Hva er den beste brystprotese? - Kvinner tips

den mammoplasty Økningen er i dag den mest spilte kirurgi blant brasilianske plastiske kirurger. I en fersk undersøkelse Datafolha gått lipoasiração, som i årevis var en favoritt blant plastisk kirurgi. Men tross alt, blant så mange valg, hva er den beste brystprotese?

Dette er et stadig tilbakevendende spørsmål i vårt kontor. Tilsynelatende en enkel og direkte spørsmål, er svaret svært kompleks. La oss prøve nå vurdere ulike faktorer som påvirker valg av ideelle brystprotese.

pasienten

Vi vet at hver pasient har en biotype, vekt, volum og form av brystkreft forskjellige fra hverandre. Også den forventede størrelse av protesen varierer. Dette leder oss til å tro at en god protese for en pasient ikke kan være ideell for en annen.

Den type protese

Protesen kan variere i form: rund eller anatomiske ( "drop in"). Projeksjon: lav profil, moderat høy. På overflaten: glatt, teksturert eller polyuretan. I innhold: Silikon gel eller saltvann (saltvann).

Den plassering plan

Protesen kan plasseres under pakkboksen mamárea (subglandular) under muskelen (submuscular) eller delvis under den delen under muskel og pakkboksen (to plan).

Plasseringen eller innsnitt arr

Axillary, submamárea, periareolar, umbilical. Phew! Det er mange variabler ...

Prøver å lette forståelsen, jeg prøver å gi noen retningslinjer som gjelder i de fleste tilfeller. Den mest brukte protesen er en silikongel. Den moderne gel er sammenhengende og ikke spre seg til protesen pause (veldig sjelden ting i denne typen protese). motstanden silikongel protese Det er mye høyere enn den saltholdige, som bryter ned og mister volum mer enkelt, og kan innføre støy hvis en luftboble er inne i den.

Konsistensen på palpasjon er også mer naturlig. Av denne grunn, nesten ikke brukt saltløsning implantatet i Brasil. USA fortsatt bruker fordi silikon gel implantatet ble utestengt for en stund (uten grunn), og nå har de blitt utgitt, de amerikanske kirurger har ennå ikke er kjent med silikon. Derfor er navlen ikke vanlig i Brasil, fordi den skal brukes, bør protesen være saltholdig, som blåses opp etter plasseres. Det gir ingen mening å bruke en protese verste bare å sette navlen ...

den glatt protese Den har en høyere grad av innkapsling (vanligvis kjent som pasientenes avvisning '). Den teksturerte polyuretan og har mindre risiko. Dette er grunnen til at den jevne protesen ble praktisk talt forlatt. den polyuretan protese Det er vanskelig å plassere, og blir derfor plassert over arret submamárea, som har bedre eksponering og korteste avstand fra det sted der den vil bli satt inn.

den rund protese prosjekter over fanget som anatomisk. Dette på den ene siden gir mer sexy, på den annen side merker over brystet og kan forlate en kunstig utseende, veldig avrundet. Dette er mest tydelig spesielt i tynne pasienter, hvor fraværet av flenser, stopper nærmest huden og mer tydelig protese. Av denne grunn er det at pasienter med svært små bryster og som liker den runde formen, valg av planen er vanligvis submuscular. Muskel disse skjulte tilfeller av protesen kanten, forlater avrundet og sexy mama, men uten å score mye og derfor mer naturlig.

den anatomisk protese, Det kan plasseres under kjertelen i disse tilfellene, fordi deres anatomiske formen holder mer naturlig utseende. Pasienter med liten areola kan ikke bruke periareolar måte å sette protesen, måtte det ikke rom for innføring av det samme.

Bortsett fra disse "retningslinjer" Generelt er det et mangfold av variasjoner og kombinasjoner av formen på brystprotese, og lokalt plassere arret. Så, for å virkelig vite hva beste brystprotese i hvert enkelt tilfelle, er det viktig å konsultere med en kirurg spesialist av den brasilianske Society of Plastic Surgery. Bare vurdere biotypen og vurderer preferansene til hver pasient er det ideelle protesen kan velges med sikkerhet.