringsstoffer mellom roten og trådene, å fjerne hår pære (som dannes nye ledninger) og å føde og sunn vekst.

Men Arginin er kjent ikke bare for de fordelene det gir til håret. Det har også blitt brukt av de som ønsker å miste kroppsfett. Carla Cotta, funksjonelt ernærings SPA likevektstilstand, understreker at det er en essensiell aminosyre og forløperen av nitrogenoksid, en gass som har affinitet for fett (lipofile) og har forskjellige funksjoner i metabolisme, slik som vasodilatasjon.

I denne forstand kan man si at Arginin gir fordeler både aktuell og i oral bruk.

Fordeler med oral bruk av Arginin

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Carla forklarer at Arginin er en annen hjelper i eliminering av fett eller fett tap. "Det hjelper også å øke lean body mass (muskel) og øker muskelstyrke og utholdenhet," sier han.

Den ernæringsfysiolog forklarer at Arginine kan hjelpe de som ønsker å gå ned i vekt fordi det stimulerer nitrogenoksid produksjon - som har affinitet for fett - tilrettelegge mobilisering av fett mer effektivt.

"Hovedfunksjonen til Arginin er muskel helse på grunn oksygenering av cellene blir forbedret. Det er som om det ville forbedre oksygenering av cellene ved hjelp av nitrogenoksidsyntesen som arginin og nitrogenkilde ", sier Carla.

Arginin gir også muskel gevinst, i henhold til en ernærings. "For det er økt nitrogen syntese, protein som fremmer mager kroppsmasse gevinst / muskel. Økende musklene, har økt kaloriforbruk, og med det mest 'brenner' av kalorier og fett, "sa.

Fordeler med aktuell Arginine

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Eliza understreker at arginin er en aminosyre som er tilstede i keratin og som hjelpemidler i vekst og hår befestning, hindrer fallet. "Det stimulerer mikrosirkulasjonen for bedre pære ernæring, oppmuntre til utveksling av næringsstoffer mellom roten og den wire, som gir styrke og hindrer trådene fra å bryte og derved komme ned", forklarer han.

David Bernardino påpeker at Arginin hjelper i sunn vekst av ledninger prosessen. "Når den brukes i hårpleieprodukter som sjampo, balsam, masker og serum, danner den en beskyttende film på trådene, noe som lukker skalaer. Dette etterlater håret sterkere, spenstig og mindre utsatt for skader fra ytre faktorer som forurensning og sollys, forårsaker brudd og fall ", sier han.

Bernardino påpeker at anvendelsen av arginin i håret er en anbefales spesielt for de med farget eller bleket hår behandling fordi det fremmer utveksling av næringsstoffer mellom roten og trådene, å fjerne hår pære (hvor nye tråder er utformet) og gi fødsel og sunn vekst.

Ved hjelp av Arginin?

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Arginin for oral bruk er lett å finne i kosttilskudd butikker, men det er greit å fordøye det bare med ernæringsmessige rådgiving og / eller medisinsk.

Ernæringsfysiolog Carla forteller at ideelle er at dosen er fastsatt i henhold til hver person. "Det kan ta en om morgenen og etter trening dose. Forbruket bør styres av en lege eller ernæringsfysiolog. En person som strømmer allerede riktig forbruker i gjennomsnitt fem til seks gram arginin per dag. Nominasjoner til idrettsutøvere og fysisk aktivitet utøvere kan variere fra 50 mg til 20 g / dag, og bør styres av profesjonell, "sier han.

Når det gjelder utvortes bruk, forklarer frisøren Bernardino at Arginin er til stede i sjampo, balsam, masker, serumer, leave-ins, spesielt i produkter keratin basen. "Nasjonale og internasjonale merkevarer allerede produsere produkter med aminosyren," sier han.

Den tekniske koordinator Eliza streker at arginin er mye brukt i form av hårbehandling, sammensetningen av masker som er ment for å gi næring og gjenoppbygge fiber. "Hver profesjonell har sin måte søknad og håndtering, for å frik ut den ønskede effekten," sier han.

8 hårprodukter med Arginine

I galleriet under kan du se noen hår produkter hvor aminosyren er til stede:

Elseve Arginin Kit for $ 15.90 i butikkene

Elseve Arginin Kit for $ 15.90 i butikkene

Fuktighetsgivende maske Arginin for $ 12.99 på Bella Donna Online

Fuktighetsgivende maske Arginin for $ 12.99 på Bella Donna Online

Avon Advance med Arginine for R $ 8.99 i Beauty Flower

Avon Advance med Arginine for R $ 8.99 i Beauty Flower

Ampuller behandling Elseve med Arginine for $ 13.49 i butikkene

Ampuller behandling Elseve med Arginine for $ 13.49 i butikkene

Redken Extreme Shampoo for R $ 69,66 i Kutiz

Redken Extreme Shampoo for R $ 69,66 i Kutiz

Kerastase tonic med Arginine for R $ 299,90 i kvinnelig skjønnhet

Kerastase tonic med Arginine for R $ 299,90 i kvinnelig skjønnhet

Verksted Kerasilk tips med Arginine for R $ 90 på ni Cabeleza

Verksted Kerasilk tips med Arginine for R $ 90 på ni Cabeleza

Gre Cream Biolage med Arginine for R $ 67,95 i Cabeleza

Gre Cream Biolage med Arginine for R $ 67,95 i Cabeleza

Kontra av Arginin

Den ernærings Carla forklarer at langvarig bruk (oral) arginin ikke kan ha den ønskede effekt hvis det gis eller er ikke godt orientert. "Det er fordi stimulering av proteinsyntesen i muskelmasse avhenger av andre næringsstoffer og et balansert kosthold," sier han.

Dvs. ingen bruker å gå rundt forbruker Arginine på egen hånd, uten profesjonell veiledning, og forventer positive resultater (tap av vekt og muskelmasse). Det er viktig å knytte dette forbruket til et sunt kosthold, fysisk aktivitet, alltid i samsvar med råd fra en lege eller ernæringsfysiolog.

Carla legger til at personer med hjertesykdom, gravide kvinner, kvinner som ammer, diabetes, personer som har halsbrann, magesår, magekatarr og andre endringer i magen bør unngå kosttilskudd fordi det øker magesyre. "Det er også kontraindisert for herpes symptomer," sa han.

Den aktuelle bruk av Arginin fortjener også oppmerksomhet. Bernardino fremhever at selv om mange merker nå produserer produkter (sjampoer, kondisjoneringsanlegg etc.) med aminosyren, må man være forsiktig ettersom for store mengder kan føre til brudd av tråden i stedet for å gi positive resultater. Derfor, i tilfelle av hår, er det best å alltid snakke med en profesjonell du stoler på til å vite hva din ledninger er i nød.